TRAŽIŠ? NAĐI.

GROFERR d.o.o.

CNC tokarenje, inox nosači za staklo, strojna obrada, glodanje, Labin
Naziv poslovnog subjekta:    GROFERR d.o.o.
OIB:  57345796856
  Industrijska zona Pićan 108, Labin 52333
Općina  Potpićan
Županija:   Istarska
E-mail:   Kontaktirajte nas
Kontakt osoba:   Emir Ahmić
https://www.eistra.info/groferr/
  RADNO VRIJEME: PON - PET: 07:00 - 15:00
O NAMA

Tvrtka Groferr iz Labina stručnjak je za CNC tokarenje, izradu inox nosača za stakla i mnogih drugih metalnih proizvoda

 
Groferr je tokarska tvrtka iz Pićna kraj Labina koja vam nudi usluge strojne obrade materijala te razne metalne proizvode. Obrada se vrši klasičnim tokarskim i automatiziranim CNC strojevima. Bavimo se CNC tokarenjem, glodanjem, okruglim i ostalim vrstama brušenja. 
 
Groferr je obiteljska tvrtka koja posluje već dva desetljeća. Osnovao ju je otac Esad, a sin Emir nastavlja tradiciju obiteljskog posla. Naš cilj je pružiti kvalitetne usluge u metalnoj strojnoj obradi. Svaki klijent za nas je jedinstvena priča. 
 
Dugogodišnje iskustvo u obradi inoxa garancija je naše kvalitete. 
 
Visoku preciznost i točnost pri izradi proizvoda od metala, alata i strojnih dijelova postižemo CNC strojevima. Uz pomoć njih možemo u vrlo kratkom vremenu proizvesti velike serije proizvoda. Jedan od naših najprodavanijih proizvoda su inox nosači za stakla koji se koriste prilikom izrade balkonskih i drugih staklenih ograda. 

 
Trebate li usluge tokara,
nazovite nas!
 
Groferr Labin tokarenje
DJELATNOSTI

 • CNC tokarenje
 • Inox nosači za staklo
 • Strojna obrada
 • Glodanje
 • Okruglo brušenje
 • Labin
 • Istra
Inox nosači za stakla Labin 
PROIZVODI I USLUGE

Inox nosači za stakla

Proizvodimo dijelove od inoxa za ograde, uključujući i inox nosače za stakla. Naši su inox nosači / držači za stakla raznih veličina i oblika, te su namijenjeni staklima različitih debljina. 

Strojna obrada

Naša osnovna djelatnost je strojna obrada materijala. Obrada odvajanjem tj. CNC tokarenje, glodanje, brušenje neke su od najvažnijih te najrasprostranjenijih proizvodnih tehnologija u industriji zbog svojih brojnih prednosti. Radimo s raznim materijalima:


 • Inox
 • čelik
 • plastika
 • pvc
 • teflon


CNC tokarenje

Nudimo vam uslugu tokarenja diskova za vozila, izrada kočionih klipova, raznih vijaka i osovina, te vratila i svornjaka raznih oblika, promjera i dužine. 
 

Glodanje

Glodanje je, uz tokarenje, najvažniji i najčešći način obrade materijala skidanjem čestica. Koristimo ga za strojnu obradu ravnih ploha, zupčanike, navoje, prizmatične žljebove i utore, kao i uzdužno i prostorno profilirane površine. 


 
REFERENCE

Tps-Labinprogress
Tubus d.o.o. Galižana,
Cimos Buzet
Sinel
Drives & Motors
Vulkan Nova Rijeka POŠALJITE NAM UPIT
Da bi eliminirali SPAM molimo napišite
konačni izračun prije slanja forme!
Označite kvačicu ukoliko želite napomenuti da ste nas pronašli na eistra.info poduzetničkom portalu

   
 
"GROFERR d.o.o." se nalazi u ovim kategorijama
CNC tokarenje, Inox nosači za staklo, strojna obrada metala, strojna obrada aluminija, strojna obrada inoxa, glodanje, okruglo brušenje, Labin, Istra

Ova stranica koristi kolačiće za pružanje boljeg korisničkog iskustva. Za nastavak korištenja web stranice kliknite na "Slažem se". Postavke kolačića mogu se konfigurirati u vašem web pregledniku, a više informacija potražite ovdje. Slažem se