Pošalji upit
Slanje…

DETEKCIJA UZROKA I MJERENJE VLAGE

Otkrivanje uzroka vlage, savjeti i rješenja kod sanacije vlage.

Opis proizvoda

Detektiranje uzroka pojave vlage najvažniji je korak u njezinom pravilnom otklanjanju. 
 
Za otkrivanje problema koristimo se raznim tehnikama i profesionalnom opremom koja nam omogućuje planiranje potrebne sanacije vlage u prostoru
 
Otkrivanje uzroka pojave vlage uključuje detekciju pojave kućne plijesni, curenja ravnih krovova i bazena, propuštanja terasa i sl. Nakon detekcije uzroka, mjerimo parametre mikroklime zatvorenih prostora i zatim izrađujemo plan rješavanja problema i krećemo sa sanacijom. 
 

Otkrivanje kućne plijesni termografskim snimanjem 

Naša efikasna termo kamera brzo otkriva uzrok pojave kućne plijesni, oštećenja na hidro i toplinskoj izolaciji, skrivenu vlagu, propuštanje brtvi prozora i vrata. Termografiju koristimo kao dodatno sredstvo uz druge mjerne metode kako bi dobili najbolje rezultate. 
 

Što uzrokuje kućnu plijesan i kako je spriječiti? 

Poznato je da kućna plijesan može biti uzrok mnogih oboljenja, ali manje je poznato da propusti u sanaciji mogu uzrokovati još veće probleme, ali i troškove. 
 
Uzroci pojave plijesni su razni: neefikasna izolacija, način korištenja prostora, vlaženje fasade, nedovoljno prozračivanje itd. 
 
Za uspješno i pravilno rješavanje plijesni u vašoj kući ili stanu, vršimo uslugu detaljne analize na temelju koje radimo elaborat s prijedlogom rješenja. 
 
Osim manjih zahvata na građevini, ponovnu pojavu plijesni uspješno sprječava promjena navika stanara i nabava rekuperatora
 
Detaljnije o našoj usluzi detekcije uzroka i mjerenja vlage pročitajte ovdje
 
Za sve upite stojimo na raspolaganju!  
 
 

Ova stranica koristi kolačiće za pružanje boljeg korisničkog iskustva. Za nastavak korištenja web stranice kliknite na "Slažem se". Postavke kolačića mogu se konfigurirati u vašem web pregledniku, a više informacija potražite ovdje. Slažem se