Pošalji upit
Slanje…
O nama

Dentalni centar Go Dent

Dentalni centar Go Dent dio je +HC Grupe, nalazi se u centru Pule i pruža profesionalne dentalne usluge protetike, implantologije, ortodoncije i estetske kirurgije.
 
stomatolog pula
 
U dentalnom centru koristimo najsuvremeniju tehnologiju, a naš se tim liječnika kontinuirano usavršava na prestižnim seminarima i edukacijama kako bi klijentima pružili najbolju uslugu. Naručite se na pregled: info@godent.hr
 

Zubni implantati

Protetikom se rješava problem izgubljenih zubi. Ovisno o mogućnostima i stanju pacijenta, gubitak prirodnih zubi nadomješta se zubnim implantatima, mobilnim ili fiksnim protezama, krunicama i mostovima.
 
U Go Dent ordinaciji svakom se pacijentu individualno posvećujemo, a za izradu protetskih radova koristimo najprecizniju CAD - CAM tehnologiju.

 
Fiksne proteze

Ove proteze zamjenjuju jedan ili više zuba uz istovremeno očuvanje zdravih zuba. Desetljeća znanstvenih istraživanja su potvrdila da, sa stanovišta osteointegracije, implantati s osnovom od titana predstavljaju zlatni standard.
 
Svi pacijenti koji nemaju velikih zdravstvenih problema i koji ne puše mogu se podvrgnuti zahvatu implantologije.

Prvi korak je radiološka pretraga: panoramskom radiografijom čeljusti i CBCT snimanjem (3D snimak zuba) procjenjuju se visina, širina i gustoća kosti, neophodnih čimbenika za dobar ishod  ugradnje implantata.
 
Zahvat se sastoji od ugradnje implantata u kost pod lokalnom anestezijom. Postupak osteointegracije traje 3-4 mjeseca. U međuvremenu se pacijentu ugrađuju privremeni zubi ili proteza.
Nakon postupka osteointegracije, nastupa sljedeća faza u kojoj se izrađuje i ugrađuje kruna koja se cementira na implantate.
 

Mostovi i krune

Za izradu kruna i mostovase, umjesto metala, upotrebljava cirkonij oksidna keramika. Bijele je boje što jamči postizanje izvrsnih estetskih rezultata, čak i kod povlačenja gingive. Sprječava nastajanje crnih tragova u gornjem dijelu (uz rub krune ili mosta), tipičnih za krune izrađene od metala i keramike.
 
Materijal je idealan za rekonstrukciju boje, oblika i pozicije prednjih zubi u pojedinačnim krunama ili manjim mostovima. U ovim slučajevima, kao kod fiksnih proteza, potrebno je rekonstruirati volumen zuba.
 

Metal keramika

Metal-keramika je jedan od materijala koji se najviše upotrebljavaju kod fiksnih proteza (krune i mostovi). Osnova od metala (jako otpornog) jamči dobru čvrstoću.

Metal-keramika se može upotrebljavati u estetske svrhe (promjena boje zuba, oblika i dimenzije zuba).
Postupak se sastoji u rekonstrukciji cijelog područja zuba nakon čega se uzima otisak i zub se definitivno zacementira.

Potrebno je održavanje pravilne oralne higijene i masaža zubnog mesa iznad kruna i mostova, kako bi se izbjeglo povlačenje zubnog mesa.
 

Mobilne proteze

Mobilne proteze nadomještraju nedostatak svih zuba (totalna proteza) ili nekoliko zubi (parcijalna proteza).
Razlikuju se prema vrsti materijala: postoje proteze izrađene u cijelosti od akrilata i proteze sa metalnim kosturom.
Daju estetski i funkcionalni rezultat kojim se pacijentu vraća odgovarajuća kvaliteta života.
 
Tijekom prve posjete uzima se anatomski otisak
Tijekom druge posjete uzima se precizniji i funkcionalni otisak da bi se odredile okluzije i boja zubi koji se šalje u laboratorij.
Tijekom treće posjete slijedi proba proteze: kontrolira se zagriz, oblik, veličina i boja zuba. Ukoliko je sve u redu, proteza se ponovno dostavlja u laboratorij gdje se dovršava.
Prilikom četvrte posjete isporučuje se gotova proteza.
 

Keramičke ljuskice

Keramičke ljuskice su nadomjesci koji mijenjaju bolju, oblik i poziciju zuba. Za razliku od krune, ne zahtijevaju rekonstrukciju cijelog volumena zuba već samo uklanjanje manjeg dijela cakline na prednjem dijelu zuba.
 
Ljuskice za zube mogu se koristiti na prednjim zubima, pod uvjetom da su oni zdravi, da postoji dovoljna površina zubne cakline te da nema karijesa ili rizika loma.

 
Ortodoncija

Ortodoncija se bavi rješavanjem problema položaja zubi korištenjem kontinuiranih slabih sila što omogućava pomak zubi bez kolateralnih učinaka.
Ortodont je stručna osoba koja je zadužena za procjenu situacije i predlaganje zahvata.
 
Ortodontski aparat mogu nositi svi oni koji zbog nepravilnog položaja zubi imaju estetske ili funkcionalne nedostatke (žvakanje).
 
Ovisno o potrebama svakog pojedinog pacijenta, mogu se koristiti dvije vrste ortodontskog aparatića: mobilni i fiksni.


Izbjeljivanje zubi

Izbjeljivanje zubi je stomatološki postupak kojim se zubima vraća bijela boja.
Izbjeljivanju se mogu podvrći prednji ili estetski najvažniji zubi pod uvjetom da nemaju površinskih oštećenja, karijesa ili većih plombi.
 
