Pošalji upit
Slanje…
O nama

D.H. Energy - Dizalice topline, peći na pelete, podno grijanje: Pula

 
Dizalice topline ili toplinske pumpe sve su češći odabir za grijanje kućanstva. Koristeći geotermalnu energiju iz zemlje, podzemnih voda ili zraka prenose toplinu u željeni prostor.

D.H. Energy surađuje s Vaillantom, renomiranim svjetskim proizvođačem sustava za grijanje i hlađenje vrhunske kvalitete. Kao dobavljač kompletnih rješenja, mogu se pohvaliti s više od 140 000 zadovoljnih korisnika dizalica topline.

 
Dizalice topline Pula 
Rado ćemo vas savjetovati koji je najbolji model za vaše potrebe. Naše dizalice topline osiguravaju grijanje, ventilaciju, hlađenje i pripremu tople vode za novogradnje i starogradnje. Sve  imaju pripremu za fotonaponske sustave, a zahvaljujući Sound Safe Systemu Vaillantove su dizalice topline jedne od najtiših koje ćete pronaći na tržištu!
 

Podno grijanje


Podno grijanje jedan je od ekonomičnijih načina grijanja. Početna investicija može biti malo veća neko kod, primjerice instalacije radijatora. No, dugoročno gledano, podno grijanje je kao sustav lako održavati i uskoro ćete primijetiti uštedu na troškovima režija.
 
Podno grijanje Pula
 
Sustav funkcionira tako da se toplina ravnomjerno raspodjeljuje po cijeloj površini, pa sobna temperatura postaje ugodna za boravak i dostiže do 25°C.
 

Hlađenje prostora


Hlađenje prostora najčešće se odvija korištenjem klima uređaja. Želite li opremiti svoj dom najnovijim modelima na tržištu, slobodno nas kontaktirajte! Haier, Maxon i Toshiba klima uređaji naša su preporuka kada tražite kvalitetan sustav za hlađenje.
 
Hlađenje Pula
 

Vodoinstalater Pula


Osim dizalica topline, podnog grijanja i sustava za hlađenje, radimo i kao vodoinstalater. Svoje usluge pružamo na području Pule i okolice. Ako tražite nekoga tko će obaviti sitne popravke, ugraditi novu sanitarnu opremu ili popraviti postojeću, zamijeniti ili popraviti bojler, vodokotlić, renovirati kupaonicu i sl., kontaktirajte D.H. Energy!
Djelatnosti
 • Dizalice topline
 • Peći na pelete
 • Kotlovnice za centralno grijanje
 • Podno grijanje
 • Hlađenje
 • Klimatizacija
 • Sustavi za grijanje i hlađenje
 • Ventilokonvektori
 • Vodoinstalater
 • Pametne kuće
 • Aplikacije za upravljanje sustavima grijanja i hlađenja
 • Aplikacije za nadzor temperature u rashladnim uređajima
 • Pula
INDUSTRIJSKA KLIMATIZACIJ APULA 
Proizvodi i usluge

Pametni sustavi nadzora i upravljanja uređajima


DH ENERGY nudi rješenja za nadzor uređaja i prostora prilagođena vašim potrebama. Ugrađujemo mjerne, nadzorne ili upravljačke uređaje u sustave koje želite pratiti. Primjerice: želite li osigurati da vaš rashladni uređaj u restoranu prilikom nestanka struje ne učini ogromnu štetu na količini mesa pohranjenom u hladnjaku, imamo rješenje za vas! Putem aplikacije vam omogućavamo praćenje i kontrolu parametara koji su vam važni. Svako odstupanje od zadanih parametara (primjerice pad temperature u rashladnom uređaju), aplikacija će u realnom vremenu javiti vašem telefonu. Alarm će vam omogućiti pravovremenu reakciju i uštedjeti novac, vrijeme te ugled vašeg objekta!
 
Aplikacija nudi i ispis temperatura po svakom uređaju, izvješće propisano po HASAP standardima.
 
Programiramo i automatiku za upravljanje svim elementima vašeg prostora, po vašim željama. Tako vam omogućavamo upravljanje visinom temperature u prostoru, kontrolu video nadzora iz daljine, dizanje ili spuštanje sjenila, paljenje ili gašenje drugih uređaja vašeg doma ili poslovnog prostora. Aplikaciju za nadzor i upravljanje "pametnim kućama" dogovaramo sa svakim klijentom posebno, prilagođeno vašim potrebama.

Evidencija radnog vremena, te druge usluge s područja pametnog praćenja i upravljanja, naša su specijalnost!
 
Javite nam se za konzultacije, veselimo se svakom novom izazovu!

Reference
Eurospin
McDonald's
Baby Center
Orsay
Tedy
Kik
Medicinska škola Pula
Agrokoka
Naša ponuda
pogledaj više

Recenzije

OCIJENITE NAS

Pošaljite nam vaš upit

  Želim primati novosti s eIstra.info

Kategorije

Ova internet stranica koristi kolačiće (tzv. cookies) za pružanje boljeg korisničkog iskustva i funkcionalnosti. Saznaj više