Pošalji upit
Slanje…
O nama

Zeus Faber Adria - servis za čišćenje 

Tvrtka Zeus Faber Adria d.o.o. bavi se profesionalnim čišćenjem turističkih i poslovnih objekata u Puli i drugim mjestima u Istri po dogovoru.
 
servis za ciscenje
 
Pružamo vrhunske usluge čišćenja koje obuhvaćaju sve - od sjajno uređenih apartmana i vila za odmor, do objekata koji su upravo prošli kroz građevinske radove i adaptacije.
 
Naš način rada temelji se na kvaliteti, svaki kutak dobiva pažnju koju zaslužuje. Koristimo se visoko učinkovitim sredstvima za čišćenje koja neće oštetiti vaš namještaj i površine u objektu. 
 

Čišćenje apartmana i vila za odmor

Bilo da se radi o redovnom čišćenju ili temeljitom spremanju za sezonu, naš cilj je osigurati da prostor bude besprijekorno čist.
 
Prilagođavamo se iznajmljivačima, usluge čišćenja moguće je dogovoriti u skladu sa smjenama gostiju.
 
zeus ciscenje apartmana 
 
Usluge uključuju: temeljito čišćenje spavaćih soba, promjena posteljine i ručnika, detaljno čišćenje kuhinje i blagovaonice, higijensko čišćenje kupaonica, prozora, balkona i svih ostalih prostora i površina.
 

Čišćenje poslovnih prostora, ureda

Znamo koliko je važno da poslovni prostor odražava profesionalnost tvrtke, a na to uvelike utječe čistoća objekta. Pružamo uslugu temeljitog i efikasnog čišćenja ureda, ostavljajući iza sebe okruženje koje potiče produktivnost i pozitivnu radnu atmosferu.
 
Usluga uključuje čišćenje svih radnih površina, stolova, stolica, uredskog namještaja, podova, čajnih kuhinja i sanitarnih jedinica. Obzirom da svaki poslovni prostor ima specifične karakteristike, nudimo usluge prilagođene individualnim potrebama. 
 
Cijena čišćenja ovisi o veličini prostora, složenosti posla i učestalosti dolazaka.
 
Sve dodatne informacije zatražite putem upita ili nas nazovite!
Djelatnosti
  • Čišćenje turističkih objekata
  • Čišćenje apartmana i vila za odmor
  • Čišćenje poslovnih prostora, ureda
  • Čišćenje jahti i brodova
  • Čišćenje nakon građevinskih radova
  • Generalno čišćenje
  • Property management - održavanje objekata
Proizvodi i usluge

Čišćenje jahti i brodova

Usluga čišćenja jahti i brodova podrazumijeva temeljito i profesionalno čišćenje i održavanje koje će vašem plovilu vratiti higijenu i sjaj te ga pripremiti za iduće putovanje. 
 
Čistimo sve unutarnje prostore, uključujući kabine, kuhinju i kupaonice. Posebnu pažnju posvećujemo detaljima kao što su tekstil i drvene površine. 
 
ciscenje jahti  
Temeljito čistimo palubu i vanjski namještaj, koristeći sredstva koja su sigurna za okoliš, ali efikasna protiv soli, algi i nečistoća.
 

Čišćenje nakon adaptacija i građevinskih radova

Nakon završetka građevinskih radova, izazovno je i zahtjevno prostor dovesti u stanje savršene čistoće i spremnosti za useljenje.
 
Prepustite nam brigu o čišćenju, stambeni ili poslovni prostor vratit ćemo u besprijekorno čisto stanje, spremno za život ili rad.
 
Čistimo sve površine od poda do stropa, uključujući teško dostupna mjesta, kako bi se osiguralo da nema tragova prašine i šute, uklanjamo sve nečistoće koje su nastale tijekom radova.
 
ciscenje nakon adaptacija
 
 
Radimo efikasno i učinkovito, s minimalnim ometanjem vašeg rasporeda.
 
Nazovite nas i zatražite personaliziranu ponudu!
Naša ponuda
pogledaj više

Recenzije

OCIJENITE NAS


Pošaljite nam vaš upit

  Želim primati novosti s eIstra.info

Kategorije

Ova internet stranica koristi kolačiće (tzv. cookies) za pružanje boljeg korisničkog iskustva i funkcionalnosti. Saznaj više