Pošalji upit
Slanje…

CENTRALNO GRIJANJE ZUSTOVIĆ

Klima, peći na pelete, solarno grijanje, plinske instalacije, Istra

Vlado Zustović
Lokacija
Kontakt
Web stranica
O nama
Dobrodošli!

Obrt Zustović osnovan je 2005. godine nakon višegodišnjeg iskustva u djelatnosti koju čine klimatizacija, centralno grijanje, solarno grijanje kao i plinske instalacije. Naime, cjelokupna ponuda temelji se na adekvatnom znanju i iskustvu, a kvaliteta izrade i Vaše zadovoljstvo ono je što nas vodi kroz cijelo naše poslovanje.

Posjedujući posljednju licencu za plinske instalacije, izvodimo instalacije za centralno grijanje, podno grijanje kao i solarno grijanje uz solarne panele.
S razvojem tehnologije, primjena solarne energije za proizvodnju topline u kolektorima postaje jedna od isplativijih primjena obnovljivog izvora energije, ekološki je najprihvatljivije te služi i kao idealno rješenje za uštedu energije.

Osim toga, naša ponuda obuhvaća i peći na pelete, njihovu prodaju i montažu. Peći na pelet šire topli zrak prostorijom kroz specijalne rešetke na prednjoj strani peći.

Programirane su u smislu prilagođavanja količine i vremenskog raspona grijanja. Peći u sebi imaju programator kojim je moguće automatski peć paliti i gasiti u zadano vrijeme. Pelet kao 100% ekološko biogorivo postaje zamjena za sve skuplju naftu, plin ili struju.
 
Kontaktirajte nas i pitajte sve što Vas zanima. Rado ćemo odgovoriti na svaki Vaš upit.
 
 
Stojimo Vam na raspolaganju!
Djelatnosti
* Podno grijanje
* Centralno grijanje, dizalice topline
* Plinske instalacije
* Solarno grijanje, solarni paneli
* Peći na pelete (BIODOM, PIAZZETTA) prodaja i montaža
* Vodoinstalacije
Proizvodi i usluge
Našu ponudu čine:

- klimatizacija
- plinske instalacije
- centralno grijanje
- podno grijanje
- solarno grijanje (solarni paneli)
- peći za pelete BIODOM, PIAZZETTA, prodaja i montaža
 

Recenzije

OCIJENITE NAS
Pošaljite nam vaš upit

  Želim primati novosti s eIstra.info

Kategorije

Ova internet stranica koristi kolačiće (tzv. cookies) za pružanje boljeg korisničkog iskustva i funkcionalnosti. Saznaj više