Pošalji upit
Slanje…
O nama

Tvrtka ERDI iz Poreča vrhunski je izvođač hidroizolacijskih, keramičkih i soboslikarskih radova

ERDI d.o.o. tim iz Poreča pruža usluge postavljanja keramičkih pločica, hidroizolacije kupaonica i bazena, zidarskih radova, bojanja zidova i fasada, strojnog žbukanja i ostalih završnih radova u graditeljstvu.
 
keramicari porec
 
 
Naš se tim sastoji od sedmero stručnih izolatera, keramičara i soboslikara.
 
Iako smo bazirani u Poreču, usluge pružamo u cijeloj Istri. Klijente savjetujemo u odabiru adekvatnih materijala, uzimajući u obzir individualne budžete, zahtjeve i želje.
 
Koristimo se suvremenom opremom koja u kombinaciji s najboljom tehnikom rada doprinosi kvaliteti i brzini izvršenja svakog projekta.
 

Postavljanje keramičkih pločica u interijerima i eksterijerima

Kao keramičari, imamo bogato iskustvo u postavljanju podnih i zidnih pločica u kuhinjama, kupaonicama, hodnicima, spavaćim sobama, tuš kabinama i ostalim prostorijama u domu.
 
Također, postavljamo i vanjske pločice na balkonima, terasama, verandama i prilazima.
 
Keramičke usluge upotpunjujemo hidroizolacijskim radovima potrebnim za adekvatnu zaštitu od prodiranja vlage i vode kroz zidove. Jedna od naših najtraženijih usluga je hidroizolacija kupaonice i walk in tuševa.

Hidroizolacija bazena

Hidroizolacija bazena je ključna komponenta dugotrajnog rada svakog bazena. Bez pravilne hidroizolacije, voda prodire u strukture bazena, što može uzrokovati ozbiljna oštećenja, probleme s vlagom i skupe sanacije.
 
Kao stručnjaci za hidroizolaciju, nudimo sveobuhvatna rješenja u postavljanju hidroizolacije bazena svih veličina i oblika. Koristimo dokazano učinkovite i dugotrajne materijale koji će bazen dugoročno štititi od prodora vode.
 

Oblaganje bazena keramikom

Pored hidroizolacije bazena, nudimo i uslugu polaganja keramičkih pločica na školjku i plažu bazena.
 
polaganje keramike bazena
 
 
Velika mogućnost izbora boja i efekta, izdržljivost na vremenske uvjete i otpornost na kemikalije neke su od karakteristika koje pločice čine odličnim izborom za oblaganje bazena. 

Zidanje pregradnih zidova - knauf

Pružamo usluge zidanja pregradnih zidova različitih debljina i karakteristika. Gradite li novi objekt ili adaptirate postojeći, u mogućnosti smo vam pružiti kvalitetnu uslugu bez dužih čekanja!
 
U dosadašnjem smo radu uspješno realizirali brojne projekte pregradnih zidova u kućama za odmor, apartmanima, domovima i komercijalnim prostorima. Knauf pregradni zidovi najčešći su izbor naših klijenata obzirom da nude raznovrsno i ekonomično rješenje te su nakon postavljanja odmah spremni za bojanje.
 
knauf zidovi
 
Nazovite nas i zatražite dodatne informacije.
Djelatnosti
Proizvodi i usluge

Strojno farbanje zidova - nanošenje boje kompresorom

Strojno farbanje zidova je brzo i učinkovito rješenje za obnovu i osvježavanje bilo kojeg prostora. Naša tvrtka nudi uslugu strojnog farbanja zidova pomoću kompresora koja omogućuje ravnomjerno i precizno nanošenje boje.
 
Uz bojanje zidova interijera, pružamo i uslugu obnove boje i farbanja vanjskih zidova i fasada. Prije radova, prostor i namještaj u njemu pažljivo zaštićujemo od kapanja boje, a nakon završetka bojanja zidova prostor ostavljamo čistim i urednim.
 
pituri porec
 

Dekorativne tehnike bojanja zidova

Dekorativne tehnike bojanja zidova uključuju upotrebu različitih boja, tekstura, uzoraka i tehnika nanošenja kojima se postiže jedinstveni izgled.
 
Preciznom i pravilnom primjenom, dekorativnim efektima postiže se rustikalni, suvremeni ili elegantni izgled koji zaokružuje stil interijera.
 
dekorativne tehnike bojanja
 
Ovaj je način farbanja zidova idealan za jednostavno dekoriranje spavaćih soba i dnevnih boravaka a posebno je popularan u uređenju vila za odmor. Spretne ruke naših soboslikara u kombinaciji s korištenjem pravih alata na vašem će zidu stvoriti izgled željenog efekta!
 

Strojno žbukanje

Izvodimo sve vrste strojnog žbukanja i završne obrade što osigurava zaštitu zidova i dobivanje savršeno ravne površine za daljnje radove. Koristimo materijale odličnih karakteristika koji pomažu u regulaciji vlage u prostorijama.
 
strojna zbuka porec
 
Kao i kod soboslikarskih radova, posebno pazimo na zaštitu vaše stolarije. Obratite nam se za izvođenje gipsano vapnene žbuke, cementne, vapneno cemente i druge vrste strojnog žbukanja.
 

Postavljanje tekućeg estriha

 
Tekući estrih stvara savršeno glatku i ravnu podlogu za postavljanje svih vrsta podnih obloga (parket, keramika, laminat, vinil) bez potrebe za niveliranjem/izravnavanjem. Odlikuje se i izvrsnom toplinskom te zvučnom izolacijom, a pogodan je i za sustave podnog grijanja.
 
Brzo se postavlja i suši što znatno ubrzava tijek građevinskih radova. Tekući estrih postavljamo u objekte svih namjena, industrijske, stambene, komercijalne i uredske. 
 
Za sve upite o našim uslugama, slobodno nas nazovite ili zatražite ponudu putem obrasca za upit!
Naša ponuda
pogledaj više

Recenzije

OCIJENITE NAS


Pošaljite nam vaš upit

  Želim primati novosti s eIstra.info

Kategorije

Ova internet stranica koristi kolačiće (tzv. cookies) za pružanje boljeg korisničkog iskustva i funkcionalnosti. Saznaj više