Pošalji upit
Slanje…

EKO SOL

Solarne elektrane, e punionice, za električna vozila, solarni paneli za struju

Lana Batelić
Lokacija
Kontakt
Web stranica
O nama

Eko Sol stručnjaci za solarne elektrane i e punionice

 
Eko Sol iz Kršana kraj Labina bavi se projektiranjem, montažom i održavanjem solarnih elektrana, e punionica i solarnih panela za struju
 
Naš se tim sastoji od ovlaštenih inženjera i projektanata s višegodišnjim iskustvom u proizvodnji električne energije.
 
Stručnjaci smo za projektiranja elektroenergetskih postrojenja, instaliranja i održavanja elektrouređaja i popratne opreme u industrijskim postrojenjima te javnim objektima.


Nudimo vam kompletna rješenja na za proizvodnju solarne električne energije kako za kućanstvo tako i za električne automobile provjerene kvalitete.
 
Konstantno se educiramo, kao bismo držali korak s najinovativnijim tehnologijama na području solarne energije.
 
Vjerujemo da ne postoje dva ista projekta stoga svakom klijentu pristupamo na individualan način. Rado ćemo vas savjetovati kod odabira solarnog sustava. 
 
Pri projektiranju i izvođenju radova uvijek se vodimo željama, potrebama i mogućnostima klijenata s kojima usko surađujemo. 

Trebate li solarne elektrane ili e punionice, 
kontaktirajte nas!
 
Načini punjenja električnih vozila:
 
 • PUNJENJE KOD KUĆE BEZ PWM-A
 

 • SIGURNO PUNJENJE KOD KUĆE SPORO ILI BRZO

 
 • SIGURNO PUNJENJE KOD KUĆE ILI NA JAVNIM MJESTIMA, SPORO ILI BRZO
 
 • DIREKTNO BRZO PUNJENJE ISTOSMJERNOM STRUJOM
Djelatnosti
 • Solarne elektrane
 • E punionice
 • Punionice za električna vozila
 • Solarni paneli za struju
Proizvodi i usluge

Solarni paneli za struju 


Iskorištavanjem solarne energije za pogon kućanstva ili automobila smanjujete vaš ugljični otisak te istovremeno ostvarujete uštede na računima za struju.
 
Bavimo se ugradnjom solarnih panela za proizvodnju struje putem solarnih elektrana i e punionica. U ponudi imamo kompletne sustave za različite potrebe. Naša ponuda uključuje:

 • izradu glavnog projekta
 • ishođenje elektroenergetske suglasnosti
 • montažu FNE i puštanje u rad
 • izdavanje potvrde o provedenom ispitivanju
 • izdavanje certifikata za ugrađenu opremu
 • izradu završnog izvješća nadzornog inženjera

Solarne elektrane

  
Nudimo vam uslugu izgradnje solarne elektrane po modelu ključ u ruke. Solarna elektrana može se izgraditi na krovu legalizirane kuće ili zgrade upisane u katastar. Za njezinu izgradnju nije potrebno ishoditi građevinsku dozvolu.

Solarne elektrane mogu biti postavljene i na otvoren prostor čime se povećava njihova snaga. Naši ovlašteni inženjeri na temelju procjene potrošnje i lokacije nekretnine izrađuju glavni projekt te ga šalje HEP-u na odobravanje.
 
Sama je investicija isplativa već nakon 6 do 8 godina. U slučaju da proizvedete više struje negoli vam je potrebno, viškove možete prodati natrag u javnu distribucijsku mrežu.
 

E punionice | Solarne punionice za električna vozila


Električna vozila su energetski učinkovita i ekološki prihvatljiva. Osim toga, imaju i brojne druge prednosti, ali baš kao ni ostali automobili, neće raditi bez energije. 
 
S obzirom na to da se privatni automobili obično parkiraju preko noći, većina vlasnika električnih automobila oslanja se na kućno punjenje kako bi bili sigurni da će njihovo vozilo bti spremano za upotrebu svakog jutra. Osim što je praktična, prednost vlastite e punionice je i mogućnost punjenja tijekom jeftinije tarife.

Projektiramo, montiramo i održavamo e punionice za električna vozila.

 

Kontaktirajte nas i zatražite ponudu za e punionice.

Recenzije

OCIJENITE NAS
Pošaljite nam vaš upit

  Želim primati novosti s eIstra.info

Kategorije

Ova internet stranica koristi kolačiće (tzv. cookies) za pružanje boljeg korisničkog iskustva i funkcionalnosti. Saznaj više