Pošalji upit
Slanje…
O nama

Salon za medicinsku pedikuru 'Renata'

Salon za medicinsku pedikuru Renata nalazi se u Livadama, a specijaliziran je za pružanje usluga profesionalne medicinske pedikure.
 
Djelatnici salona školovani su medicinski pedikeri s dugogodišnjim iskustvom u primjeni svih tretmana problematičnih stopala kao što su kurje oči, dijabetičko stopalo, urasli nokti i gljivice na noktima.
 
Uz medicinsku pedikuru, pružamo i usluge estetske pedikure, manikure, masaže stopala i lakiranja noktiju.
 
medicinska pedikura
 
U radu s klijentima pridržavamo se najviših higijenskih standarda struke, prostor i korišteni instrumenti prolaze detaljni proces dezinfekcije i sterilizacije nakon svakog tretmana.
 

Tretmani za dijabetičko stopalo

Dijabetičko stopalo zahtijeva stručno liječenje i posebnu njegu koju provode educirani medicinski pedikeri.
 
Ako patite od promjena na stopalima uzrokovanih dijabetesom, nazovite nas i dogovorite prvi termin adekvatnog tretiranja i brige kako bi sindrom dijabetičkog stopala držali pod kontrolom.
 
Za rezervaciju termina slobodno nas nazovite ili nam pošaljite upit za medicinsku pedikuru.
Djelatnosti
  • Medicinska pedikura
  • Liječenje gljivica na noktima
  • Tretiranje dijabetičkog stopala
  • Odstranjivanje klavusa - kurjeg oka
  • Liječenje nokta u mesu
  • Zadebljanje kože stopala
  • Refleksna masaža stopala
  • Prirodni piling stopala
  • Pedikura i manikura
  • Dječja pedikura
Proizvodi i usluge

Odstranjivanje gljivica na noktima

Imate li problema s gljivicama na noktima i koži stopala, važno ih je pravovremeno liječiti. U salonu pružamo stručne usluge medicinskog tretiranja gljivica na noktima, tretman je individualan i razlikuje se ovisno o pacijentu. Liječenje uključuje odstranjivanje zahvaćene kože i tretmane specijalnim kremama.

Stručno odstranjivanje kurjeg oka

Pružamo usluge stručnog odstranjivanja kurjeg oka te pedikerskih tretmana koji sprječavaju ponovne neugodnosti i bol pri hodanju. Obzirom da je svaki slučaj individualan, odstranjivanje kurjih očiju (klavusa) potrebno je prepustiti educiranim pedikerima s iskustvom.
 
Kurje oči odstranjujemo mehanički, a obzirom da imaju tendenciju vraćanja, preporučujemo pedikerske tretmane u određenim razmacima.

 Obratite nam se s povjerenjem za liječenje problema s kožom i noktima na stopalima, rezervirajte termin!Pošaljite nam vaš upit

  Želim primati novosti s eIstra.info

Kategorije

Ova internet stranica koristi kolačiće (tzv. cookies) za pružanje boljeg korisničkog iskustva i funkcionalnosti. Saznaj više