Pošalji upit
Slanje…
O nama

Vrata Istre: prodaja, montaža i ugradnja ulaznih i garažnih vrata

Tvrtka Vrata Istre nudi prodaju, montažu i ugradnju ulaznih, garažnih i sobnih vrata. Pružamo i usluge projektiranja i servisiranja naših proizvoda. Zastupnik smo poznatog brenda Hormann - kućna i garažna vrata, prozori, industrijska vrata, okviri i utovarna tehnika.
 
 
Odabirom ovog brenda, poznate po kvaliteti i dizajnu, stvorili smo takvu paletu usluga koja omogućava zadovoljavanje svih potreba naših klijenata.

Zadržali smo najvišu razinu kvalitete proizvoda, pazeći pri tome na estetski najprihvatljivija rješenja.
Nudimo brzu, pouzdanu uslugu i vodimo računa o ekonomskoj isplativosti.

Hörmann vrata

HORMANN - Danas se na tržištu građevinskih elemenata vrata, okovi i pogoni vežu za ime Hörmann; na tom polju je Hörmann grupa vodeći ponuđač u Europi. Takva je reputacija postignuta dugogodišnjim, kontinuiranim rastom obiteljskog pogona, u znaku inovacije, kvalitete i suradnje s kupcima.
 
Hörmann grupa je tvrtka u ekspanziji s internacionalnom orijentacijom. Vrata, okovi i motori proizvode se u 15 visoko specijaliziranih tvornica u Europi, sjevernoj Americi i Aziji. Paleta proizvoda se kontinuirano širi.
 
Osim poznatih klasika, paleta proizvoda danas obuhvaća rolo vrata, sekcijska, harmonika vrata, protupožarna i brzokretna vrata, motore i upravljačke jedinice, kao i sustave za pretovar, protupožarne i dimootporne završetke, kućna i unutarnja vrata i okvire.
 

Garažna vrata - bočna, sekcijska, krilno podizna, RollMatic

Garažna vrata Hörmann sinonim su za sigurnost, kvalitetu te izvanredni dizajn. Obzirom na karakteristike i veličinu prostora, ali i vaš osobni stil, stručni djelatnici tima Vrata Istre pomažu vam u planiranju i odabiru optimalnih vrata za vaše potrebe.
 
garazna vrata hormann
 
Sekcijska vrata idealan su izbor za sve koje žele uštediti na prostoru, otvaraju se okomito i zaustavljaju ispod stropa što omogućuje maksimalnu iskoristivost prostora. Bočna sekcijska vrata odlična su opcija kada se vratno krilo ne može montirati ispod stropa, te se umjesto prema gore, otvaraju u stranu.
 
U ponudi su i rolo vrata RollMatic i krilno podizna vrata, dostupna u raznim dizajnima. Ugrađujemo i bočna ulazna vrata koja su izgledom ujednačena s glavnim garažnim vratima.
 
Za sve dodatne informacije slobodno nam pošaljite upit ili nas nazovite i zatražite ponudu!
Djelatnosti
  • Hörmann
  • Garažna vrata
  • Industrijska vrata
  • Ulazna kućna vrata
  • Prodaja vrata
  • Montaža vrata
  • Ugradnja vrata
  • Servisiranje vrata
  • Protupožarna vrata
  • Motori za klizne i krilne kolne ulaze
Proizvodi i usluge

Prodaja i ugradnja ulaznih vrata

Zadržavanje najviše razine kvalitete proizvoda, pazeći pri tome na estetiku, uz brzu, pouzdanu i ljubaznu uslugu naša je misija.

ulazna vrata pula
 
Odlična izolacijska svojstva, maksimalna sigurnost, velik izbor dizajna i motiva te visoki standardi kvalitete karakteristike su Hörmann ulaznih vrataVratna krila ulaznih vrata ugrađuju se bez vidljivog krilnog profila, zadovoljavajući suvremene estetske kriterije
 
ulazna vrata

Kućna ulazna vrata Thermo 65 i vrata za stanove Thermo 46 serijski su opremljena s višestrukim zaključavanjem, a dostupna je i dodatna protuprovalna oprema. Sigurnost je pojačana i sigurnim ostakljenjem laminiranim staklom debljine 8mm.

Industrijska vrata

Osim velikog izbora kvalitetnih garažnih, ulaznih i sobnih vrata za privatne kuće i stanove, nudimo široku paletu Hörmann industrijskih vrata: sekcijska, brzokretna, protupožarna klizna vrata, rolo vrata, mimokretna vrata i dr.
 
U ponudi su i prozori za poslovne prostore, čelični dovratnici, multifunkcionalna vrata i automatska klizna vrata
 
industrijska vrata
 
Odlučite li se za zamjenu dotrajalih vrata ili tek opremate svoj novi dom, kontaktirajte nas!
 
Klijentima nudimo cjelokupnu uslugu stručnog savjetovanja i planiranja, uzimanja dimenzija na licu mjesta, zbrinjavanje starih te brzu i kvalitetnu ugradnju novih ulaznih vrata!
Naša ponuda
pogledaj više
Novosti

Vrste garažnih vrata: Koja su najbolja za vaš dom?

Vrata Istre savjetuju o odabiru idealnih garažnih vrata prema vašem prostoru ali i budžetu...

Izbor garažnih i protuprovalnih vrata: Posjetite Vrata Istre

Prodajni salon Vrata Istre u Puli nudi asortiman garažnih i protuprovalnih vrata, uz ugradnju i servis...
učitaj više

Recenzije

OCIJENITE NAS
Pošaljite nam vaš upit

  Želim primati novosti s eIstra.info

Kategorije

Ova internet stranica koristi kolačiće (tzv. cookies) za pružanje boljeg korisničkog iskustva i funkcionalnosti. Saznaj više