Pošalji upit
Slanje…

HIDROIZOLACIJA RAVNOG KROVA

Osigurajte dobru hidroizolaciju vašeg ravnog krova i spriječite prodiranje vode uz pravilno postavljenu hidroizolaciju visoke učinkovitosti!

Opis proizvoda

Ravni krovovi imaju mnogo prednosti nad tradicionalnim nakošenim krovom, a neke od najvažnijih su bolja iskoristivost prostora i energetska učinkovitost.
 
No, kod ravnih krovova, kao i balkona i terasa, često se javljaju problemi s vlagom i prodorom vode zbog neodgovarajuće hidroizolacije. Sistem hidroizolacije najbolje i najisplativije je planirati kod projektiranja objekta.
 
Aqua Tes svoje klijente savjetuje kod odabira sistema hidroizolacije krova, balkona i terasa
 
Nakon prijedloga i prihvaćanja ponude naši stručnjaci kreću s radovima na postavljanju hidroizolacije vašeg krova ili terase. Postavljanje je jednako bitno kao i odabir adekvatne vrste hidroizolacije, stoga Aqua Tes posebnu pažnju pridaje pripremi i izvođenju radova s preciznošću i po pravilima struke. 
 
Imate li problema s vlagom i propuštanjem vode na postojećem objektu, krovu ili terasi, bitno je propuste i oštećenja sanirati što prije. 
 
Za savjetovanje, postavljanje i sanaciju hidroizolacije, nazovite nas ili nam pošaljite upit!

Ova stranica koristi kolačiće za pružanje boljeg korisničkog iskustva. Za nastavak korištenja web stranice kliknite na "Slažem se". Postavke kolačića mogu se konfigurirati u vašem web pregledniku, a više informacija potražite ovdje. Slažem se