TRAŽIŠ? NAĐI.

OPG ŠURAN PETAR RINO

Wine, olive oil, maslinovo ulje, vino, proizvodnja, olio di oliva, natural, eko
Naziv poslovnog subjekta:    OPG ŠURAN PETAR RINO
  Kalandra 1a, Rovinj 52210

Županija:   Istarska
E-mail:   Kontaktirajte nas
Kontakt osoba:   Rino Šuran
https://www.eistra.info/opg-suran/
  RADNO VRIJEME: Po dogovoru
O NAMA

OPG Šuran Petar

OPG Šuran Petar bavi se proizvodnjom i prodajom eko vina i maslinovog ulja. Naša priča započinje još 90-ih godina kada smo s obiteljskog uzgoja maslina i grožđa za vlastite potrebe krenuli u proizvodnju na veliko. U posljednjih 5 godina prešli smo na biodinamični uzgoj. Ovakav ekološki pristup poljoprivredi podrazumijeva stvaranje raznovrsnog i balansiranog eko sistema kako bi farma bila maksimalno samoodrživa.
 
Stalno unaprjeđujemo tehnologiju, vinarsku i maslinarsku opremu, te se usavršavamo kako bi naši proizvodi zadovoljavali visoke standarde biodinamične poljoprivrede.
 
Krenite cestama maslina, dođite u Rovinj i posjetite našu kušaonu gdje ćemo vam ponuditi izvrsna eko vina i ulja vlastite proizvodnje.

Biodinamički ekološki uzgoj

Biodinamički uzgoj vina i maslina za nas je jedini način uzgoja. Kemijska sredstva i pesticidi su štetni pa ih stoga ne koristimo. Pripravci kojima poboljšavamo plodnost i aktiviramo tlo napravljeni su od prirodnih sastojaka, a problem korova rješavaju naše mini Ouessant ovce koje slobodno brste oko loza i maslina. Želja nam je očuvati čistoću tla te tako i u budućnosti nastaviti proizvoditi ekološke proizvode bez pesticida bogate vitaminima i mineralima korisnim za ljudsko zdravlje.
 

Istarsko vino - Istrian Wine

Vinova loza u Istri se uzgaja već stoljećima, a proizvodnju vina ulaže se mnogo ljubavi i strasti. Kamenita zemlja i obilje sunca istarskom vinu daju bogat okus i slatkoću. Kod tretiranja naših loza ne koriste se herbicidi, fungicidi, pesticidi i kemijska gnojiva pa one daju zdrave i sočne grozdove iznimnog okusa i kvalitete. Važno nam je da naš vinograd funkcionira u skladu s prirodom, a u našem podrumu ćete naći samo bačve od prirodnog materijala drva. Osim Malvazije, najpoznatije vrste istarskog vina, proizvodimo i prodajemo Muškaton, Merlot, Shiraz i Montepulciano koje možete probati u našoj kušaoni.

Maslinovo ulje - Olive oil - Olio di oliva

Istra od davnih vremena slovi kao plodno tlo za uzgoj maslina, a od njih su još stari Rimljani radili maslinovo ulje. Ovaj mediteranski eliksir iznimno je zdrav jer sprječava bolesti srca i krvnih žila, poboljšava rad želuca i gušterače, a osim toga i čini da vaša kosa izgleda ljepše i ostane zdrava. Naše eko maslinovo ulje proizvedeno je od maslina naših stabala koja nisu prskana pesticidima te je stoga krajnji proizvod zdrav i siguran za konzumaciju. U ponudi imamo ekstra djevičansko ulje različitih sorti maslina poput Binachere, Leccina i Pendolina.

DJELATNOSTI

 Proizvodnja vina
Prodaja vina
Proizvodnja maslinovog ulja
Prodaja maslinovog ulja

PROIZVODI I USLUGE

 • Malvazija
 • Muškaton
 • Merlot
 • Schiraz
 • Montepucano
 • Maslinovo ulje Bianchera
 • Maslinovo ulje Leccino
 • Maslinovo ulje Pendolino

 • REFERENCE
   POŠALJITE NAM UPIT
  Da bi eliminirali SPAM molimo napišite
  konačni izračun prije slanja forme!
  Označite kvačicu ukoliko želite napomenuti da ste nas pronašli na eistra.info poduzetničkom portalu

     
   

   

  Ova stranica koristi kolačiće za pružanje boljeg korisničkog iskustva. Za nastavak korištenja web stranice kliknite na "Slažem se". Postavke kolačića mogu se konfigurirati u vašem web pregledniku, a više informacija potražite ovdje. Slažem se