Pošalji upit
Slanje…
O nama

AQUA TES - hidroizolacijski sustavi

 
Aqua Tes d.o.o. poduzeće specijalizirano je za postavljanje hidroizolacije, ključnog koraka za zaštitu svih vrsta objekata od prodora vode.
 
Hidroizolacijske radove izvodimo na cijelom području Istarske županije, a iza nas stoji višegodišnje iskustvo, educirani i uhodani tim, kao i mnoštvo uspješnih projekata te zadovoljnih klijenata. 
 
postavljanje hidroizolacije
 

Značaj dobre hidroizolacije

 
Hidroizolacija čini jedan od osnovnih elemenata kvalitetno izgrađenih stambenih i komercijalnih objekata, a njena je svrha osigurati zdrav i ugodan prostor bez izbijanja vlage. Prodiranje vode i vlage kući ili stanu može učiniti veliku štetu, a razlog može biti neispravno postavljena hidroizolacija ili korištenje neodgovarajućih materijala za izolaciju.
 
hidroizolacija porec
 
Aqua Tes svakom projektu pristupa stručno, detaljno razrađujemo plan potrebnih radova i koristimo se adekvatnim materijalima potvrđeno visoke kvalitete. Radove izvodimo s najvećom preciznošću i slijedimo pravila struke kako bi klijentima osigurali funkcionalnu hidroizolaciju koja će dugoročno štititi vaše kuće, stanove ili bazene.

Slobodno nam pošaljite vaše upite o hidroizolaciji!
Djelatnosti
Proizvodi i usluge
Svojim klijentima pružamo potpunu uslugu hidroizolacije ravnih krovova, bazena, temelja kuće i podruma. Također, bavimo se i sanacijom ravnih krovova i terasa
 

Materijali za hidroizolaciju

 
Neke od glavnih karakteristika kvalitetnog hidroizolacijskog materijala su čvrstoća, nepropusnost, trajnost i postojanost kod većih razlika u temperaturi. Kako bi izolacija objekta bila zadovoljavajuća, na materijalu se nikako ne smije štedjeti. 
Vrstu hidroizolacije biramo ovisno namjeni građevinskog objekta, a s obzirom na materijal koristimo hidroizolaciju bitumenima ili polimerima
 
izolacija ravnog krova istra

Hidroizolacija i saniranje ravnih krovova 

 
Ravni krovovi sve su popularniji, ali osim svojeg modernog izgleda i bolje iskoristivosti prostora, karakterizira ih i sporiji odljev oborina. Iz tog je razloga hidroizolaciju ravnog krova nužno izvesti profesionalno i bez greške. Ispravna izolacija krova omogućit će potpunu zaštitu objekta od atmosferskih utjecaja. 
 
Osim usluge postavljanja hidroizolacije, Aqua Tes vas savjetuje u odabiru odgovarajućeg hidroizolacijskog sustava koji će osigurati stabilnost i vodonepropusnost krova.
 
Imate li ravni krov kojem je potrebna sanacija, kontaktirajte nas za obnovu i postavljanje novih sustava izolacije za zaštitu objekta od vanjskih utjecaja. 


Hidroizolacija bazena 

 
Za potpunu funkcionalnost i dugotrajnost bazena, hidroizolacija je neizbježan postupak. Kod postavljanja hidroizolacije bazena, greške su nedopustive, a važna je i sama kvaliteta betonske školjke.
 
Ovisno o bazenu i mogućnostima izvođača, nudimo hidroizolaciju polimerima, bitumenskim masama i dr.
 
Reference


 
bauder mapei sika
 

Naša ponuda
pogledaj više

Recenzije

OCIJENITE NAS 
 
 Pošaljite nam vaš upit

  Želim primati novosti s eIstra.info

Kategorije

Ova internet stranica koristi kolačiće (tzv. cookies) za pružanje boljeg korisničkog iskustva i funkcionalnosti. Saznaj više