TRAŽIŠ? NAĐI.

VRATA ISTRE

Garažna vrata Istra, prodaja, montaža, ugradnja, servisiranje, Hörmann
O NAMA

Vrata Istre: prodaja, montaža i ugradnja svih vrsta vrata i prozoraPovezano s osnovnom djelatnošću pružamo i usluge projektiranja i servisiranja naših proizvoda. Trenutačno zastupamo proizvode poznatog robnog brenda Hormann - Kućna i garažna vrata, prozori, industrijska vrata, okviri i utovarna tehnika. Odabirom ove marke, poznate po kvaliteti i dizajnu, stvorili smo takvu paletu usluga koja omogućava zadovoljavanje svih potreba naših klijenata.

Zadržali smo najvišu razinu kvalitete proizvoda, pazeći pri tome na estetski najprihvatljivija rješenja.
Nudimo brzu, pouzdanu uslugu i vodimo računa o ekonomskoj isplativosti.
 
  • HORMANN - Danas se na tržištu građevinskih elemenata vrata, okovi i pogoni vežu za ime Hörmann ; na tom polju je Hörmann grupa vodeći ponuđač u Europi. Takva je reputacija postignuta dugogodišnjim, kontinuiranim rastom obiteljskog pogona, u znaku inovacije, kvalitete i suradnje s kupcima. Hörmann grupa je tvrtka u ekspanziji s internacionalnom orijentacijom. Vrata, okovi i motori proizvode se u 15 visoko specijaliziranih tvornica u Europi, sjevernoj Americi i Aziji. Paleta proizvoda se kontinuirano širi. Osim poznatih klasika, paleta proizvoda danas obuhvaća rolo vrata, harmonika vrata, protupožarna i brzokretna vrata, motore i upravljačke jedinice, kao i sustave za pretovar, protupožarne i dimootporne završetke, kućna i unutarnja vrata i okvire.
 

DJELATNOSTI

  • Garažna vrata
  • Industrijska vrata
  • Ulazna kućna vrata
  • Prodaja vrata
  • Montaža vrata
  • Ugradnja vrata
  • Servisiranje vrata
  • Protupožarna vrata
  • Motori za klizne i krilne kolne ulaze
 
            Hörmann
 

 
PROIZVODI I USLUGE

Prodajemo proizvode poznatih proizvođača:

Hormann ulazna i garažna vrata, prozori, industrijska vrata, okviri i utovarna tehnika   


Zadržavanje najviše razine kvalitete proizvoda, pazeći pri tome na estetiku, uz brzu, pouzdanu i ljubaznu uslugu naša je misija.
 
Garažna vrata Istra

REFERENCE

NUDIMO SAMO KVALITETU - UVJERITE SE I SAMI!
BESKOMPROMISNA KVALITETA NA JEDNOM MJESTU
 
 POŠALJITE NAM UPIT
Da bi eliminirali SPAM molimo napišite
konačni izračun prije slanja forme!
Označite kvačicu ukoliko želite napomenuti da ste nas pronašli na eistra.info poduzetničkom portalu

   
 
"VRATA ISTRE" se nalazi u ovim kategorijama
Garažna vrata Istra, prodaja vrata, montaža, ugradnja i servisiranje vrata, prozora, protupožarna vrata, mul-t-lock, ručna vrata, protuprovalna vrata, Kolnoa, Hörmann, Pula, Istra, drveni prozori, drvena vrata, pogoni, sustavi zaštite, vrata za garaže, rolo vrata, pogoni, bežićni sustavi, nadstrešnice, trakaste zavjese, staklene stijene, aluminijska, ulazna, industrijska, vrata za dvorane

Ova stranica koristi kolačiće za pružanje boljeg korisničkog iskustva. Za nastavak korištenja web stranice kliknite na "Slažem se". Postavke kolačića mogu se konfigurirati u vašem web pregledniku, a više informacija potražite ovdje. Slažem se