Kod izbjeljivanja se upotrebljavaju oksidirajuće tvari (30% vodikov peroksid) i laser.
Prije samog zahvata zube treba očistiti i zaštititi zubno meso. Postupak se sastoji od dva momenta: primjene oksidanta i aktiviranja istog pomoću lasera, a traje oko 45 minuta.
 
Izbijelite vaše zube za nekoliko nijansi, sigurno i efikasno u Go Dent ordinaciji. Za izbjeljivanje zubi koristimo najefikasniju i brzu metodu izbjeljivanja zubi koja uključuje nanošenje gela i korištenje lasera. Nazovite nas i dogovorite termin!
implantati

Ortodontski fiksni i mobilni aparatići, Invisalign

Ovisno o individualnim potrebama pacijenta, za ispravljanje nepravilnog položaja zubi koristimo mobilne i fiksne aparatiće.

Mobilni aparatići prikladni su za korištenje kod mlađih pacijenata te se mogu staviti i izvaditi u svakom trenutku, dok su fiksni pričvršćeni za zube i nose se neprekidno za vrijeme trajanja terapije.U ponudi imamo i najnapredniji sustav 'nevidljivih' aparatića Invisalign.
Za sve dodatne informacije, pošaljite nam upitnazovite nas ili posjetite našu 

Djelatnosti
 • Implantologija 
 • All-on-four & All-on-six zubni implantati 
 • Krunice i mostovi
 • Keramičke ljuskice 
 • Mobilne proteze 
 • Izbjeljivanje zubi 
 • Estetska kirurgija (Botox, Mezoterapija, PRP tretmani) 
 • Dentalni laboratorij
 
Oralna kirurgija 
 • Zubni implantati
 • Sinus lift
 • Apikotomija
 • Cistektomija
 • Augumentacija kosti
 • Prf plazma tretmani
Protetika 
 • Fiksna
 • Mobilna
 • Konzervativa
 • Endodoncija
 • Paradontologija
 • Radiologija

Proizvodi i usluge

Pomlađivanje lica

hijaluronski fileri, mezoterapija i PRP tretmani

Hijaluronski fileri posljednje generacije pomlađuju lice i vraćaju mu vlagu i sjaj.
Hijaluronska kiselina je biorazgradiva molekula koja pospješuje nastajanje novog kolagena.

Koristi se za povećanje volumena usana i obraza te za uklanjanje bora oko očiju, između obrva, u nazolabijalnom i području oko usana.
Rezultati traju od 6 do 12 mjeseci.
 
Prednosti hijaluronske kiseline
 
Glavne prednosti filera na bazi hijaluronske kiseline su:
 
 • brzina
 • sigurnost
 • učinkovitost
 • jednostavnost primjene
 • mogućnost primjene u svim područjima lica
Pored toga, ne mijenja izraze niti mimiku lica (za razliku od botoksa) te pruža ugodan osjećaj koži.
 
Zahvat 
 
Prije zahvata se na lice stavlja anestetska krema ili gel. Nakon toga se filer ubrizgava na željeno mjesto pomoću tankih igala.
Ovisno o području zahvata i količini filera, sam postupak može trajati od 45 do 60 minuta.
Nakon toga se područje lagano masira kako bi se hijaluronska kiselina bolje rasporedila.
 
Nakon zahvata
 
Mogu se pojaviti crvenilo, podljevi, otekline i osjetljivost na mjestu ubrizgavanja, simptomi koji nestaju nakon nekoliko sati, a najviše nakon nekoliko dana.

Dan nakon postupka treba izbjegavati pretjerano izlaganje suncu, saunu i solarij.

Isto tako nesmije se pritiskati ni masirati djelove lica podvrgnute tretmanu.

Pomladite i revitalizirajte kožu neinvazivnim estetskim tretmanima u ugodnom ambijentu Go Dent ordinacije.
 
botox pula

Uklonite bore oko očiju, pomladite lice ili povećajte usne hijaluronskim filerima, usporite starenje i regenerirajte kožu mezoterapijom ili PRP tretmanima.
 
Naručite se na individualan pregled gdje ćemo vam preporučiti idealan tretman, najprikladniji vašem tipu kože

 
redgen za zube
 
 

Zubotehnički laboratorij

Naši zubotehnički laboratoriji su avangardni i opremljeni su najsuvremenijim tehnološkim uređajima, a koriste se inovativni materijali (metal keramika, e.max, BIO HPP i CAD-CAM)
 
CAD-CAM
 
Jedna od najnovijih tehnoloških novina je CAD-CAM: kamera registrira otisak, softver, "crta" pacijentu prilagođenu protezu koju potom izrađuje sam uređaj.
Radi se o brzoj i preciznoj metodi koja je posebno korisna za izradu složenih i preciznih proteza kao što su veliki cirkularni mostovi.
 
Keramika bez metala - E.MAX
 


Dentalni rendgen

U Go Dent dentalnom centru koristimo suvremene alate za rendgensko snimanje zuba, koje se u našem centru obavlja brzo i bez čekanja.
 
Zubni rendgen koristimo za najpreciznije planiranje terapije i potrebnih zahvata, uočavanje promjena u kostima i korijenu zuba, a neizostavan je i kod ugradnje implantata.
 
 

Naša ponuda
pogledaj više
Novosti

40% POPUSTA NA IZBJELJIVANJE ZUBA U GO DENT

Ljepši osmijeh uz povoljnije cijene! ...
učitaj više

Recenzije

OCIJENITE NAS


Pošaljite nam vaš upit

  Želim primati novosti s eIstra.info

Kategorije

Ova stranica koristi kolačiće za pružanje boljeg korisničkog iskustva. Za nastavak korištenja web stranice kliknite na "Slažem se". Postavke kolačića mogu se konfigurirati u vašem web pregledniku, a više informacija potražite ovdje. Slažem se