TRAŽIŠ? NAĐI.

HGK vas poziva na akciju Kupujmo hrvatsko

NOVOSTI
22.8.2018. 9:01:30

HGK vas poziva na akciju Kupujmo hrvatsko
Hrvatska gospodarska komora poziva vas na akciju Kupujmo hrvatsko, koja će se održavati u utorak i srijedu, 25. i 26. rujna 2018., od 9 do 19 sati, u Zagrebu na Trgu bana Josipa Jelačića.

Kako bi se osnažilo domaće gospodarstvo, HGK vas poziva da svojim sudjelovanjem pomognete u ostvarenju zajedničkog cilja – promociji domaćih proizvoda vrhunske kvalitete, kao i nositelja znakova Izvorno hrvatsko i Hrvatska kvaliteta. Osim što boljeg plasmana domaćih proizvoda, na ovaj se način potiče konkurentnost i čuvaju radna mjesta.

Svi sudionici (izlagači) moraju imati svu zakonom propisanu dokumentaciju: sanitarni certifikat, registraciju svog poslovnog subjekta i sve ostalo što je potrebno pribaviti za prodaju robe na otvorenom prostoru. Kod prodaje prehrambenih proizvoda, alkohola i lako pokvarljivih proizvoda moraju se poštovati svi propisani sanitarni i zdravstveni uvjeti u skladu s posebnim propisima. 

Ako sudionici (izlagači) planiraju prodavati proizvode ili usluge na toj akciji, obvezni su izdavati fiskalne račune. Sudionici imaju obvezu dopremiti proizvode na mjesto prodaje, osigurati propisane specifične uvjete za čuvanje i prodaju proizvoda te osigurati odgovornu osobu za prodaju.

Prijaviti se možete ispunjavanjem prijavnog obrasca.

Prijave će se zaprimati prema redoslijedu prijave, do 10. rujna 2018., odnosno do isteka raspoloživosti izložbenog prostora. 

Komora će i ove, kao i prethodnih godina, svojim članicama omogućiti besplatno sudjelovanje u akciji Kupujmo hrvatsko, dok je kotizacija u iznosu od 500 kuna predviđena za sve izlagače koji nisu članice HGK (obrti, OPG-ovi, udruge, zadruge i domaće radinosti). 

Komora će u sklopu ovoga događanja svakom izlagaču osigurati: izlagačko mjesto, priključak za struju, natpisnu plohu, promicanje izlagača prije, za vrijeme i nakon održavanja akcije, oglašavanje putem weba Kupujmo hrvatsko i profila te akcije na Facebooku. Izlagači koji će sudjelovati na akciji u obvezni su se cijelo vrijeme pridržavati vremena trajanja akcije. 

Više informacija pročitajte na stranicama Hrvatske gospodarske komore

(I: hgk.hr)

Komentiraj


OSTALI SADRŽAJ
Želiš da i tvoja tvrtka bude na eIstra.info? Imate tvrtku u Istri? Javite nam se i budite dio poduzetničkog portala!

Ova stranica koristi kolačiće za pružanje boljeg korisničkog iskustva. Za nastavak korištenja web stranice kliknite na "Slažem se". Postavke kolačića mogu se konfigurirati u vašem web pregledniku, a više informacija potražite ovdje. Slažem se