Pošalji upit
Slanje…
O nama

Istra L - građevinska limarija i hidroizolacija

 
Građevinski obrt ISTRA L osnovan je 2004. godine u Poreču. Naša primarna djelatnost su limarija i hidroizolacije, imamo 11 zaposlenika i djelujemo na području cijele Istarske županije.
 
krovna limarija porec
 
Prilikom izvođenja radova, najvažnije nam je osigurati visoku kvalitetu usluge. Naši zaposlenici svoj posao obavljaju profesionalno i stručno, a na temelju svog iskustva i znanja u mogućnosti su raditi i na najzahtjevnijim objektima što potvrđuju mnogobrojni uspješno odrađeni projekti na poslovnim i privatnim objektima.
 

Proizvodnja i montaža građevinske limarije 

Bavimo se proizvodnjom i montažom građevinske limarije. Naše sestrinsko poduzeće Hidro Lim d.o.o vrši uslugu savijanja i pripreme materijala, a Obrt ISTRA L vrši montažu istog.
 
Izaberite boju i dizajn limarije koji će vašem objektu dati potpuno nov i moderan izgled. Sve radove izvodimo primjenjujući kvalitetne i odgovarajuće materijale. U izvedbi se prilagođavamo zahtjevu klijenta kao i pravilima struke.
 
Brinemo o kvaliteti izvedbe svih radova od vašeg poziva, analize stanja, izrade ponude, odabira materijala do izvođenja radova uz kontinuirani nadzor.
 

Precizno savijanje lima

Savijamo limene komponente za građevinsku industriju, autoindustriju, strojarstvo, te za osobne kućanske projekte. Pružamo vam specijaliziranu uslugu savijanja metala koju prilagođavamo vašim zahtjevima. 
 
savijanje lima
 
Posjedujemo suvremene strojeve koji imaju mogućnost obraditi i kompliciranije dijelove!
 
Nazovite nas za sve dodatne informacije ili nam pošaljite upit
Djelatnosti
Ovlašteni partner Sika
Ovlašteni partner Polyglass Mapei
Proizvodi i usluge

Postavljanje hidroizolacije ravnih krovova, temelja, bazena

Vlažni prostori, poput podruma, kupaonica, terasa i balkona, posebno su osjetljivi na probleme koji nastaju zbog prekomjerne vlage. Kako biste zaštitili svoj dom, nužna je učinkovita hidroizolacija vlažnih prostora.

Pružamo pouzdane usluge hidroizolacije u graditeljstvu, koristeći pri tome najnovije tehnologije i pozitivna iskustva renomiranih svjetskih proizvođača hidroizolacijskih sistema
 
postavljanje hidroizolacije

U nastojanju pružanja što kvalitetnije usluge, odabiremo hidroizolacijske sustave usklađujući tehničke karakteristike sa klimatskim uvjetima.
 
Koristeći sva stečena iskustva, kako svoja tako i drugih polagača, kao i stručnu podršku proizvođača, pružamo uslugu koja u potpunosti zadovoljava sve norme ispitivanja. 
 
Koristimo suvremene materijale renomiranih proizvođača kao što su: MAPEI i SIKA. 
 
 
hidroizolacija istra l
 
Zaštita od vlage je investicija koja se isplati na duge staze. Obratite nam se s povjerenjem i omogućite da vam pomognemo da osigurate siguran, suh i zdrav prostor za život i rad. 
 
Naša ponuda
pogledaj više
Novosti

Značaj kvalitetne hidroizolacije za zaštitu doma od vlage i vode

Pročitajte zašto je postavljanje hidroizolacije važno za očuvanje vrijednosti nekretnine...

Hidroizolacija krovova i temelja nezaobilazan je korak građevinskih radova

Građevinsko obrt Istra L iz Poreča stručnjak je za hidroizolacije ravnih i zelenih krovova te temelja kojima ćete spriječiti štetu uzrokovanu vodom....
učitaj više

Recenzije

OCIJENITE NAS


Pošaljite nam vaš upit

  Želim primati novosti s eIstra.info

Kategorije

Ova internet stranica koristi kolačiće (tzv. cookies) za pružanje boljeg korisničkog iskustva i funkcionalnosti. Saznaj više