TRAŽIŠ? NAĐI.

V.M.R.

Auto dijelovi, zimske gume, akumulatori, servis, automehaničar, punjenje klima, Buzet
O NAMA

V.M.R. - TRGOVINA AUTO DIJELOVIMA

 

Trgovina auto-moto dijelovima V. M. R nalazi se u Buzetu i nudi široki izbor svih auto dijelova za vaše limene ljubimce.


Auto dijelovi Buzet

 

Asortiman naših proizvoda odnosi se na mehaničke dijelove i sklopove i to prvenstveno dijelove ovjesa i kočnica. Osim toga, u ponudi su i dijelovi namijenjeni redovitom održavanju i ispušni sustavi.

Pronađite retrovizore, rasvjetu, karoseriju, stakla, rashladne sustave, ovjes i pogon, motore i svu drugu dodatnu opremu.

 

Autoservis Buzet VMR


Najbolji auto servis u Buzetu


Redovito održavanje vašeg automobila pruža vam sigurnost. Odaberite brzi auto servis gdje možete obaviti izmjenu ulja, svih filtara i tekućina, te kočnica, ovjesa, amortizera, guma, akumulatora, ispušnog sustava, remenja, svjećica i svih ostalih dijelova te centriranje trapa. Balansiramo gume, punimo i kontroliramo klime te vršimo prijevoz vozila do servisa.

Osoblje je stručno i osposobljeno za sve vrste usluga koje se rade u servisu, a rado će vam odgovoriti na sva vaša pitanja.

 

Posjetite nas na dvije lokacije u Buzetu

 

MALOPRODAJA I VELEPRODAJA AUTO-MOTO DIJELOVIMA

Sjeverna ulica 3/7, Buzet

052/ 663-656

091/521-0661

 

AUTO SERVIS

Franečići 113, Buzet

052/ 662-386

vmrservis@gmail.comreparirani most osvjesa, cijene

DJELATNOSTI

NOVO!

U sklopu trgovine V.M.R otvoreno je skladište ANET!
 Nudimo vam rezervne dijelove i gume za osobna i laka dostavna vozila.
PROIZVODI I USLUGE

Automehaničar

 
Naši atomehaničari nude vam uslugu popravka i servisiranja automobila i kombija. Popravljamo kvarove na motorima, kočnicama i mjenjačima.  Prilikom servisiranja provjerit ćemo i podmazati dijelove motora radi sprječavanja nastanaka mogućih kvarova.
 
Zimske gume, Buzet

Zimske gume

 
Zimske gume smanjuju zaustavni put na temperaturama ispod 7°C. One poboljšavaju prijanjanje na cesti jer i pre niskim temperaturama ostaju mekane. Stručnjaci iz trgovine auto dijelovima V.M.R. rado će vas savjetovati pri kupnji zimskih guma, a iste ćemo za vas i montirati.

Akumulatori

 
U ponudi imamo brojne akumulatore raznih brandova, kapaciteta, jakosti struje, dimenzija i položaja elektroda.
 
Akumulatori, Buzet
 

Punjenje auto klima

 

Klima u autu postaje neophodna tijekom ljetnih mjeseci, a ako je često koristite i zimi preporučamo puniti je barem svake dvije godine. Naša usluga punjenja auto klima uključuje kompletnu kontrolu klime te kontrolu, promjenu i ispuštanje plina i ulja u kompresoru. 
 POŠALJI NAM UPIT
Da bi eliminirali SPAM molimo napišite
konačni izračun prije slanja forme!
Označite kvačicu ukoliko želite napomenuti da ste nas pronašli na eistra.info poduzetničkom portalu

Ova stranica koristi kolačiće za pružanje boljeg korisničkog iskustva. Za nastavak korištenja web stranice kliknite na "Slažem se". Postavke kolačića mogu se konfigurirati u vašem web pregledniku, a više informacija potražite ovdje. Slažem se