Pošalji upit
Slanje…

V. & A. SISTEM

Satelitske, zemaljske antene Pula, Istra, postavljanje antena, servis za čišćenje

Vladimir Crljenica
Lokacija
Kontakt
Web stranica
Radno vrijeme
O nama

V. & A. SISTEM - montaža satelitskih i zemaljskih antena u Istri

Tvrtka V. & A. SISTEM bavi se prodajom, montažom i servisiranjem zemaljskih i satelitskih antena na području Istarske županije. Kvalitetan prijam signala nužan je za neometano emitiranje televizijskih kanala.
 
satelitske antene
 
Svim klijentima garantiramo brz odaziv, postavljanje novih antena ili servis i otklanjanje smetnji. Uz postavljanje antena, bavimo se i montažom klima uređaja.
 

Montaža, popravak i servis zemaljskih i satelitskih antena

U ponudi imamo antene renomiranih proizvođača koje osiguravaju čist prijem zemaljskih i satelitskih kanala bez obzira na vašu lokaciju.
 
Uz postavljanje novih antena u stambene objekte, obiteljske kuće, apartmane, kuće i vile za odmor, pružamo i usluge popravaka i servisa antena diljem Istre. 
 
Dugogodišnje iskustvo, kao i korištenje suvremene opreme omogućuje nam da brzo i efikasno rješavamo sve vrste kvarova i smetnji na antenama.
 
receiveri satelitski
 

Montaža i servis klima uređaja

S obzirom na sve izraženije ljetne vrućine, klima uređaji postali su neophodni za održavanje ugodne klime unutar turističkih objekata, apartmana, kuća za odmor, domova i ureda.
 
Specijalizirani smo za montažu, čišćenje i servis svih vrsta klima uređaja. Profesionalnom instalacijom vanjske i unutarnje jedinice klima uređaja osiguravamo njegovu dugovječnost i efikasnost. Nudimo i kompletne servisne usluge, redovite preglede, čišćenje i popravke, kako bi vaš klima uređaj uvijek radio bez problema, uz optimalnu potrošnju energije i duži vijek trajanja.
 

Čišćenje klima uređaja

 
Pravilno održavanje klima uređaja ključno je ne samo za njegovu efikasnost i dugovječnost, već i za zdravu izmjenu zraka u prostoru. Nakupljanje prašine i drugih čestica u filterima i unutarnjim komponentama može dovesti do smanjenja učinkovitosti i povećanja potrošnje energije, kao i do širenja alergena i bakterija zrakom.
 
klima uređaji montaža
 
Nudimo temeljito čišćenje i dezinfekciju klima uređaja, koristeći specijalizirane proizvode i metode koje garantiraju uklanjanje svih nečistoća i vraćaju uređaj u odlično stanje.
 

Instalacija WiFi pojačivača signala - bolja internet veza u kućama za odmor

Osigurajte gostima nesmetan WiFi signal tijekom boravka i izbjegnite neugodne situacije. Pružamo uslugu prodaje i instalacije pouzdanih WiFi pojačivača signala koji će pokriti sve slabe i nedostupne zone.
 
WiFi ekstender postavljamo na strateške točke krajnjeg dosega postojećeg WiFi signala, nakon čega on signal prima, pojačava ga i emitira na veću udaljenost.
 
Nazovite nas i zatražite ponudu!
Djelatnosti
  • montaža satelitskih antena
  • montaža zemaljskih antena
  • popravak i servis antena
  • montaža klima uređaja
  • čišćenje klima uređaja
  • instalacija pojačivača WiFi signala
  • servis za čišćenje
  • čišćenje apartmana, kuća za odmor
  • generalno čišćenje
  • dubinsko čišćenje
Proizvodi i usluge

Servis za čišćenje Tea

Pružamo usluge profesionalnog čišćenja zgrada, poslovnih prostora, turističkih objekata, apartmana i vila u Puli i okolici. Čišćenje je moguće dogovoriti jednokratno, tjedno, mjesečno ili u drugačije dogovorenim intervalima.
 
Potpuno se prilagođavamo zahtjevima vašeg prostora te ga čistimo s učinkovitim sredstvima koja neće naštetiti vašem namještaju. U ponudi imamo i visokotlačno pranje fasada i pločica oko bazena.
 
ciscenje apartmana pula
 

Dubinsko čišćenje

Dubinsko čišćenje namještaja ili tepiha preporučujemo napraviti sezonski ili nakon većeg zaprljanja tapeciranog namještaja. 
 
Kontaktirajte nas i zatražite uslugu dubinskog čišćenja stolica, fotelja, dvosjeda, trosjeda, kutnih i ostalih sjedećih garnitura, tepiha i automobila
 
Temeljitim dubinskim čišćenjem osim mrlja, uklanjaju se sve bakterije i alergeni, neugodni mirisi dima cigareta, kuhanja i sl. Koristimo suvremene uređaje koji će uspješno dezinficirati sav namještaj.
 

Generalno čišćenje

 
Kao i dubinsko, generalno čišćenje preporučujemo sezonski ili nakon adaptacija i građevinskih radova. Usluga uključuje detaljno čišćenje i dezinfekciju svih površina, namještaja i elemenata u prostoru.
 
servis za ciscenje tea
 
Uklanjamo prljavštinu u svakom kutku, od stropa do poda. Po dogovoru, u generalno čišćenje uključujemo i dubinsko čišćenje namještaja i tepiha.
 
Koristimo profesionalnu opremu, sredstva za čišćenje i dezinfekciju a uz naš tim stručnih djelatnika garantiramo uslugu najvišeg standarda.
 

Čišćenje nadgrobnih spomenika

 
Prilikom čišćenja nadgrobnih spomenika, koristimo provjerene tehnike i blaga sredstva prilagođena mramoru, granitu ili drugim materijalima spomenika. Spomenike čistimo visokotlačnim peračem ili ručno, ovisno o stupnju zaprljanja i materijalu površine.

Za sva pitanja i dogovore, nazovite nas ili nam pošaljite upit!

Recenzije

OCIJENITE NAS


Pošaljite nam vaš upit

  Želim primati novosti s eIstra.info

Kategorije

Ova internet stranica koristi kolačiće (tzv. cookies) za pružanje boljeg korisničkog iskustva i funkcionalnosti. Saznaj više