Pošalji upit
Slanje…

VODOINSTALATER TEŽAK

Bazeni, vodoinstalacije, grijanje, klimatizacija

Danijel Težak
Lokacija
Kontakt
Web stranica
O nama
Dobrodošli!

Vodoinstalaterski obrt TEŽAK osnovan je 2003. godine sa sjedištem u Sv.Katarini nedaleko Labina. Glavni cilj obrta je pružanje glavne djelatnosti vodoinstalaterskih radova, postavljanja vodovodnih instalacija te centralnih grijanja. Iza vlasnika i samog izvođača radova stoji višegodišnje iskustvo koje je želio prenijeti upravo svojim radom i vještinama na opće zadovoljstvo klijenata.

Vodoinstalaterski radovi koje obavljamo podrazumijevaju sve vodoinstalacije unutar obiteljskih kuća, mijenjanje starih i postavljanje novih sanitarija, slavina, ventila, dovodnih i odvodnih cijevi za vodovod te uklanjanje nastalih kvarova. Iz ponude izdvajamo i montažu bazena, klimatizaciju te grijanje. 

Uz svu potrebnu edukaciju, fleksibilnost i uspješnu organizaciju posla dogovoreni poslovi se izvršavaju u određenom vremenu kako je i dogovoreno.

Obratite nam se s povjerenjem!
Djelatnosti
* Bazeni
* Vodoinstalacije
* Grijanje
* Klimatizacija
Proizvodi i usluge
Iz ponude Vam izdvajamo:

* VODOINSTALATERSKI RADOVI
- Dovodi hladne i tople vode, odvodna i dovodna instalacija, montaža i demontaža sanitarija i cijevi, instalacija pipa i slavina

* CENTRALNO GRIJANJE
- Plin, nafta, drvo

* POSTAVLJANJE INSTALACIJA
- Instalacije dovoda i odvoda, instalacije klima uređaja,..

* BAZENI
- ugradnja, prodajaPošaljite nam vaš upit

  Želim primati novosti s eIstra.info

Kategorije

Ova stranica koristi kolačiće za pružanje boljeg korisničkog iskustva. Za nastavak korištenja web stranice kliknite na "Slažem se". Postavke kolačića mogu se konfigurirati u vašem web pregledniku, a više informacija potražite ovdje. Slažem se