Pošalji upit
Slanje…
O nama

Šuran premium biodinamička vina i eko maslinovo ulje

OPG Šuran Petar bavi se proizvodnjom i prodajom eko vina i maslinovog ulja. Naša priča započinje još 90-ih godina kada smo s obiteljskog uzgoja maslina i grožđa za vlastite potrebe krenuli u proizvodnju na veliko.
 
biodinamicka vina
 
 
Posljednjih godina prešli smo na biodinamički uzgoj. Ovakav ekološki pristup poljoprivredi podrazumijeva stvaranje raznovrsnog i balansiranog eko sistema kako bi proizvodnja bila maksimalno samoodrživa.
 
Stalno unapređujemo tehnologiju, vinarsku i maslinarsku opremu, te se usavršavamo kako bi naši proizvodi zadovoljavali najviše standarde biodinamične poljoprivrede.
 
Krenite cestama maslina, dođite u Rovinj i posjetite našu kušaonu gdje ćemo vam ponuditi izvrsna eko vina i ulja vlastite proizvodnje.

Proizvodnja istarskog vina i maslinovog ulja bez pesticida

Biodinamički uzgoj vina i maslina za nas je jedini način uzgoja. Kemijska sredstva i pesticidi su štetni pa ih stoga ne koristimo. 
 
bio vino
 
Pripravci kojima poboljšavamo plodnost i aktiviramo tlo napravljeni su od prirodnih sastojaka, a problem korova rješavaju naše mini Ouessant ovce koje slobodno brste oko loza i maslina.
 
Želja nam je očuvati čistoću tla te tako i u budućnosti nastaviti proizvoditi ekološke proizvode bez pesticida, bogate vitaminima i mineralima korisnim za ljudsko zdravlje.
 
Naši proizvodi nosioci su Demeter certifikata koji podrazumijeva ispunjavanje najstrožih kriterija ekološke proizvodnje.
 
Za degustacije i prodaju, pošaljite nam upit ili nas nazovite!
 

Istrian extra virgin olive oil and biodynamic wine

At OPG Šuran, we are passionate about producing our wines and olive oil sustainably, without causing the damage to nature and our health.
 
Our vineyards and olive groves are pesticide free and certified organic, and our wines are made by following biodynamic methods.
 
Visit us in Rovinj and try our premium Istrian Malvasia and Merlot wine, and extra virgin olive oils
 
Call us and book a unique wine tasting experience!
Djelatnosti
 • Biodinamička, organska vina
 • Biodynamic wines 
 • Organsko maslinovo ulje
 • Organic olive oil 
 • Prodaja domaćeg maslinovog ulja
 • Malvazija
 • Muškaton
 • Merlot
 • Schiraz
 • Montepucano
 • Maslinovo ulje Bianchera
 • Maslinovo ulje Leccino
 • Maslinovo ulje Pendolino
 • OPG ŠURAN U MEDIJIMA: Večernji list 1, Večernji list 2
Proizvodi i usluge

Eko Istarsko vino

Vinova loza u Istri se uzgaja već stoljećima, a proizvodnju vina ulaže se mnogo ljubavi i strasti. Kamenita zemlja i obilje sunca istarskom vinu daju bogat okus i slatkoću.
 
bio vino istra
 
 
Kod tretiranja naših loza ne koriste se herbicidi, fungicidi, pesticidi i kemijska gnojiva pa one daju zdrave i sočne grozdove iznimnog okusa i kvalitete.
 
Važno nam je da naš vinograd funkcionira u skladu s prirodom, a u našem podrumu ćete naći samo bačve od prirodnog materijala drva.
 
Osim Malvazije, najpoznatije vrste istarskog vina, proizvodimo i prodajemo Muškaton, Merlot, Shiraz i Montepulciano koje možete probati u našoj kušaoni.
 

Organsko ekstra djevičansko maslinovo ulje

Istra od davnih vremena slovi kao plodno tlo za uzgoj maslina, a od njih su još stari Rimljani radili maslinovo ulje
 
Naše eko maslinovo ulje proizvedeno je od stabala maslina koja nisu prskana pesticidima te je stoga krajnji proizvod zdrav i siguran za konzumaciju.
 
organsko maslinovo ulje

U ponudi imamo ekstra djevičansko maslinovo ulje različitih sorti maslina poput Binachere, Leccina i Pendolina.
Naša ponuda
pogledaj više

Recenzije

OCIJENITE NAS Pošaljite nam vaš upit

  Želim primati novosti s eIstra.info

Kategorije

Ova internet stranica koristi kolačiće (tzv. cookies) za pružanje boljeg korisničkog iskustva i funkcionalnosti. Saznaj više