Pošalji upit
Slanje…
O nama
  HR  

WATER SPORT KALIMERA: RENT A BOAT i JET SKI

 
Water Sport Kalimera u Rovinju i Taru, kraj Poreča nudi brojne mogućnosti zabave na vodi za velike i male te najam plovila i taxi boat uslugu.
 
 
Želite li iznajmiti plovilo ili jet ski, možete to učiniti u auto kampovima AC Amarin i AC Veštar u Rovinju. Uz to vam nudimo i najam pedalina i kanua te vuču na zabavnim rekvizitima kao što su banana, tube i UFO. Zabava za najmlađe, ali i cijelu obitelj čeka vas u našim aquaparkovima na napuhavanje. 
 
Semisubmarine, Porec, Rovinj 

Polupodmornica (semisubmarine) vas vodi na izlet tijekom kojeg ćete razgledati podmorje, ali i stari grad Rovinj s mora. Krećemo s adrese: Obala palih boraca 15 u Rovinju, a vožnja traje 45 minuta. Na izlet polupodmornicom možete doći i u večernjim satima, kada je zbog svjetla Rovinj posebno zanimljiv za razgledavanje. 
 
U Taru kraj Poreča pronaći ćete nas u auto kampu Lanterna gdje vas očekuje pregršt zabave na našem aquaparku na moru. Tu su i pedaline i stand up pedaline koje možete iznajmiti. Iznajmite naša plovila i krenite s nama na romantičnu vožnju brodom. Uvalu koju želite razgledati ili se u njoj usidriti birate sami.
 
Sve naše usluge u Rovinju i Poreču su dostupne od 1. lipnja do 15 rujna. 
 
Uživajte u radostima i pogodnostima koje vam nude ljeto i more,
posjetite nas u Rovinju i Poreču!

Hire jet ski Porec, Rovinj 
Djelatnosti
  • Semisubmarine Rovinj
  • Jet ski rental
  • Boat rental
  • Taxi boat
  • Aquapark
  • Najam plovila
  • Najam pedalina
  • Najam kanua
  • Rovinj
  • Poreč
 
Lokacije | Locations
 
Proizvodi i usluge
  EN  

Boat and jetski rental service in Porec and Rovinj: Come with us on a ride on semisubmarine in Rovinj

 
Water Sport Kalimera rents boats, jet skis and pedal boats. You can also hire a taxi boat to take a tour of Rovinj, Poreč and the islands nearby.
 
Our inflatable aquaparks, located on the beach of the AC Veštar and the AC Amarin in Rovinj and on the beach of the AC Lanterna in Tar near Poreč, promise nonstop entertainment for the whole family. These jungle gyms of floating tracks and obstacles are an engaging way to experience Istria.
 
Take a banana, a UFO or tube ride with your friends or family and take great memories back home with you. 

All our services in Rovinj and Porec are available from 1 June to 15 September. 

Enjoy the pleasures of summer,
visit us in Rovinj and Poreč!  


  IT  
 

Noleggiate una barca o una moto d'acqua a Parenzo e Rovigno o venite con noi a fare un giro in semisommergibile a Rovigno

 
Sport acquatici Kalimera da in noleggio barche, moto d'acqua e pedalò. È inoltre possibile noleggiare un taxi boat per fare tour di Rovigno, Parenzo e le isole vicine.

I nostri parchi acquatici gonfiabili, situati sulla spiaggia dell'AC Vestar e AC Amarin a Rovigno e sulla spiaggia dell'AC Lanterna a Tar vicino a Parenzo, promettono divertimento ininterrotto per tutta la famiglia. 

Cavalca il mare su una grande banana gialla con i tuoi amici o la tua famiglia e porta a casa ricordi meravigliosi.

Tutti i nostri servizi a Rovigno e Parenzo sono disponibili dal 1° giugno al 15°  settembre.

Goditi i piaceri dell'estate,
visitaci a Rovigno e a Poreč!
Naša ponuda
pogledaj više

Recenzije

OCIJENITE NAS Pošaljite nam vaš upit

  Želim primati novosti s eIstra.info

Kategorije

Ova internet stranica koristi kolačiće (tzv. cookies) za pružanje boljeg korisničkog iskustva i funkcionalnosti. Saznaj više