Jacuzzi, ugradnja i održavanje bazena - dočekajte sezonu spremni

ŠTO, GDJE, KAKO...?
24.4.2024. 12:29:38

Jacuzzi, ugradnja i održavanje bazena - dočekajte sezonu spremni
Ljeto je pred vratima i pripreme za sezonu ubrzano teku. Većini iznajmljivača glavni je cilj popuniti smještaj i ostaviti pozitivne dojmove na goste koji će im se vraćati iz godine u godinu. Jedan od provjereno učinkovitih načina koji garantira bolju popunjenost i veće zadovoljstvo gostiju je ugradnja bazena ili jacuzzija te besprijekorno održavanje istih, za što još uvijek nije kasno!

Bez obzira imate li veliko dvorište ili ste ograničeni prostorom, Magnus Idea ima prilagođena rješenja za ugradnju bazena koji će se savršeno uklopiti u vaš smještaj i budžet, a donosimo ih u nastavku.

Ugradnja bazena ključ u ruke


Razmišljate o gradnji bazena ali se užasavate pomisli na koordinaciju raznih izvođača, gubitku vremena i novca? S uslugom gradnje bazena po principu ključ u ruke, pratite cijeli proces - od dizajna do realizacije - bez ikakvih briga. Nakon što se definira dizajn koji odgovara namjeni i stilu eksterijera, Magnus tim preuzima izgradnju i osigurava kvalitetno izvođenje projekta.
 
Kroz cijeli proces, cilj je osigurati da se vizija pretvori u stvarnost - bazen koji će oduševiti i vas i vaše goste. Magnus Idea osigurava da gradnja bazena postaje jednostavno i ugodno iskustvo, s rezultatom stvaranja oaze koja unapređuje smještaj i privlači više gostiju!

pvc folije

Ekonomične i raznolike PVC folije za bazene


Brzina i jednostavnost postavljanja, pristupačna cijena, brojne opcije dizajna i jednostavnost održavanja prednosti su koje dobivate odabirom PVC završnih obloga za bazene.
 
Folija se može aplicirati na gotovo sve vrste podloga, a kvalitetnom ugradnjom koju pružaju iskusni stručnjaci Magnus Idea tima, osigurava se njezina dugovječnost.

Ugradnja Laghetto nadzemnih bazena u jedan dan


Za iznajmljivače koji žele brzo rješenje ili ne posjeduju građevinsku dozvolu, postavljanje Laghetto nadzemnog bazena unutar jednog dana odlična je prilika . Ova vrsta bazena ne zahtijeva građevinsku dozvolu, što čini proces mnogo lakšim i bržim.
 
Laghetto bazen nije samo funkcionalan, već i atraktivan, a gostima pruža dodatni razlog za odabir upravo vašeg smještaja. Osim toga, jednostavnost održavanja Laghetto bazena može vam uštedjeti vrijeme i novac, što je važno uzeti u obzir prilikom donošenja odluke.
 
laghetto bazeni

Održavanje bazenske tehnike i opreme


Kvalitetno održavanje bazena ključno je za pružanje izvrsnog iskustva svakom gostu. Bilo da se radi o redovitom čišćenju ili nadogradnji opreme, važno je imati pouzdanog partnera za kontinuirano održavanje bazena i vode u njemu. Redovito održavanje pomoći će u očuvanju top stanja bazena i bazenske opreme te izbjegavanju skupih popravaka u budućnosti. Čišćenje prosječnih bazena vila, apartmana i kuća za odmor preporučuje se do dva puta tjedno, dok se veća održavanja i servisi tehnike odrađuju sezonski ili po potrebi.

Odlučite se za pravo rješenje koje će vašim gostima pružiti nezaboravno iskustvo i istovremeno povećati konkurentnost vašeg smještaja, broj preporuka i ponovnih posjeta. 

Spremite se za novu sezonu s Magnus Idea i dočekajte goste spremni, sa smještajem koji nadmašuje očekivanja. Cjelokupnu ponudu usluga tvrtke Magnus Idea koja osim navedenog uključuje i ugradnju jacuzzi hidromasažnih i spa bazena te najam bazenske opreme, pogledajte ovdje.

Komentiraj


OSTALI SADRŽAJ

Ova internet stranica koristi kolačiće (tzv. cookies) za pružanje boljeg korisničkog iskustva i funkcionalnosti. Saznaj više