Pošalji upit
Slanje…

OMEKŠIVAČI VODE

Omekšivači vode za kućanstvo preveniraju ulazak kamenca u Vaš dom, štede Vaše vrijeme i novac

Opis proizvoda

Omekšivači vode su uređaji zaduženi za prevenciju ulaska kamenca u vodovodne cijevi za kontrolu kvalitete vode, i intervenciju prije njenog ulaska u vaš dom. Ugrađuju se na vodovodnu jedinicu, te ukupnu količinu vode koja će se koristiti u domaćinstvu tretiraju tako da budu zadovoljeni najviši standardi kvalitete. 
 
Rade na principu ionske izmjene. Ioni "tvrdih" minerala: kalcija i magnezija, zamjenjuju se ionima natrija, kako bi voda postala meka. Kada se masa zasiti, regenerira se otopinom kuhinjske soli. 
 
Na taj način, voda je pri ulasku u vaš dom lišena kamenca. Kućanski uređaji tako traju dulje, sjajne površine u kućanstvu ne zahtijevaju toliko čišćenja, odjeća ima dulji vijek trajanja, a koža i kosa ne gube sjaj! Više o problemima u kućanstvu koje rješava omekšivač vode pročitajte OVDJE.
 
Ugradnja uređaja za omekšavanje vode je vrlo jednostavna a financijska isplativost vrlo je brzo vidljiva.
 
Osigurajte ugradnju svog omekšivača za vodu odmah! Pošaljite nam UPIT, javit ćemo se u najkraćem roku.

Ova stranica koristi kolačiće za pružanje boljeg korisničkog iskustva. Za nastavak korištenja web stranice kliknite na "Slažem se". Postavke kolačića mogu se konfigurirati u vašem web pregledniku, a više informacija potražite ovdje. Slažem se