Pošalji upit
Slanje…
O nama

Centar za fizikalnu rehabilitaciju Akrion

 
Akrion je centar za fizikalnu rehabilitaciju i terapiju u Labinu koji objedinjuje fizioterapiju, ortopediju, rehabilitaciju i kiropraktikuPod vodstvom Dejana Gvoića, magistra fizioterapije, cilj Akriona je poboljšanje kvalitete života pacijenata putem individualnog, holističkog pristupa.
 
fizikalna terapija
 
Osim bogatog fizioterapeutskog iskustva u sportskim klubovima i privatnim poliklinikama, Dejan je bio službeni fizioterapeut ženske odbojkaške reprezentacije 2018., a danas je fizioterapeut plivačkog saveza Hrvatske.
 
U Akrionu se svakodnevno bavimo konzervativnom i postoperativnom rehabilitacijom pacijenataakutnim i kroničnim problemima lokomotornog sustavamiofascijalnog i akupresornog aparata čovjeka, te relaksacijom i rekuperacijom.
 
Kod navedenog koristimo se komplementarnim tehnikama medicinske i sportske masaže koje provodimo na sportašima i ljudima koji teže poboljšanju zdravlja.
 
fizikalna terapija
  

Postoperativna rehabilitacija

Provodimo postoperativne rehabilitacije koje omogućuju brži i kvalitetniji oporavak pacijenta, pravilno zacjeljivanje i vraćanje svakodnevnim aktivnostima.
 
Program rehabilitacije prilagođava se svakom pacijentu individualno pa su terapije različitog intenziteta i trajanja.
 
Cilj rehabilitacije je sprječavanje postoperativnih komplikacija i vraćanje optimalne funkcije mišića.
Djelatnosti
  • Rehabilitacijski centar
  • Fizioterapija
  • Ortopedija
  • Kiropraktika
  • Medicinske i sportske masaže
  • Ultrazvuk
  • Laser
  • Elektrostimulacija
Proizvodi i usluge

Elektrostimulacija i terapija laserom

Elektrostimulacijom sprječava se atrofija mišića te se jačaju oslabljeni mišići. U kombinaciji s terapijskim vježbama, elektrostimulacija pokazuje odlične rezultate, a koristi se kod prijeloma kosti i kod neuroloških oštećenja.
 
Često se koristi kod sportskih ozljeda, odnosno hiperatrofije mišića
 
Terapija laserom učinkovita je kod regeneracije zglobne hrskavice i smanjivanja upalnih procesa. Elektromagnetskim zračenjem ostvaruje se biostimulativni efekt obnove tkiva, djeluje se protuupalno te se potiče regeneracija kosti.
 
sportske masaze
 

Medicinska i sportska masaža

U rehabilitacijskom centru Akrion redovito provodimo medicinske i sportske masaže koje prilagođavamo svakom pojedincu. Posebnim tehnikama masaže ubrzavamo izbacivanje mliječne kiseline iz mišića i pospješujemo oporavak.
 
Osim na mišićima, kod sportske masaže naš je fokus na tetivama i ligamentima koji su izloženi naprezanjima prilikom redovitih treninga i fizičkih aktivnosti. Sportskom masažom smanjuju se rizici od sportskih ozljeda te se potiče regeneracija mišića.
 
Bilo da se sportom bavite profesionalno ili rekreativno ili vam je terapija potrebna iz drugih razloga, pomoći ćemo vam da se osjećate bolje i brže se oporavite.
 
Kontaktirajte nas danas kako bismo dogovorili vaš sljedeći termin! Nazovite nas ili nam pošaljite upit.
Naša ponuda
pogledaj više

Recenzije

OCIJENITE NAS


Pošaljite nam vaš upit

  Želim primati novosti s eIstra.info

Kategorije

Ova internet stranica koristi kolačiće (tzv. cookies) za pružanje boljeg korisničkog iskustva i funkcionalnosti. Saznaj više