TRAŽIŠ? NAĐI.

ISTRA L

Građevinska limarija, hidroizolacije, limovi, lim, Sika, Polyglass Mapei, trapezni, Poreč
O NAMA

Građevinski obrt ISTRA L osnovan je 2004. godine u Poreču. Naša primarna djelatnost su limarija i hidroizolacije, imamo 11 zaposlenika i djelujemo na području cijele Istarske županije.
 
Bavimo se proizvodnjom i montažom građevinske limarije. Danas se sve više ljudi odlučuje za lim. Limeni pokrov lakši je od klasičnog crijepa, pa krovna konstrukcija duže traje, kvalitetnije štiti od vremenskih neprilika. Možete birati i boju i dizajn koji će vašem objektu dati potpuno nov i moderan izgled. Sve radove izvodimo primjenjujući kvalitetne i odgovarajuće materijale. U samoj se izvedbi prilagođavamo zahtjevu klijenta kao i pravilima struke.
 
Prilikom izvođenja radova, najvažnije nam je osigurati visoku kvalitetu usluge. Naši zaposlenici svoj posao obavljaju profesionalno i stručno, a na temelju svog iskustva i znanja u mogućnosti su izvesti i najzahtjevnije objekte. Navedeno potvrđujemo mnogobrojnim uspješno odrađenim poslovnim i privatnim objektima.
 
Također pružamo i usluge hidroizolacije u graditeljstvu, koristeći pri tome najnovije tehnologije i pozitivna iskustva renomiranih svjetskih proizvođača hidroizolacijskih sistema. 
 
Brinemo o kvaliteti izvedbe svih radova od vašeg poziva, analize stanja, izrade ponude, odabira materijala do izvođenja radova uz kontinuirani nadzor.
 
U nastojanju pružanja što kvalitetnije usluge naše stručno osoblje pomno odabire hidroizolacijske sustave usklađujući tehničke karakteristike sa klimatskim uvjetima, koristeći sva stečena iskustva, kako svoja tako i drugih polagača, kao i stručnu podršku proizvođača, te na taj način pružaju uslugu koja u potpunosti zadovoljava sve norme ispitivanja. 
 
Koristimo suvremene materijale renomiranih svjetskih proizvođača kao što su: MAPEI i SIKA. Hidroizolacija vlažnih prostora je od ključne važnosti za kvalitetu izvedbe projekta jer se u većini slučajeva odabiru građevni materijali koji su osjetljivi na vodu kako bi se što brže i lakše ugradili.
DJELATNOSTIProizvodnja građevinske limarije
Limarski radovi
Usluge savijanja
Prodaja gotovih elemenata
Montaža i gradnja
Hidroizolacija
Tekuća hidroizolacija
Hidroizolacija ravnih krovova
Hidroizolacija zelenih krovova
Hidroizolacija temelja
Hidroizolacija podruma i podzemnih građevina
Hidroizolacija balkona i terasa
Kaširani limovi za bazene

Ovlašteni partner Sika

Ovlašteni partner Polyglass Mapei


PROIZVODI I USLUGE

Žlijebovi i oluci
Cijevi za odvodnju vode
Kuke, šelne i razni držači
Rubno završni limovi
Zidni limovi
Uvalni i diletacijski limovi
Opšavni limovi
Limeni pokrovi
Pribor i galanterija
Dimnjaci i odzračnici
Krovni prozori
Ukrasna galanterija
Perforirani limovi
Usluga savijanja limova do 8.00 m
Kaširani limovi za bazene
Usluga montaže građevinske limarije POŠALJITE NAM UPIT
Da bi eliminirali SPAM molimo napišite
konačni izračun prije slanja forme!
Označite kvačicu ukoliko želite napomenuti da ste nas pronašli na eistra.info poduzetničkom portalu

   
 

Ova stranica koristi kolačiće za pružanje boljeg korisničkog iskustva. Za nastavak korištenja web stranice kliknite na "Slažem se". Postavke kolačića mogu se konfigurirati u vašem web pregledniku, a više informacija potražite ovdje. Slažem se