Autentični istarski suveniri najpopularniji među domaćim i stranim gostima

ŠTO, GDJE, KAKO...?
6.12.2022. 16:08:10

Autentični istarski suveniri najpopularniji među domaćim i stranim gostima
Hrvatsku iz godine u godinu posjećuje sve veći broj ljudi, koji uspomene na nezaboravne trenutke provedene u našoj zemlji osim u fotografijama, čuvaju i u suvenirima. 

Suveniri su već tradicionalno neizostavan dio svakog putovanja koji pri povratku kući volimo poklanjati najdražima, a u vlastitom domu oni bude draga sjećanja na mjesta koja smo posjetili. Na putovanjima je gotovo nemoguće odoljeti karizmi šarmantno uređenih suvenirnica, a koji su najpopularniji i najprodavaniji suveniri, pročitajte u nastavku.
 

Najtraženiji su autohtoni, ručno rađeni suveniri 


Zadnjih je godina zabilježen značajan rast potražnje i popularnost autohtonih suvenira, dok se oni masovne proizvodnje izbjegavaju i najčešće ostaju na policama. Gosti sve više prepoznaju i traže autentičnost u cjelokupnoj turističkoj ponudi destinacije, a to podrazumijeva i ponudu suvenira.

Istarska destilerija Sempervivum iz Poreča kreirala je poseban veleprodajni program za suvenirnice, enoteke i ostala prodajna mjesta koji objedinjuje tradiciju i autohtone istarske proizvode u prigodnoj ambalaži.
 
veleprodaja suveniri

Sempervivum za suvenirnice i enoteke nudi autentične, jestive suvenire

Dobro je poznato kako osjetila mirisa i okusa najbolje bude uspomene, pa stoga ne čudi da su jestivi i 'mokri' suveniri sve popularniji. U svojoj specijalnoj ponudi namijenjenoj upravo suvenirnicama, Destilerija Sempervivum nudi jestive i pitke suvenire iz vlastite, domaće proizvodnje.

Istarski likeri i rakije Sempervivum poznati su po tradiciji i kvaliteti, a krase ih mnogobrojne medalje s domaćih i međunarodnih natjecanja

Program za suvenirnice uključuje kompaktne kombinacije istarskih likera, rakija, maslinovog ulja, meda i začinskih soli. Svi Sempervivum suveniri pažljivo su pakirani u ručno rađenu drvenu i staklenu ambalažu, te prikladno dekorirani visećom deklaracijom sa znamenitosti grada u kojem je suvenir kupljen. 

Priče s putovanja bolje se dijele uz tradicionalne okuse posjećenog mjesta, pa su tako 'mokri' suveniri idealan pokretač razgovora i poklon dragim osobama, ali i sebi samima.
 
biska

Obogatite ponudu suvenirnice domaćim istarskim likerima i rakijama


Odmak od ponude masovnih proizvoda i odabir autentičnih proizvoda u obliku suvenira koje Istra ima zaista puno, osim što obogaćuje i pospješuje prodaju suvenirnicama, enotekama i ostalim prodavaonicama, doprinosi razvoju Istre kao održive destinacije.

Više informacija o ponudi i mogućnostima suradnje s destilerijom Sempervivum, saznajte OVDJE.

Komentiraj


OSTALI SADRŽAJ

Ova stranica koristi kolačiće za pružanje boljeg korisničkog iskustva. Za nastavak korištenja web stranice kliknite na "Slažem se". Postavke kolačića mogu se konfigurirati u vašem web pregledniku, a više informacija potražite ovdje. Slažem se