Pošalji upit
Slanje…

OPG ŠURAN PETAR RINO

Wine, olive oil, maslinovo ulje, vino, proizvodnja, olio di oliva, natural, eko

Rino Šuran
Lokacija
Web stranica
Radno vrijeme
O nama

OPG Šuran Petar

OPG Šuran Petar bavi se proizvodnjom i prodajom eko vina i maslinovog ulja. Naša priča započinje još 90-ih godina kada smo s obiteljskog uzgoja maslina i grožđa za vlastite potrebe krenuli u proizvodnju na veliko. U posljednjih 5 godina prešli smo na biodinamični uzgoj. Ovakav ekološki pristup poljoprivredi podrazumijeva stvaranje raznovrsnog i balansiranog eko sistema kako bi farma bila maksimalno samoodrživa.
 
Stalno unaprjeđujemo tehnologiju, vinarsku i maslinarsku opremu, te se usavršavamo kako bi naši proizvodi zadovoljavali visoke standarde biodinamične poljoprivrede.
 
Krenite cestama maslina, dođite u Rovinj i posjetite našu kušaonu gdje ćemo vam ponuditi izvrsna eko vina i ulja vlastite proizvodnje.

Biodinamički ekološki uzgoj

Biodinamički uzgoj vina i maslina za nas je jedini način uzgoja. Kemijska sredstva i pesticidi su štetni pa ih stoga ne koristimo. Pripravci kojima poboljšavamo plodnost i aktiviramo tlo napravljeni su od prirodnih sastojaka, a problem korova rješavaju naše mini Ouessant ovce koje slobodno brste oko loza i maslina. Želja nam je očuvati čistoću tla te tako i u budućnosti nastaviti proizvoditi ekološke proizvode bez pesticida bogate vitaminima i mineralima korisnim za ljudsko zdravlje.
 

Istarsko vino - Istrian Wine

Vinova loza u Istri se uzgaja već stoljećima, a proizvodnju vina ulaže se mnogo ljubavi i strasti. Kamenita zemlja i obilje sunca istarskom vinu daju bogat okus i slatkoću. Kod tretiranja naših loza ne koriste se herbicidi, fungicidi, pesticidi i kemijska gnojiva pa one daju zdrave i sočne grozdove iznimnog okusa i kvalitete. Važno nam je da naš vinograd funkcionira u skladu s prirodom, a u našem podrumu ćete naći samo bačve od prirodnog materijala drva. Osim Malvazije, najpoznatije vrste istarskog vina, proizvodimo i prodajemo Muškaton, Merlot, Shiraz i Montepulciano koje možete probati u našoj kušaoni.

Maslinovo ulje - Olive oil - Olio di oliva

Istra od davnih vremena slovi kao plodno tlo za uzgoj maslina, a od njih su još stari Rimljani radili maslinovo ulje. Ovaj mediteranski eliksir iznimno je zdrav jer sprječava bolesti srca i krvnih žila, poboljšava rad želuca i gušterače, a osim toga i čini da vaša kosa izgleda ljepše i ostane zdrava. Naše eko maslinovo ulje proizvedeno je od maslina naših stabala koja nisu prskana pesticidima te je stoga krajnji proizvod zdrav i siguran za konzumaciju. U ponudi imamo ekstra djevičansko ulje različitih sorti maslina poput Binachere, Leccina i Pendolina.

Djelatnosti
 Proizvodnja vina
Prodaja vina
Proizvodnja maslinovog ulja
Prodaja maslinovog ulja

Proizvodi i usluge
 • Malvazija
 • Muškaton
 • Merlot
 • Schiraz
 • Montepucano
 • Maslinovo ulje Bianchera
 • Maslinovo ulje Leccino
 • Maslinovo ulje Pendolino

 • Reference

  Recenzije

  OCIJENITE NAS     Pošaljite nam vaš upit

    Želim primati novosti s eIstra.info

  Kategorije

  Ova stranica koristi kolačiće za pružanje boljeg korisničkog iskustva. Za nastavak korištenja web stranice kliknite na "Slažem se". Postavke kolačića mogu se konfigurirati u vašem web pregledniku, a više informacija potražite ovdje. Slažem se