Pošalji upit
Slanje…
O nama

Terra Build građevinski radovi

 
Terra Build d.o.o. iz Pule građevinska je tvrtka koja pruža širok spektar usluga. Uz stručan tim, jamčimo vrhunsku kvalitetu radova i zadovoljstvo naših klijenata. Imamo dugogodišnje iskustvo u gradnji i adaptaciji objekata, gradnji bazena za kuće i vile za odmor, krovopokrivačkim radovima i dr.
 
Djelujemo na području Pule i okolice ali i na drugim lokacijama diljem Istre. Kontaktirajte nas danas i zatražite detaljne informacije!
 
izrada krovista 

Krovopokrivački radovi

 
Krovopokrivačke usluge uključuju postavljanje novog krovišta, sanaciju postojećih te zamjenu dotrajalih krovova.
 
Naš tim iskusnih krovopokrivača koristi samo dokazano pouzdane tehnike postavljanja krovišta kako bi vaš krov bio dugotrajan, estetski privlačan i energetski učinkovit.
 
Radimo s raznim materijalima poput crijepa, limova, šindre i drugih modernih rješenja u skladu s vašim projektom i mogućnostima. Kontaktirajte nas za dodatne informacije i savjete!

Gradnja kuća

 
Gradnja kuće najvažniji je projekt za većinu naših klijenata, stoga vam pomažemo od početne ideje do završetka gradnje i pružamo podršku u svakom koraku. Kuće gradimo do niske ili visoke Roh-Bau faze ili drugačije po dogovoru.
 
Držimo se svih dogovorenih detalja, strogo poštujemo pravila struke i kvalitetne gradnje te se pridržavamo unaprijed dogovorenih vremenskih okvira. Gradimo obiteljske kuće, prizemnice, katnice ili kuće namijenjene iznajmljivanju. Prilagođavamo se vašim željama i mogućnostima kako biste bili zadovoljni konačnim rezultatom i uživali u novom domu! 
 

Gradnja bazena

 
Specijalizirani smo i za izgradnju betonskih bazena svih veličina i oblika. Betonski bazeni najkvalitetniji su i najdugovječniji, pružaju neograničene mogućnosti oblika i veličine te se kao takvi lakše prilagođavaju okruženju.
 
Gradite li kuću za odmor, bazeni su postali neizbježan dodatni sadržaj za goste - kontaktirajte nas i savjetovati ćemo vas o svemu vezanom za gradnju bazena za turističke objekte!
Djelatnosti
  • Građevinski radovi
  • Gradnja stambenih objekata
  • Gradnja kuća
  • Krovopokrivački radovi
  • Adaptacije stanova i kuća
  • Gradnja bazena
  • Betonski zidovi
Proizvodi i usluge

Adaptacije objekata

 
Adaptacije stanova i kuća omogućuju vam da prostor potpuno prilagodite novoj namjeni ili ga jednostavno preuredite po trenutnim standardima. U mogućnosti smo izvesti sve vrste adaptacija, od malih preuređenja do potpunih rekonstrukcija objekata.
 
Savjetujemo vas o najboljim rješenjima, koristimo kvalitetne materijale i brinemo o svakom detalju kako bi konačan rezultat bio iznad vaših očekivanja.
 
adaptacije pula
 

Betonski zidovi

 
Suvremenim metodama gradnje i kvalitetnim materijalom izvodimo betonske zidove i konstrukcije, unutarnje i vanjske. Betonski zidovi su stabilni i čvrsti te se koriste za izvedbu potpornih zidova i vanjskih ograda.

betonski zidovi 
Za detalje o svim uslugama u ponudi te izradu personalizirane ponude, nazovite nas ili nam pošaljite upit!
Naša ponuda
pogledaj višePošaljite nam vaš upit

  Želim primati novosti s eIstra.info

Kategorije

Ova internet stranica koristi kolačiće (tzv. cookies) za pružanje boljeg korisničkog iskustva i funkcionalnosti. Saznaj više