Pošalji upit
Slanje…
O nama

Vinarija Visintin - gdje se ljubav prema vinu susreće s istarskom tradicijom

Vinarija Visintin, prepoznatljiva po svojim dubokim korijenima u istarskom tlu, ponosno se ističe kao novi sudionik na vinskoj sceni Istre. Obitelj Visintin svoje porijeklo vuče iz Gorizie, talijanskog gradića blizu granice sa Slovenijom, gdje su se nekoć bavili uzgojem vinove loze.
 
Sada, imate priliku kušati kvalitetna i priznata vina koja s ljubavlju proizvodimo, nastavljajući tradiciju i strast naše obitelji prema vinogradarstvu.

 
 
Za više informacija o prodaji vina, slobodno nam pošaljite upit ili provjerite ponudu na našoj web stranici.
 

Tradicija vinogradarstva u obitelji

 
Ljubav prema vinogradarstvu i strast prema stvaranju vrhunskih vina duboko su usađene u srce obitelji Visintin. Osim što njegujemo vinograde kao izvor dobrog grožđa, također cijenimo tradiciju, predanost i marljiv rad koji su naslijedili od predaka.
 
Kroz sve faze proizvodnje, od berbe do punjenja bačvi, svaki član obitelji daje svoj doprinos, čime se njeguje zajedništvo i osjećaj ponosa. Vjera u ljubav prema onome što radimo oslikava se u svakoj boci vina, koje želimo podijeliti s ljubiteljima dobrog vina diljem Istre i šire. 
 
 
 

Vinograd i uzgoj grožđa

 
Vinogradi Vinarije Visintin prostiru se na četiri hektara istarske zemlje, ukorijenjeni u bogatu tradiciju koja seže kroz generacije. Smješteni su na crvenoj zemlji, obogaćenoj visokim udjelom gline, pridonosi jedinstvenoj boji i vrhunskoj kvaliteti grožđa.
 
Svaki trs vinove loze za nas je poput člana obitelji, a svaka berba nosi sa sobom priču o ljubavi prema istarskom tlu. Vina Visintin nisu samo proizvod; to je rezultat pažljivog odabira sorti, brižnog rukovanja vinogradima tijekom cijele godine i stručnosti u procesu vinifikacije.

Za više informacija o vinima i proizvodnji, pošaljite upit ili nas nazovite.
Djelatnosti
  • Istarska vina
  • Istarska Malvazija
  • Teran
  • Kvalitetna vina
  • Domaće maslinovo ulje
  • Maslinici u Istri
  • Best Istrian wines
Proizvodi i usluge

Istarska vina

Kako tehnologija i znanje idu dalje u korak s vremenom, ono što primjenjujemo u proizvodnji vina je praćenje trendova, ali istovremeno se čvrsto držimo tradicije.
 
Proces stvaranja vina počinje ručnom berbom kako bismo sačuvali najbolje od grožđa. Nakon toga slijedi muljenje, prešanje, hladno taloženje mošta, kontrolirana fermentacija, bâtonnage, odležavanje u inox bačvama i, konačno, punjenje u boce. 
 
 
Ovaj pažljivo usklađeni proces omogućuje nam da očuvamo autentičnost i kvalitetu vina, istovremeno koristeći suvremene tehnike kako bismo postigli vrhunske rezultate. 
 
Kod nas imate priliku kušati Istarsku malvaziju, Cabernet Sauvignon, Sauvignon Blanc, Manzoni Bianco, a naš Teran je proglašen najboljim monosortnim crnim vinom na prestižnom natjecanju u Londonu!
 

Maslinovo ulje

Na našem imanju, smještenom u blizini mora, gdje crvena zemlja pruža brojne prednosti uzgoja, zasadili smo više od 1000 maslina.
 
Među raznovrsnim sortama koje njegujemo su Črnica, Bjelica, Pendolino i Leccino Kvalitetno maslinovo ulje postižemo ručnom berbom i hladnim prešanjem, što dodatno naglašava izvrsnost i autentičnost proizvoda.
 
 
Ova kombinacija blagodati zemlje i pažljivog procesa proizvodnje rezultira uljem visoke kvalitete koje nosi pečat obitelji Visentin. Pošaljite upit ili nas nazovite!
Naša ponuda
pogledaj više

Recenzije

OCIJENITE NAS


Pošaljite nam vaš upit

  Želim primati novosti s eIstra.info

Kategorije

Ova stranica koristi kolačiće za pružanje boljeg korisničkog iskustva. Za nastavak korištenja web stranice kliknite na "Slažem se". Postavke kolačića mogu se konfigurirati u vašem web pregledniku, a više informacija potražite ovdje. Slažem se