Pošalji upit
Slanje…
O nama

Zubotehnički laboratorij Željko Orlić

 
Zubotehnički laboratorij Željko Orlić u Puli specijaliziran je za izradu fiksne i mobilne protetike. Kontinuirano usavršavanje i razmišljanje o kvaliteti rada u struci garantira maksimalnu stručnu logistiku ordinacijama dentalne medicine pri izradi kvalitetnog, individualnog protetskog rada.
 
most na zubu

U našem laboratoriju već više od 25 godina izrađujemo protetiku najviše kvalitete, pomno pratimo novitete na tržištu te radimo sa suvremenom CAM-CAD tehnologijom
 
Možemo se pohvaliti dugogodišnjom suradnjom s nizom ordinacija dentalne medicine, s naglaskom na ordinaciju dr. Milenka Subotića s kojom u kontinuitetu surađujemo od 1995. godine.

Zubni implantati  

Zubni implantati najbolje su i najtrajnije rješenje za nadomjestak zuba. Kod ugradnje implantata izbjegava se brušenje susjednih, zdravih zubi. 
 
Implantati preuzimaju ulogu zubnog korijena i čvrsta su podloga za postavljanje krunice(kod zamjene jednog zuba) i mosta(više zuba).
 
zubni implantati
 
Izrada kvalitetne i potpuno funkcionalne protetike zahtijeva znanje, iskustvo, pedantnost i pravilno korištenje suvremenih tehnologija. Upravo je zato od izrazite važnosti odabrati stručan zubotehnički laboratorij
 
Obratite nam se s povjerenjem, nazovite nas ili ispunite kontakt obrazac s vašim upitom!
Djelatnosti
  • Zubotehnički laboratorij
  • Fiksna protetika
  • Mobilna protetika
  • Izrada protetskih nadomjestaka 
  • Zubni implantati
  • CAD-CAM tehnologija
  • Protetika
  • Bezmetalna keramika 
  • Navlake za zube
Proizvodi i usluge

Fiksna protetika - krunica i most  

Izrađujemo fiksnu protetiku, krunicu i most koji nadomještaju izgubljene zube, vraćaju funkcionalnost i uljepšavaju osmijeh. Fiksna protetika postavlja se na prirodni, izbrušeni zub ili na implantate.
 
Krunicu i most izrađujemo od visoko kvalitetne metal keramike koja osigurava funkcionalnost i estetiku zuba. 
 
zubna proteza
 
Također, izrađujemo i bezmetalne krunice kojima se postiže dobivanje potpuno prirodnog izgleda zuba, a najčešće se izrađuje za prednje, više vidljive zube. 
 

Mobilna protetika

Mobilna protetika podrazumijeva zubne proteze koje se koriste u slučajevima kada nije moguće ugraditi implantat, krunicu ili most. Bazu zubne proteze izrađujemo od akrilata, a zube od keramike ili kompozitnog materijala. 
 
Izrađujemo kvalitetne i dugotrajne zubne proteze te individualno pristupamo kod odabira boja i oblika kako bi krajnji rezultat bila visoka funkcionalnost, ali i estetika. 

Kombinirani rad

Ako u čeljusti ima nekoliko zdravih zubi, izrađuje se kombinacija fiksne i mobilne protetike. Fiksni dio kombinirane protetike sastoji se od mosta, a mobilni dio čini zubna proteza koju je potrebno svakodnevno skidati zbog održavanja oralne higijene. 
 
Kvalitetno izrađena kombinirana protetika omogućava vam funkcionalnost kod žvakanja, ali i estetiku, obzirom da prijelazi između mosta i zubne proteze nisu vidljivi.Pošaljite nam vaš upit

  Želim primati novosti s eIstra.info

Kategorije

Ova internet stranica koristi kolačiće (tzv. cookies) za pružanje boljeg korisničkog iskustva i funkcionalnosti. Saznaj više