Pošalji upit
Slanje…

GRAĐEVINARSTVO ŽMINJ-PETROL

Dostava lož ulja, zidar, građevinar, betoniranje, Istra, gas station Zminj

Zlatko Naletilić
Lokacija
Kontakt
Web stranica
Radno vrijeme
O nama
  HR  

 Trebate li dostavu lož ulja ili tražite zidara nazovite Žminj Petrol

 
 
Žminj Petrol d.o.o. je društvo s ograničenom odgovornošću za građevinarstvo, promet roba i usluga. Osnovne djelatnosti su nam trgovina naftom i naftnim derivatima, dostava lož ulja, graditeljstvo (najma/prodaja stanova) i ugostiteljstvo. 
 
Bavimo se standardnim zidarskim radovima, betoniranjem izradom fasada te knaufa i pregradnih zidova i svim ostalim građevinskim radovima. Na našoj benzinskoj pumpi na samom ulazu u Žminj možete natočiti gorivo, ali i kupiti ulja i maziva za vašeg ljubimca na 2 ili 4 kotača. 
 
Tvrtka se odlikuje prvenstveno kvalitetom robe i usluga, visokim ugledom, prepoznatljivim robnim markama i stabilnim financijskim položajem. Dugogodišnje iskustvo, mnoštvo završenih projekata i zadovoljnih klijenata garancija su kvalitete našeg rada. 
 
Za dostavu lož ulja i pitanja vezana za građevinu

Dostava lož ulja, Istra, Žminj Petrol

Građevinar | Zidar | Betoniranje

 
Najam i prodaja stanova - tvrtka Žminj Petrol d.o.o. bavi se gradnjom stanova po načelu "ključ u ruke". Svi izgrađeni stanovi imaju cjelovitu vlasničku i projektnu dokumentaciju te zadovoljavaju sve zakonom propisane standarde.

Da bi stan bio potpuno prilagođen vašim željama i potrebama možete sudjelovati sa svojim prijedlozima u svim fazama gradnje. Stanovi za prodaju su uglavnom cca od 30 m2 do 90 m2. Osim usluga naših zidara nudim i iskope, betoniranja te druge građevinske radove

Benzinska Pumpa Žminj Petrol

Benzinska pumpa Žminj | Dostava lož ulja Istra

 
Jedan od značajnijih djelatnosti Žminj Petrola d.o.o. je trgovina naftom i naftnim derivatima. Ako ste bili u Žminju i primijetili da vam nedostaje goriva, sigurni smo da ste nas već posjetili. Vozite li na benzin ili na dizel, kod nas ćete pronaći gorivo koje vam treba. U ponudi imamo i ulja i maziva za sve vrste automobila, a nudimo vam i plinske boce.

Osim toga obavljamo dostavu lož ulja domaćinstvima i poduzećima. Naša benzinska crpka nalazi se u Žminju na cesti Pula-Pazin u središtu Istre.


Caffe Bar, Rovinj

 
U sklopu Žminj petrola radi caffe bar "Time out" koji se nalazi u Rovinju, Gripole 3, na samom ulazu u Rovinj iz smjera Žminj-Rovinj.
Djelatnosti
  • Dostava lož ulja, Istra
  • Zidar
  • Građevinar
  • Betoniranje
  • Benzinska pumpa
  • Gas station, Zminj
  • Benzinaio, Gimino
  • Izgradnja stanova po sistemu „Ključ u ruke"
  • Prodaja nekretnina
  • Caffe bar u Rovinju
 Građevinar, Žminj Petrol
Proizvodi i usluge
  EN  
 

Gas station, Zminj


If you have been in Zminj and noticed that you are running out of fuel, we are sure that you have already visited the gas station Zminj Petrol. Whether you drive on gas or petrol, you will find the fuel you need with us. We also offer oils and lubricants for all types of cars

 
  IT  
 

Benzinaio, Gimino


Se sei già stato a Zminj e hai notato che stai esaurendo il carburante, siamo sicuri che ci hai visitato il benzinaio Gimino Petrol. Sia che tu guidi a benzina o a diesel, da noi troverai il tipo di carburante di cui hai bisogno. Offriamo anche oli e lubrificanti per tutti i tipi di auto.

Recenzije

OCIJENITE NAS Pošalji upit objektu GRAĐEVINARSTVO ŽMINJ-PETROL

  Želim primati novosti s eIstra.info

Kategorije

Ova stranica koristi kolačiće za pružanje boljeg korisničkog iskustva. Za nastavak korištenja web stranice kliknite na "Slažem se". Postavke kolačića mogu se konfigurirati u vašem web pregledniku, a više informacija potražite ovdje. Slažem se