Pošalji upit
Slanje…
O nama

Aerotehna - otkrivanje i saniranje vlage u svim građevinama

 
Aerotehna obrt više od 15 godina uspješno rješava uzroke i posljedice djelovanja vlage u građevinama

Pouzdanim dijagnostičkim metodama utvrđujemo uzrok problema, definiramo stanje građevine, te uz želje i mogućnosti klijenta odabiremo odgovarajuće postupke zaštite i obnove.
 
Isušivanje zraka, Pula 
Uz najnoviju tehnologiju i opremu, stručna usavršavanja djelatnika i dugogodišnje iskustvo, efikasno uklanjamo i saniramo nastalu štetu od vlage u obiteljskim kućama, stanovima, poslovnim prostorima, pa i hotelima.  
 
Obratite nam se za profesionalne usluge isušivanja svih vrsta građevina, zaustavljanja prodora vode i kapilarne vlage, sanaciju prostora nakon poplava, otkrivanje uzroka i mjerenja vlage, postavljanje hidroizolacije i sanaciju kućne plijesni.

Detekcija uzroka pojave vlage

 
Prvi korak kod sanacije vlage u prostoru je detektiranje uzroka izvora vlage prema kojem izrađujemo prikladno rješenje.
 
detekcija izvora vlage

Otkrivanje pravog uzroka pojave vlage vršimo pomoću različite tehnologije koja uključuje termografiju, ultrazvučno mjerenje, praćenje mikroklime, vektorsko mapiranje, mjerenje zračnih strujanja, UV detekciju i drugo.
 
Navedeno nam omogućuje izvođenje najefikasnijih rješenja za saniranje kućne plijesni, curenja ravnih krovova i propuštanja terasa.
 
Primjenjujući i kombinirajući razne tehnike, detekcijske i analitičke metode otkrivanja vlage omogućuje nam preciznije definiranje problema i najbolji odabir učinkovitog rješenja.
 

Propuštanje vode na fasadama, terasama i ravnim krovovima

 
Pronalazak uzroka propuštanja vode kod ravnih površina kao što su balkoni, terase i ravni krovovi može biti izazovan.
  
Novom metodom detekcije propuštanja hladim dimom brzo otkrivamo propuste na fasadama i balkonima nakon kojih krećemo u popravak.
 
detekcija-propustanja-hladnim-dimom 
Za sve dodatne informacije, nazovite nas ili nam pošaljite upit!
Djelatnosti
  • najam odvlaživača zraka 
  • detektiranje uzroka izvora i mjerenje vlage 
  • sanacija kapilarne vlage
  • hidroizolacija zidova i temelja, injektiranje
  • detekcija propuštanja vode na balkonu
  • prodaja i ugradnja rekuperatora 
  • građevinsko isušivanje
  • saniranje kućne plijesni 
Proizvodi i usluge

Najam odvlaživača 

 
Nudimo vam najam odvlaživača prostora koji će efikasno i brzo isušiti zrak u željenom objektu. U ponudi imamo raznu opremu prilagođenu veličini i namjeni prostorije - od kuća i stanova do ugostiteljskih objekta i gradilišta. Uz naše savjete i pravilnu upotrebu, kod odabira strojeva ostvarujete uštedu na energiji i vremenu. 
 
Kontaktirajte nas za najam profesionalnih odvlaživača zraka, ventilatora, grijača i opreme za dubinska isušivanja.
 
Nudimo mogućnost dostave i popuste na količinu! 

Odvlaživači zraka

Zaštita zidova od vlage i zaustavljanje prodora vode u prostor

 
Vlaga na zidovima i mrlje od vode prvi su znak oštećenja ili propusta na građevini i potrebno ih je sanirati što prije kako bi se spriječila daljnja šteta. Srećom, naše tehnologije pružaju dugotrajna rješenja kojima se zaustavlja prodor vode i vlage u vaš prostor. 
 
Ovisno o izvoru vlage, problemu pristupamo hidroizolacijom i injektiranjem. Proces hidroizolacije uključuje ispunu pukotina u zidovima i fasadama, zaštitu zidova od kapilarne vlage, ispunjavanje kamenih zidova, impregnaciju odgovarajućim premazima, smolama, pastama i dr. 
 
Prije sastavljanja prijedloga za sanaciju vlage, dolazimo na vašu lokaciju kako bi izvršili detaljan pregled građevine.
Pružamo i usluge hitne intervencije zaustavljanja prodora vlage!  
 
rekuperatori 

Rekuperatori - uređaji za čist i svjež zrak u vašem domu

 
Rekuperatori zraka reguliraju vlažnost i osiguravaju stalnu cirkulaciju čistog zraka u vašoj kući ili stanu. Također, omogućuju uštedu energije, umanjuju pojavu kućne plijesni i uklanjaju neugodne mirise
 
Sustavi regulacije zraka do sada su se koristili u većim objektima poput hotela, a danas su dostupni za upotrebu u obiteljskim kućama i stanovima. 
 
Želite li povećati kvalitetu zraka u vašem domu, zatražite ponudu za nabavu i ugradnju idealnog rekuperatora za vaš dom ili poslovni prostor.
Naša ponuda
pogledaj više

Recenzije

OCIJENITE NAS 
 
 Pošaljite nam vaš upit

  Želim primati novosti s eIstra.info

Kategorije

Ova internet stranica koristi kolačiće (tzv. cookies) za pružanje boljeg korisničkog iskustva i funkcionalnosti. Saznaj više