Pošalji upit
Slanje…

ORTHO - SMILE

Ortodoncija za odrasle i djecu, invisalign prozirni aparatić

dr. Ena Prenc Matković
Lokacija
Kontakt
Web stranica
Radno vrijeme
O nama

Ortho - Smile privatna ortodontska ordinacija za djecu i odrasle

Ortho - Smile specijalistička ortodontska ordinacija nalazi se u Puli i pod vodstvom spec. ortodoncije Ene Prenc Matković pruža vrhunske usluge ortodontske terapije za djecu i odrasle.
 
aparatic za zube
 
Našim pacijentima pružamo individualan pristup bez čekanja, a u suradnji s kolegama specijalistima protetike, dentalne medicine, oralne kirurgije i parodontologije u mogućnosti smo pružiti cjelovitu uslugu.
 

Ispravljanje zubi kod odraslih - ortodontski aparatić za odrasle

Iako ortodontska terapija obično traje duže kod odraslih, ona se može provoditi u bilo kojoj dobi.
 
Zbog veće svijesti o važnosti oralnog zdravlja, ali i želje za savršeno ravnim zubima i lijepim osmijehom, sve se veći broj odraslih odlučuje na nošenje aparatića za zube.
 
Osim estetskih razloga, ortodontska terapija provodi se i prije protetskih radova (ugradnje implantata, krunica, mostova).
 
Nošenjem aparatića za zube spriječava se parodontitis, ispravlja zagriz i položaj zuba i olakšava održavanje oralne higijene nakon završetka terapije.
 
aparatic za zube
 
Trajanje ortodontske terapije za svakog je pacijenta individualno, u prosjeku traje do 2 godine, a okvirnu procjenu možete dobiti već na prvom pregledu u našoj ordinaciji!
 

INVISALIGN - nevidljivi aparatić za zube

 
Invisalign je inovativna ortodontska terapija prozirnim aparatićem za zube koja rezultira ravnim zubima i lijepim osmijehom kod lakših i težih ortodontskih anomalija.
 
Za razliku od fiksnih aparatića koji se na zube lijepe bravicama, Invisalign terapija sastoji se od određenog seta mobilnih prozirnih udlaga kojima se zubi planirano ispravljaju - bez bravica i žica.
 

Proziran aparatić za zube, brža terapija, manje posjeta ortodontu

 
Zahvaljujući naprednom ClinCheck softveru, plan i trajanje terapije pacijent može vidjeti prije početka liječenja
 
Svaki aligner (prozirnu udlagu) potrebno je mijenjati jednom tjedno i nositi 20-22 sata dnevno.
 
Aligneri se dobivaju unaprijed pa stoga nema potrebe za čestim ortodontskim pregledima, izrađeni su po mjeri pacijenta od gotovo nevidljivog materijala. Svaki aligner udobno pristaje vašim zubima i omogućava lakše održavanje higijene.
Djelatnosti
  • Ortodontska terapija za djecu i odrasle
  • Mobilni ortodontski aparati
  • Fiksni ortodontski aparati
  • Prozirne bravice za fiksni aparatić
  • Invisalign - nevidljivi aparatić za zube
Proizvodi i usluge

Ortodontska terapija za djecu i mlade


S ortodontskom terapijom najbolje je započeti što ranije. Suprotno raširenim mitovima, nije potrebno sačekati da djetetu izrastu svi zubi.
 
U Ortho - Smile ordinaciji, najvažnije nam je povjerenje najmlađih pacijenata, koje zajedno s roditeljima, na prvom pregledu upoznajemo s ordinacijom.
 
Zatim pregledavamo zube, zubne lukove i zagriz, analiziramo RTG snimke te prepoznajemo anomalije na koje pravovremeno djelujemo individualnom terapijom.
 
ortodoncija za djecu
 

Mobilni i fiksni aparatići za zube

Mobilni, tzv. noćni aparatići za zube najčešće su namijenjeni djeci, a koriste se za pravilno usmjeravanje rasta donje čeljusti.
 
Fiksni aparatići i dalje su najučinkovitiji za ispravljanje zubi i ostalih ortodontskih nepravilnosti. Fiksnim aparatićem primarno se rješava funkcijski problem, omogućuje se najpreciznije micanje pojedinog zuba pa se svaki zub vraća u optimalan položaj.
 
Nakon pregleda i dijagnostike, pacijentu prezentiramo plan terapije i postavljamo fiksni aparat koji je potrebno podešavati na kontrolama u određenim intervalima(4-8 tjedana) tijekom terapije.
 
U Ortho - Smile ordinaciji, koristimo bravice aparatića koje su među najmanjima i najučinkovitijima na tržištu, a pacijenti sve češće odabiru i estetske bravice.
 
bijele bravice
 
Bijele estetske bravice manje su uočljive od metalnih bravica te su prvi izbor kod odraslih pacijenata, a sve češće su odabir i mlađih pacijenata. 
 
Nakon skidanja fiksnog aparatića ili Invisalign nevidljivog aparatića, odnosno nakon završetka aktivne faze terapije, pacijent dobiva retainer. Retainer je mobilna udlaga ili fiksna žica koja je prilagođena poravnatim zubima, namijenjena održavanju zubi u željenoj poziciji i sprječavanju povratka u prvobitno stanje.
 
Nazovite nas ,dogovorite svoj prvi pregled u Ortho - Smile ordinaciji i započnite svoj put prema zdravom i lijepom osmijehu!
Naša ponuda
pogledaj više
Novosti
učitaj više

Recenzije

OCIJENITE NAS


Pošaljite nam vaš upit

  Želim primati novosti s eIstra.info

Kategorije

Ova internet stranica koristi kolačiće (tzv. cookies) za pružanje boljeg korisničkog iskustva i funkcionalnosti. Saznaj više