Pošalji upit
Slanje…
O nama

MG Media grafički dizajn i priprema za tisak

Obrt MG Media iz Rovinja pruža širok spektar kreativnih usluga grafičkog dizajna, pripreme za tisak, profesionalnog snimanja dronom, obrade videa i fotografija te dizajniranja web stranica.
 
Dizajn i stil prilagođavamo ciljevima i potrebama vašeg brenda te stvaramo grafička rješenja koja će najbolje predstavljati vašu tvrtku!
 
logo dizajn

Dizajn vizualnog identiteta, logotipa, promo materijala 

Logo i vizualni identitet tvrtke na klijente i kupce ostavlja snažan prvi dojam, uz MG Media osigurajte da on bude pozitivan!
 
Za vas izrađujemo novi ili radimo redizajn postojećeg logotipa i vizualnog identiteta, izrađujemo vizitke, bannere, dizajniramo cjenike, jelovnike i menije, osmišljavamo korporativni identitet tvrtke i dr.
 

Grafička priprema za tisak - Print dizajn 

Kod dizajna brošura, letaka, kataloga proizvoda i usluga, billboarda, Roll-up bannera i ostalih promotivnih materijala izrazito je važna pravilna priprema za tisak i dogovor s tiskarama.
  
logo dizajn
 
Kontaktirajte nas za pouzdanu i kvalitetnu pripremu za tisak promotivnih materijala, bez greške. Radimo dizajn i digitalnu pripremu za tisak brošura, kalendara, upaljača, panoa, časopisa, knjiga, reklamnih cerada, folija i dr.
 
Profesionalnom i preciznom pripremom dizajna za tisak omogućujemo vam najvišu kvalitetu tiskanog materijala svih formata!
Djelatnosti
Proizvodi i usluge

Profesionalna obrada fotografija i snimanja videa dronom

Pružamo usluge pripreme, obrade i tiska profesionalnih fotografija, pripremu i oblikovanje fotografija za društvene mreže i ostale medije te snimanje, obradu i montažu videa iz zraka.
 
Posjedujemo sva zakonska odobrenja i dozvole za snimanje fotografija i videa dronom.
 
snimanje dronom
 
Profesionalnim fotografijama i video sadržajem privući ćete potencijalne klijente i kupce te ojačati brend. Podignite vaš vizualni sadržaj na višu razinu i spriječite da loše fotografije odvrate potencijalne klijente od kupnje.
 

Web dizajn - dizajniranje internet stranica

Dizajniramo web stranice u skladu s brendom i ciljem vaše tvrtke, oblikujemo vizuale, navigaciju te ilustracije i ostale sadržaje ovisno o vašim željama, kao i potrebama i karakteristikama vašeg ciljnog tržišta.
 
Naš je cilj kreirati idealnu stranicu koja će pridonijeti jačanju vašeg poslovanja!
 
Cijene i popis usluga pogledajte ovdje.
 
Za detaljnu ponudu i dogovore, obratite nam se putem obrasca za upit ili nas nazovite!
Naša ponuda
pogledaj više

Recenzije

OCIJENITE NAS


Pošaljite nam vaš upit

  Želim primati novosti s eIstra.info

Kategorije

Ova internet stranica koristi kolačiće (tzv. cookies) za pružanje boljeg korisničkog iskustva i funkcionalnosti. Saznaj više