Pošalji upit
Slanje…

HEMEL

Montaža klima uređaja, instalacije grijanja, servis klima uređaja

Dražen Nadišić
Lokacija
Kontakt
Web stranica
O nama

Hemel - montaža klima uređaja

Obrt Hemel iz Pazina specijaliziran je za postavljanje montažu klima uređaja. Naše su usluge dostupne na cijelom području Istre.
 
instalacija klima uređaja
 
 
Naši stručni djelatnici raspolažu sa suvremenom opremom, te imaju sva potrebna znanja i iskustvo za profesionalno montiranje i održavanje svih klima uređaja.

Standardno montiranje klima uređaja

Osnovna usluga postavljanje klima uređaja podrazumijeva postavljanje klime u privatni ili poslovni prostor, probijanje zida i izradu instalacije, korištenje potrošnog materijala za montažu i spajanje na postojeće električne instalacije. Bitno je napomenuti da nakon završenog posla garantiramo čišćenje prostora.
 
Nakon montaže, klima uređaj testiramo i puštamo u pogon, a klijentima dajemo upute o korištenju i savjete za pravilno održavanje te preporuke za redovito čišćenje uređaja. 
Djelatnosti
  • Montaža klima uređaja
  • Servis klima uređaja
  • Redovno održavanje klimatizacije
  • Nabava i montaža klima uređaja
  • Montiranje mono split sustava
  • Montiranje multi split sustava
  • Jedna vanjska jedinica sa mogućnostima za spajanje do šest unutarnjih jedinica
Proizvodi i usluge

Održavanje klima uređaja

Svaki klima uređaj zahtijeva povremeno čišćenje i održavanje, odnosno servisiranje kako bi se spriječili kvarovi i održala najveća energetska učinkovitost uređaja.
 
montaza klime
 
Pružamo usluge redovitog održavanja klima uređaja kojim ćete produljiti vijek trajanja klime, uštedjeti na potrošnji struje, osigurati optimalan rad uređaja i higijenu zraka u prostoru.

Godišnji servis 

Klijentima nudimo servis klima uređaja koji uključuje provjeru temperature usisa i ispuha, provjeru i kontrolu plina prilikom grijanja i hlađenja, dopunu plina te čišćenje filtera i dezinficiranje unutarnje jedinice.
 
Za sva pitanja i dogovore, slobodno nas nazovite ili ispunite obrazac za upit!
Naša ponuda
pogledaj višePošaljite nam vaš upit

  Želim primati novosti s eIstra.info

Kategorije

Ova internet stranica koristi kolačiće (tzv. cookies) za pružanje boljeg korisničkog iskustva i funkcionalnosti. Saznaj više