TRAŽIŠ? NAĐI.

Ol Istria ulja među top 10 najboljih svjetskih ulja na natjecanju u Izraelu

ČLANCI
30.6.2017. 8:28:27

Ol Istria ulja među top 10 najboljih svjetskih ulja na natjecanju u Izraelu
Na internacionalnom natjecanju ekstra djevičanskih maslinovih ulja Terra Olivo 2017. održanom u Izraelu, ekstra djevičansko maslinovo ulje Ol Istria osvojilo je Prestige gold odličje te su svrstana među top 10 ulja uz najbolja talijanska, portugalska i španjolska maslinova ulja.

Ol Istria ekstra djevičansko ulje jedino je ulje iz Hrvatske koje je tako visoko rangirano.

Terra Olivo natjecanje koje se održava u Jeruzalemu slovi za treće natjecanje po važnosti za kreiranje ukupnog poretka najboljih ekstra djevičanskih maslinovih ulja na svijetu.

Na Terra Olivo natjecanju u Izraelu, više od 600 uzoraka ulja iz 20 zemalja svijeta ocjenjivali su vodeći svjetski suci koji dolaze s tri kontinenta, što dodatno potvrđuje uspjeh Ol Istria ulja na ovom prestižnom natjecanju.

Nagrade za Ol Istria ulja na međunarodnim natjecanjima potvrda su kontinuiteta kvalitete u proizvodnji ulja u Agrolaguni te podrška izvoznoj strategiji budući da zahtjevna svjetska tržišta traže samo proizvode provjerene i potvrđene kvalitete.

Ekstra djevičansko maslinovo ulje Agrolagune godinama je sinonim i standard kvalitete za istarska maslinova ulja. Sva ulja dobivena su preradom maslina iz vlastitih maslinika te se odlikuju izrazito visokim sadržajem prirodnih antioksidansa.

(I:eIstra.info)

Komentiraj


OSTALI SADRŽAJ
Želiš da i tvoja tvrtka bude na eIstra.info? Imate tvrtku u Istri? Javite nam se i budite dio poduzetničkog portala!

eIstra.info koristi kolačiće za pružanje boljeg korisničkog iskustva. Za nastavak korištenja web stranice kliknite na "Slažem se", čime se slažete sa korištenjem kolačića. Slažem se