Pošalji upit
Slanje…
O nama

Aerotehna - otkrivanje i saniranje vlage u svim građevinama

 
Aerotehna obrt više od 15 godina uspješno rješava uzroke i posljedice djelovanja vlage u građevinama

Pouzdanim dijagnostičkim metodama utvrđujemo uzrok problema, definiramo stanje građevine, te uz želje i mogućnosti klijenta odabiremo odgovarajuće postupke zaštite i obnove.
 
Uz najnoviju tehnologiju i opremu, stručna usavršavanja djelatnika i dugogodišnje iskustvo, efikasno uklanjamo i saniramo nastalu štetu od vlage u obiteljskim kućama, stanovima, poslovnim prostorima, pa i hotelima.  
 
Obratite nam se za profesionalne usluge isušivanja svih vrsta građevina, zaustavljanja prodora vode i kapilarne vlage, sanaciju prostora nakon poplava, otkrivanje uzroka i mjerenja vlage, postavljanje hidroizolacije i sanaciju kućne plijesni.

Isušivanje zraka, Pula

Prvi korak kod sanacije vlage u prostoru je detektiranje uzroka izvora vlage prema kojem izrađujemo prikladno rješenje.

Otkrivanje pravog uzroka pojave vlage vršimo pomoću različite tehnologije koja uključuje termografiju, ultrazvučno mjerenje, UV detekcije i drugo.
 
Navedeno nam omogućuje izvođenje najefikasnijih rješenja za saniranje kućne plijesni, curenja ravnih krovova i propuštanja terasa
 

Propuštanje vode na fasadama, terasama i ravnim krovovima

 
Pronalazak uzroka propuštanja vode kod ravnih površina kao što su balkoni, terase i ravni krovovi može biti izazovan. Novom metodom detekcije propuštanja hladim dimom brzo otkrivamo propuste na fasadama i balkonima nakon kojih krećemo u popravak.
 
detekcija-propustanja-hladnim-dimom
Djelatnosti
  • najam odvlaživača zraka 
  • detektiranje uzroka izvora i mjerenje vlage 
  • sanacija kapilarne vlage
  • hidroizolacija zidova i temelja, injektiranje
  • detekcija propuštanja vode na balkonu
  • prodaja i ugradnja rekuperatora 
  • građevinsko isušivanje
  • saniranje kućne plijesni 
Proizvodi i usluge

Najam odvlaživača 

 
Nudimo vam najam odvlaživača prostora koji će efikasno i brzo isušiti zrak u željenom objektu. U ponudi imamo raznu opremu prilagođenu veličini i namjeni prostorije - od kuća i stanova do ugostiteljskih objekta i gradilišta. Uz naše savjete i pravilnu upotrebu, kod odabira strojeva ostvarujete uštedu na energiji i vremenu. 
 
Kontaktirajte nas za najam profesionalnih odvlaživača zraka, ventilatora, grijača i opreme za dubinska isušivanja.
 
Nudimo mogućnost dostave i popuste na količinu! 

Odvlaživači zraka

Zaštita zidova od vlage i zaustavljanje prodora vode u prostor

 
Vlaga na zidovima i mrlje od vode prvi su znak oštećenja ili propusta na građevini i potrebno ih je sanirati što prije kako bi se spriječila daljnja šteta. Srećom, naše tehnologije pružaju dugotrajna rješenja kojima se zaustavlja prodor vode i vlage u vaš prostor. 
 
Ovisno o izvoru vlage, problemu pristupamo hidroizolacijom i injektiranjem. Proces hidroizolacije uključuje ispunu pukotina u zidovima i fasadama, zaštitu zidova od kapilarne vlage, ispunjavanje kamenih zidova, impregnaciju odgovarajućim premazima, smolama, pastama i dr. 
 
Prije sastavljanja prijedloga za sanaciju vlage, dolazimo na vašu lokaciju kako bi izvršili detaljan pregled građevine.
Pružamo i usluge hitne intervencije zaustavljanja prodora vlage!  
 

Rekuperatori - uređaji za čist i svjež zrak u vašem domu

 
Rekuperatori zraka reguliraju vlažnost i osiguravaju stalnu cirkulaciju čistog zraka u vašoj kući ili stanu. Također, omogućuju uštedu energije, umanjuju pojavu kućne plijesni i uklanjaju neugodne mirise
 
Sustavi regulacije zraka do sada su se koristili u većim objektima poput hotela, a danas su dostupni za upotrebu u obiteljskim kućama i stanovima. 
 
Želite li povećati kvalitetu zraka u vašem domu, zatražite ponudu za nabavu i ugradnju idealnog rekuperatora za vaš dom ili poslovni prostor.
Naša ponuda
pogledaj više

Recenzije

OCIJENITE NAS 
 
 Pošaljite nam vaš upit

  Želim primati novosti s eIstra.info

Kategorije

Ova stranica koristi kolačiće za pružanje boljeg korisničkog iskustva. Za nastavak korištenja web stranice kliknite na "Slažem se". Postavke kolačića mogu se konfigurirati u vašem web pregledniku, a više informacija potražite ovdje. Slažem se