Pošalji upit
Slanje…
O nama

WOW Factor studio za grafički dizajn 

Tvrtka WOW Factor iz Pule specijalizirana je za usluge grafičkog i web dizajna, tiska, izradu unutarnjih i vanjskih reklama te obljepljivanje vozila.
 
Poslujemo od 2015. godine i ekspertizu smo stekli u radu s ugostiteljskim sektorom, odnosno kompletnim HoReCa tržištem, ali i neprofitnim sektorom kao i privatnim osobama.
 
izrada jumbo plakata
 
"Početak" svakog uspješnog poslovanja popraćen je upečatljivom vizualnom prezentacijom same tvrtke, tako za naše klijente osmišljavamo logotip, vizualni identitet te razne druge reklamne i promotivne materijale.
 
Da bi osigurali visoku razinu usluge volimo preuzeti i brigu o samom tisku materijala tako isporučujući uvijek WOOOW proizvod i uslugu.
 
Ukoliko posjedujete vozilo ili prostor koji želite učiniti vidljivim i pristupačnim, osmisliti ćemo najbolje vizualno rješenje, naljepnice za vozilo, izlog ili reklamne table, a u ponudi imamo i postavu tj. montažu.

Također, izrađujemo responzivne, funkcionalne i wooow web stranice kao i razna digitalna rješenja poput digitalnih jelovnika i QR kodova.

Naš je cilj istaknuti vašu tvrtku kreativnim rješenjima i wow dizajnom!
 
billboardi jumbo plakati
 
Zašto odabrati WOW Factor?
Brinemo o kompletnom procesu brendiranja, od kreiranja loga i vizualnog identiteta pa sve do tiska promo materijala i izrade reklama.
 
Rado prihvaćamo izazove, brzi smo i profesionalni, imamo višegodišnje iskustvo, zadobili smo povjerenje preko 120 zadovoljnih klijenata i uvijek poštujemo rokove čime vrednujemo vaše vrijeme.
 
ilustracije branding
 
U kreativnom procesu koristimo suvremenu Apple opremu, profesionalne Adobe programe, a naš tim sastoji se od stručnjaka koji su uvijek u toku sa zakonskim trendovima u Hrvatskoj kao i sa trendovima u svijetu dizajna. 
 
Zanima Vas još više o našim radovima? Zapratite nas na društvenim mrežama!
Djelatnosti
 • Grafički dizajn 
 • Logo dizajn 
 • Izrada knjige grafičkih standarda
 • Kreiranje vizualnog identiteta
 • Crtanje ilustracija
 • Dizajn cjenika i jelovnika
 • Tisak cjenika i jelovnika
 • Dvojni iskaz cijena i prijevodi 
 • Izrada brošura
 • Izrada plakata
 • Izrada web stranica - WordPress
 • Pisanje tekstova za web 
 • Digitalni i offset tisak 
 • Izrada svjetlećih i 3D reklama
 • Obljepljivanje vozila
Proizvodi i usluge

Osmišljanje loga, vizualnog identiteta i izrada knjige grafičkih standarda

Naš je zadatak vašem brendu dati karakter i jasno prenijeti poruku koja vas izdvaja od konkurencije!

Dizajn i tisak jelovnika, cjenika 

Savršen jelovnik/ cjenik čine pregledno složena jela, privlačan dizajn, istaknuta ponuda, ispravni prijevodi, dvojni iskaz cijena, lijep tisak kao i brza isporuka. Tako mi to radimo.
 
print cjenika
 

Dizajn i tisak reklamnog i promo materijala

Dizajniramo sve što može ići u tisak, a nudimo i uslugu tiska raznih reklamnih i promotivnih materijala poput brošura, plakata, roll-upova, letaka, jumbo plakata, knjiga, kalendara.
 

Izrada i postava reklamnih naljepnica i reklama

Obljepljujemo vozila, izloge i razne površine kvalitetnim folijama, a izrađujemo i razne reklamne table kao i slova od stirodura. Volimo izazove te prihvaćamo i razna "custom made" rješenja u cilju isticanja vašeg brenda.
 
naljepnice za vozila
 

Web dizajn i digitalna rješenja

U WOW Factoru stvaramo WordPress responzivne i funkcionalne web stranice koje će najbolje reprezentirati vaše usluge ili proizvode te biti vaš najjači digitalni marketinški alat.
 
Uslugu upotpunjujemo pisanjem kreativnih reklamnih tekstova i članaka koji privlače pozornost i predstavljaju proizvod na najbolji način!
 
Imate li posebne zahtjeve ili drugačije ideje, nazovite nas ili pošaljite upit, ne bojimo se novih izazova!

Recenzije

OCIJENITE NAS


Pošaljite nam vaš upit

  Želim primati novosti s eIstra.info

Kategorije

Ova internet stranica koristi kolačiće (tzv. cookies) za pružanje boljeg korisničkog iskustva i funkcionalnosti. Saznaj više