Jahte najstarijeg brodogradilišta Camuffo jedinstveni su luksuz na vodi

ŠTO, GDJE, KAKO...?
10.6.2024. 13:52:26

Jahte najstarijeg brodogradilišta Camuffo jedinstveni su luksuz na vodi
Cantiere Navale Camuffo smatra se najstarijim brodogradilištem na svijetu, a osnovano je 1438. godine u Italiji. Već 18 generacija obitelj Camuffo izrađuje jedinstvene i ekskluzivne brodove, u potpunosti od tehnološkog drva s neograničenom trajnošću i nenadmašnim performansama na moru, zbog čega su i stekli nadimak "Stradivari mora". Dokumentirana povijest i tradicija izrade drvenih brodova bez premca brodogradilište Camuffo čini prestižnim imenom u brodogradnji.

Sofisticirana plovila s elementima interijera od punog drva


Konstrukcija svake jahte ručno je izrađena od najkvalitetnijeg namjenskog drva i pažljivo biranih materijala što rezultira plovilima koja su sama po sebi pravo umjetničko djelo, a puno drvo koristi se i u interijeru plovila.
 
camuffo jahta

Interijeri Camuffo jahti stoga oduševljavaju bezvremenskom elegancijom. Svaka jahta je opremljena interijerom izrađenim od punog drva, od spavaćih kabina, kuhinja, salona pa do kupaonica. Drveni elementi interijera, ručno obrađeni do savršenstva, čine svaku jahtu unikatom koje odiše sofisticiranošću.

Investicija u jahtu brodogradilišta Camuffo nije samo ulaganje u luksuzno plovilo, već i u prestiž i značajan poslovni potencijal kroz charter. Tvrtka Royal Boats iz Pule, specijalizirana za prodaju plovila, u ponudi ima dva modela Camuffo ljepotica, C65 Flying Bridge i C55 Flying Bridge koje predstavljamo u nastavku teksta.

Camuffo jahta C65 Flying Bridge 


Camuffo C65 Flying Bridge, jahta duga 20 metara, vrhunac je luksuza na vodi. Izrađena je od najkvalitetnijeg vrsta drveta, što osigurava dugotrajnost i značajno smanjuje potrošnju goriva. Zahvaljujući svom trupu visokih performansi, C65, pod istim uvjetima težine i snage, deplasmanom od 40 tona i brzinom krstarenja od 30 čvorova, štedi više od 50% goriva.

Opremljena s dva MAN V12 motora, ukupne snage 2720 KS, postiže impresivnu brzinu od 40 čvorova. 
 
drvene jahte

Unutrašnjost je luksuzno opremljena, s prostranim spavaćim kabinama i elegantnim salonom, klima uređajima i zvučnom izolacijom. Tri kupaonice potpuno su opremljene tuš kabinama i namještajem od drva tikovine. Kuhinja je pažljivo dizajnirana kako bi se prostor maksimalno iskoristio i opremljena kuhalištem, hladnjakom, mikrovalnom i električnom pećnicom. Pod palube i cock-pita obložen je tikovinom, a na zahtjev klijenta paluba se može i natkriti.

Interijer C65 Flying Bridge-a je pravo remek-djelo, klasično uređen s elementima od punog drva koji daju dojam topline. Svaka kabina nudi udobnost najviše razine i željenu privatnost, dok prostrani salon i blagovaonica omogućuju opuštanje u društvu.

Tehničke specifikacije uključuju napredne navigacijske sustave i modernu opremu za udobnost tijekom plovidbe. Ova jahta je idealna za one željne plovidbe u bezvremenskom, klasičnom luksuzu, ali i za investitore koji će jahtu iznajmljivati.

Camuffo jahta C55 Flying Bridge


Camuffo C55 Flying Bridge, s dužinom od 18 metara, luksuz je u nešto kompaktnijem formatu. U kabinama s privatnim kupaonicama može se udobno smjestiti šest osoba. Dvostruki Caterpillar motori snage 589 kW omogućuju brzinu do 37 čvorova. Konstrukcija od čvrstog drveta osigurava stabilnost i smanjuje troškove održavanja, čineći je idealnom za duža putovanja.

Interijer C55 Flying Bridge-a oduševljava klasičnim dizajnom i pažljivo biranim materijalima, baš kao i kod C65 modela. Svaka kabina je opremljena visokokvalitetnim drvenim namještajem. Prostrani salon i blagovaonica nude savršen prostor za opuštanje, dok moderna kuhinja omogućuje pripremu gurmanskih obroka tijekom svake plovidbe.

Camuffo C55 također ima trup visokih performansi uz izuzetnu ekonomičnost potrošnje goriva. Jahta je savršena za one koji žele luksuz i performanse u manjem formatu, te predstavlja odličnu investiciju za charter operacije.
 

camuffo jahta c65

Zašto investirati u Camuffo plovila?


Odabir Camuffo jahte donosi brojne prednosti. Drvo pruža izvrsnu izolaciju od topline, hladnoće i vlage za ugodnu i zdravu atmosferu. Elastičnost namjenskog, laminiranog drveta apsorbira udarce valova pri plovidbi, a karakterizira ga i ekonomično održavanje. Plovila zadržavaju svoju vrijednost tijekom godina, zbog uporabe tehnološkog drva, Camuffo plovilo je bezvremensko u punom smislu riječi. Tehnološko drvo jamči neograničen vijek trajanja i vrhunske performanse.

Svaka jahta je rezultat šest stoljeća neprekinute tradicije i prepoznatljive stručnosti brodogradilišta Camuffo.

Za više informacija o Camuffo jahtama i ostalim rabljenim i novim plovilima u ponudi, posjetite stranicu tvrtke Royal Boats.

Komentiraj


OSTALI SADRŽAJ

Ova internet stranica koristi kolačiće (tzv. cookies) za pružanje boljeg korisničkog iskustva i funkcionalnosti. Saznaj više