TRAŽIŠ? NAĐI.

Edukacija Osnove vizualnog identiteta

NOVOSTI
29.5.2019. 8:40:07

Edukacija Osnove vizualnog identiteta
Edukacija "Osnove vizualnog identiteta" održat će se 6. lipnja 2019. u Rijeci, odnosno u prostorima STEP RI znanstveno-tehnologijskog parka, s početkom u 10 sati. 

Vizualni identitet
puno je više od samog logotipa. Što on sve obuhvaća, saznat ćete na edukaciji Osnove vizualnog identiteta. Kao što sam naziv daje naslutiti, kroz edukaciju će se odgovoriti na osnovna pitanja o vizualnom identitetu: što je to, što dobar identitet uključuje i čime se voditi pri stvaranju vizualnog identiteta?

Tijekom predavanja proći ćete kroz proces stvaranja vizualnog identiteta, kroz pripreme koje je potrebno napraviti kako bi finalni proizvod bio smislen i zadovoljavao komunikacijske ciljeve, te kroz konkretne savjete za one koji se u njegovo stvaranje upuste sami. Edukacija će također dati uvid u to na što paziti kod angažiranja dizajnera.

Ovo je predavanje namijenjeno nedizajnerima, poduzetnicima koji još nemaju vizualni identitet ili ga žele promijeniti.

Nakon trosatne edukacije, polaznici bez prethodnog znanja neće moći sami dizajnirati logotip ili vizualni identitet, ali će svakako imati bolji uvid u to što znači dobar vizualni identitet i što od njega očekivati. Oni s predznanjem dobit će korisne savjete u polju tipografije, boja i sličnog. Svi polaznici steći će znanje za stvaranje dobrog briefa koji je temelj stvaranja dobrog vizualnog identiteta, bilo da ga rade sami ili angažiraju dizajnera.

Edukacija je besplatna, a prijave su otvorene do 5. lipnja 2019. do 12 sati ili do popunjavanja mjesta.
 

(I: step.uniri.hr)

Komentiraj


OSTALI SADRŽAJ
Želiš da i tvoja tvrtka bude na eIstra.info? Imate tvrtku u Istri? Javite nam se i budite dio poduzetničkog portala!

Ova stranica koristi kolačiće za pružanje boljeg korisničkog iskustva. Za nastavak korištenja web stranice kliknite na "Slažem se". Postavke kolačića mogu se konfigurirati u vašem web pregledniku, a više informacija potražite ovdje. Slažem se