Poliklinika Jerković u Poreču usluge obogaćuje odjelom dermatologije i venerologije

ŠTO, GDJE, KAKO...?
28.3.2024. 10:52:00

Poliklinika Jerković u Poreču usluge obogaćuje odjelom dermatologije i venerologije
Sa sve većom sviješću o važnosti očuvanja zdrave i njegovane kože, potreba za kvalitetnim dermatološkim uslugama postaje sve izraženija. Poliklinika Jerković to je prepoznala i proširila svoje usluge uvođenjem odjela za dermatologiju i venerologiju.

Uz dosadašnje visoko kvalitetne usluge odjela biokemijskog laboratorija, urologije, pedijatrije, otorinolaringologije, dentalne medicine, kirurgije, medicine rada, obiteljske i turističke medicine, pacijenti Poliklinike Jerković od nedavno imaju priliku obaviti i sve postupke i tretmane iz područja dermatologije i venerologije. 

Stručnom timu poliklinike pridružila se dr. sc. Iva Bešlić, specijalistica dermatologije i venerologije, i spremno preuzela vodstvo novog odjela. Dr. Bešlić članica je Hrvatskog i Europskog dermatovenerološkog društva, kontinuirano se usavršava u području korektivne dermatologije, aktivno sudjeluje na domaćim i inozemnim kongresima te je autorica mnogobrojnih znanstvenih radova.
 
Poliklinika Jerković

Dijagnostika i liječenje svih dermatoloških stanja bez čekanja u Poreču


Redoviti, preventivni dermatološki pregledi važni su za sprječavanje i rano otkrivanje raznih stanja kože, uključujući onih koja mogu ukazivati na kompleksnije bolesti organizma. Stoga se kod svakog pregleda, posebna pažnja posvećuje i edukaciji pacijenata o važnosti kontinuirane brige za zdravlje kože. UV zračenje jedan je od ključnih faktora rizika za razvoj kožnih bolesti, uključujući melanom, stoga je važnost preventivnih pregleda posebno izražena kod osoba koje su često izložene suncu.

S obzirom na osjetljivu prirodu kožnih problema, poliklinika stavlja naglasak na potpunu diskreciju i brzinu pristupa svim uslugama bez dužeg čekanja, čime se izbjegavaju nepotrebne brige i stres za pacijente.

Dermatološke usluge u trenutnoj ponudi poliklinike uključuju specijalističke preglede, dijagnostičku obradu i liječenje raznih kožnih bolesti, prilikom koji se primjenjuju napredne tehnike poput dermatoskopije madeža i trihoskopije vlasišta. Kroz ove postupke, specijalisti mogu precizno dijagnosticirati i pravovremeno reagirati na potencijalne probleme i osigurati najbolje ishode za pacijente.

Širok spektar dermatokirurških postupaka također je dostupan, a podrazumijeva biopsiju kožnih promjena, kirurško odstranjivanje tumora kože i atipičnih madeža, te patohistološku analizu odstranjenih promjena koja se provodi u suradnji s Medicinskim fakultetom u Zagrebu. Napredne tehnike, poput radiokirurških postupaka za uklanjanje fibroma, seboroičnih keratoza, kapilara i angioma, kao i krioterapija za virusne bradavice, nude pacijentima efikasne opcije liječenja uz minimalnu nelagodu.

Botox, hijaluronski fileri i ostali tretmani estetske dermatologije


Utjecaj suvremenog načina života, stres, loša prehrana, pušenje i konzumiranje alkoholnih pića, kao i izloženost suncu, faktori su koji dovode do preranog starenja kože, pojave bora i drugih estetskih problema. Odjel za korektivnu dermatologiju odgovara na ove izazove nizom tretmana estetske dermatologije koji su dizajnirani da revitaliziraju, obnove i očuvaju prirodnu ljepotu kože.
 
otox tretmani
 
Kemijski pilinzi, microneedling, i mezoterapija su samo neki od postupaka koji se koriste za poboljšanje teksture kože, smanjenje vidljivosti bora i ožiljaka, te promicanje zdravijeg izgleda kože. U Poliklinici Jerković kožu lica možete osvježiti i djelotvornim PRP tretmanima (plazma bogata trombocitima), biorevitalizacijom i biostimulacijom kože, kao i aplikacijom botoxa i hijaluronskih filera za one koji traže efikasna rješenja protiv znakova starenja.

Dr. Bešlić posebnu pažnju posvećuje individualnom pristupu; svaki tretman u potpunosti se prilagođava pacijentu. Cilj je ne samo poboljšati estetski izgled kože već i povećati samopouzdanje i zadovoljstvo izgledom.

Pojačanje stručnog tima, suradnja s renomiranim institucijama i neprekidno usavršavanje djelatnika poliklinike osigurava primjenu najnovijih znanstvenih dostignuća i tehnologija u tretmanima, a time i najbolju zdravstvenu skrb za svakog pacijenta.

Više o svim uslugama Poliklinike Jerković u Poreču, pročitajte ovdje.

Komentiraj


OSTALI SADRŽAJ

Ova internet stranica koristi kolačiće (tzv. cookies) za pružanje boljeg korisničkog iskustva i funkcionalnosti. Saznaj više