Pošalji upit
Slanje…
O nama

Stroligo - prodaja i obrada kvarca i granita 

  
Tvrtka Stroligo osnovana je 1976. godine, a osnovna djelatnost je prodaja, prerada i obrada kvarca, granita, mramora i kamena. Nalazimo se u Kršanu, malom mjestu u blizini Labina u Istri
 
Dugogodišnjim postojanjem na tržištu pridobili smo povjerenje klijenata, a stečeno iskustvo jamči kvalitetu i postojanost našeg rada. U stalno rastućem pogonu raspolažemo s velikim brojem strojeva za rezanje i obradu kamena. Među raznovrsnom paletom istaknuli bismo najpopularnije elemente koje radimo po narudžbi: kuhinjske radne ploče, prozorske klupčice i stepenice
 
 

Kuhinjske radne ploče, Istra

 
Kuhinjske radne ploče zbog svoje namjene trebaju biti otporne na razne utjecaje, vlagu, udarce i ogrebotine. Usto, poželjno je da budu jednostavne za čišćenje. 
 
Svojim klijentima u Istri nudimo izradu kuhinjskih radnih ploča od popularnih i kvalitetnih materijala poput kvarca ili granita u raznim dekorima i bojama.
 

Kvarc i granit

Pronaći savršen materijal za primjerice kuhinjsku ploču, prozorsku klupčicu ili stepenice predstavlja pravi izazov. Mnogima su prvi izbor kvarc (quartz) ili granit, no prije negoli se odlučite za njihovu ugradnju, potrebno je dobro se upoznati s njihovim odlikama.  
 
 
 
Odaberete li kvarc, znajte da on nudi mnogo više opcija kada se radi o bojama i dezenima. Izrazito je postojan, nije porozan i lako se održava, a skoro ga je pa i nemoguće uprljati. 

Granit je prirodan kamen, odnosno magmatska stijena koji dolazi u varijantama od ružičaste do tamnosive. Idealan je kao građevinski i dekorativni materijal, a zbog svoje je masivnosti otporan na vanjske utjecaje. 
Djelatnosti
 • Kuhinjske radne ploče
 • Kvarc / quartz
 • Granit
 • Prozorske klupčice
 • Stepenice
 • Istra
 
 Koji god materijal odabrali, u Stroligu će ga obraditi tako da se savršeno uklopi u vaš interijer!
Proizvodi i usluge
Usluge koje STROLIGO nudi:
 • prodaja kvarca, granita, mramora i kamena
 • prerada kvarca, granita, mramora i kamena
 • obrada kvarca, granita, mramora i kamena
 • izrada kuhinjskih radnih ploča
 • izrada prozorskih klupčica
 • izrada stepenica
 
 

Prozorske klupčice i stepenice

 
Prozorske klupčice mogu biti izrađene od različitih materijala. Najpopularniji su kamen, mramor i granit. Režemo ih u raznim dimenzijama te postavljamo s unutarnje i vanjske strane prozora, kako bi u potpunosti opravdale svoju funkciju, zaštitu od propuštanja zraka, vode i vlage.  
 
Oblaganje stepenica odgovarajućim materijalom preporučljivo je prepustiti stručnjacima. Prema vašim željama i mogućnostima prostorima, predložit ćemo idealno rješenje koje će vašem prostoru dati na značaju. 
 
Moguće je kartično plaćanje na rate:  
 

Kuhinjske radne ploče, istra 
 
 
Obratite nam se s povjerenjem - savjetima, prijedlozima te izvedbom pomoći ćemo vam u odabiru idealnog i vječnog materijala za kuhinjske radne ploče, prozorske klupčice ili stepenice.
Naša ponuda
pogledaj više

Recenzije

OCIJENITE NAS


Pošaljite nam vaš upit

  Želim primati novosti s eIstra.info

Kategorije

Ova internet stranica koristi kolačiće (tzv. cookies) za pružanje boljeg korisničkog iskustva i funkcionalnosti. Saznaj više