Pošalji upit
Slanje…
O nama

Zirdum usluge - gradnja od podruma do krova

Tvrtka Zidrum usluge iz Tara u Istri, klijentima pruža usluge svih građevinskih radova - od temelja do krova. U mogućnosti smo realizirati širok spektar građevinskih projekata, od manjih do onih najzahtjevnijih. Zahvaljujući našem velikom i iskusnom timu, specijalizirali smo se za izvođenje radova visoke kvalitete, pritom uvijek ispunjavajući zahtjeve i očekivanja naših klijenata.
 
Gradimo objekte svih vrsta, od privatnih obiteljskih kuća do objekata za najam, vila s bazenom, stambenih i poslovnih zgrada. Kontaktirajte nas danas i dogovorite prve konzultacije. Prilagođavamo se vašim idejama i predlažemo najbolja rješenja unutar zadanog budžeta.
 

Roh-bau gradnja

 
Nudimo kompletnu uslugu izgradnje objekata u Roh-bau fazi. Ovaj pristup omogućava klijentima fleksibilnost u odabiru završnih radova, dok mi osiguravamo da temelji i konstrukcija budu izvedeni po najvišim standardima. Svaki korak gradnje izvodi se s pažnjom i preciznošću, kako bi osigurali spremnost objekta za sljedeću fazu izgradnje.
 
Roh-bau gradnja najčešće uključuje izvedbu temelja, podizanje vanjskih i unutarnjih nosivih zidova, gradnju krovne konstrukcije, pripremu i postavljanje osnovnih instalacija, pripremu otvora za prozore i vrata. Po dogovoru s investitorima odrađujemo niski ili visoki stupanj Roh-bau faze.
 

Gradnja vila s bazenom

 
Tražite li pouzdane izvođače za gradnju vila s bazenom namijenjene turističkom najmu, obratite nam se s povjerenjem. Imamo bogato iskustvo u kompletnoj gradnji vila i kuća za odmor u Istri.
 
gradnja vila
 
Gradimo prostrane prizemnice ili katnice s funkcionalnim rasporedom prostorija i sadržaja. Paralelno uz gradnju kuće, gradimo i betonski bazen različitih oblika te ovisno o projektu, sunčalište, ljetnu kuhinju i druge prostore oko bazena. Jednako kvalitetno gradimo vile u rustikalnom, tradicionalnom ili suvremenom stilu, slijedeći zadani projekt.
 
Tijekom cijelog procesa izgradnje, održavamo transparentnu komunikaciju s investitorom kako bi minimizirali mogućnost nesporazuma.
 

Gradnja po principu ključ u ruke

 
Za investitore koji žele imati što bezbrižniji proces gradnje, nudimo uslugu "ključ u ruke". Ova usluga pokriva sve od projektiranja i dobivanja dozvola do finalnih radova pred useljenje.
 
gradnja kljuc u ruke
 
Cilj takvog pristupa je olakšati proces gradnje pružanjem sveobuhvatne usluge koja zadovoljava sve vaše potrebe, visoku razinu kvalitete i efikasnosti bez vremenski zahtjevnog traženja i koordiniranja različitih izvođača.
 
Personalizirani pristup osigurava da svaki aspekt projekta gradnje kuće, vile, zgrade, komercijalnog ili poslovnog prostora bude pažljivo planiran i implementiran u skladu s vašim vizijama. Naš interni tim za kontrolu kvalitete provodi redovite inspekcije i nadzor nad gradnjom. Prije predaje ključeva, provodimo temeljitu završnu kontrolu kako bismo osigurali da je sve u skladu s vašim specifikacijama i našim standardima kvalitete. 
 
Nazovite nas i saznajte više o uslugama u ponudi!
Djelatnosti
  • Građevinski radovi
  • Roh-bau gradnja
  • Gradnja ključ u ruke
  • Izgradnja vila s bazenom
  • Izgradnja stanova
  • Izgradnja poslovnih objekata
  • Izgradnja privatnih kuća
  • Fasaderski radovi
  • Glazure, estrih
 
Proizvodi i usluge

Gradnja stambenih zgrada

 
Naš tim ima bogato iskustvo u gradnji stambenih objekata. Projekti variraju od manjih stambenih zgrada do većih stambenih kompleksa. Svakom projektu pristupamo s istom razinom profesionalnosti i posvećenosti, koristeći najmodernije tehnike gradnje kako bismo stvorili sigurne i trajne objekte, ugodne za život i rad.
 
Karakterizira nas visoka organiziranost i besprijekorna koordinacija od pripremnih do završnih radova na objektima raznih namjena.
 
gradnja stambenih zgrada
 

Fasaderski radovi

Pružamo usluge izrade fasade na novim objektima te na objektima koji žele adaptirati postojeću fasadu.
 
Po želji investitora, izrađujemo razne vrste fasada od ekonomičnijih kao što su stiropor fasade do ekskluzivnijih kao što su fasade s kamenom vunom.
 
Svi tipovi fasadnih sustava, stiropor, stirodur te kamena vuna imaju svoje prednosti, obzirom na vaše zahtjeve i budžet, možemo vas savjetovati kako biste se lakše odlučili za optimalnu opciju.
 
Nakon odabira vrste fasade, odlučite se za boju a ostalo prepustite nama!
 
izrada fasade
 
Za više informacija, pošaljite nam upit ili nas nazovite!
Naša ponuda
pogledaj više

Recenzije

OCIJENITE NAS


Pošaljite nam vaš upit

  Želim primati novosti s eIstra.info

Kategorije

Ova internet stranica koristi kolačiće (tzv. cookies) za pružanje boljeg korisničkog iskustva i funkcionalnosti. Saznaj više