Pošalji upit
Slanje…

PROTETIKA - VEENERS, PROTETSKI MOST, MOBILNE PROTEZE

Izrada i ugradnja svih protetskih radova

Opis proizvoda

VEENERS - KERAMIČKE LJUSKICE 
 
Keramičkim ljuskicama za zube ispravlja se boja, veličina i oblik zuba, a moguće je i ispraviti postojeće razmake između zuba. Prednost ljuskica za zube nad ostalim protetskim nadomjescima je minimalno brušenje prirodnih zubi, obzirom da se prekriva samo prednja površina.
 
ALL ON FOUR I ALL ON SIX PROTETSKI MOST
 
Ova metoda namijenjena je pacijentima koji su ostali bez svih zubi u gornjoj ili donjoj čeljusti. Ovisno o pacijentu, protetski most se postavlja na četiri ili šest implantata koji predstavljaju dugotrajno i funkcionalno rješenje koje uvelike podiže kvalitetu života i osigurava visoku estetiku osmijeha
 
MOBILNE PROTEZE
 
Kod pacijenata kod kojih iz nekog razloga nije moguće ugraditi zubne implantate, rješenje su mobilne proteze koje mogu biti parcijalne, kod nedostatka nekoliko zuba, ili totalne proteze kod nedostatka svih zuba.
 
Prije izrade bilo koje vrste zubne protetike, obavljamo individualan i detaljan pregled, pri kojem utvrđujemo dijagnozu i predlažemo najbolje rješenje za pacijenta.
 
Nazovite nas i dogovorite termin pregleda! Za sva pitanja stojimo na raspolaganju.

Ova stranica koristi kolačiće za pružanje boljeg korisničkog iskustva. Za nastavak korištenja web stranice kliknite na "Slažem se". Postavke kolačića mogu se konfigurirati u vašem web pregledniku, a više informacija potražite ovdje. Slažem se