TRAŽIŠ? NAĐI.

Objavljen EU natječaj "Znakovi kvalitete"

NOVOSTI
24.7.2018. 8:54:35

Objavljen EU natječaj  Znakovi kvalitete
Ministarstvo gospodarstva, poduzetništva i obrta raspisalo je Javni poziv za dostavu projektnih prijedloga "Znakovi kvalitete". Projekti će se sufinancirati iz Europskog fonda za regionalni razvoj, putem operativnog programa Konkurentnost i kohezija 2014. - 2020. 

Poziv je namijenjen mikro, malim i srednjim poduzećima s ciljem dobivanja znakova kvalitete kojima će povećati tržišnu konkurentnost te pridonijeti povećanju prepoznatljivosti hrvatskih proizvoda, usluga i djelatnosti. Primjenom znakova kvalitete osigurat će se preduvjeti MSP-ova za povećanje prihoda od prodaje, izvoza i ukupne konkurentnosti, a posljedično i doprinijeti stvaranju hrvatskog identiteta na zajedničkom i svjetskom tržištu. 

Bespovratnim sredstvima putem vaučera sufinancirat će se projektne aktivnosti koje se odnose na ostvarivanje prava korištenja znakova kvalitete: 

  • Hrvatska kvaliteta
  • Izvorno hrvatsko
  • Tradicijski obrti
  • Umjetnički obrti

Minimalni iznos bespovratnih sredstava po projektu je 4 000,00 kuna, a najviši iznos potpore za pojedini projekt je 75.000,00 kuna. 

Bespovratna sredstva dodjeljivat će se putem trajno otvorenog Poziva, a rok za podnošenje projekata kreće od 10. rujna 2018., sve do 29. lipnja 2020. ili do iskorištenja raspoloživih sredstava. Projektne prijedloge bit će moguće prijaviti putem sustava eFondovi, gdje ujedno možete pronaći i više informacija te svu natječajnu dokumentaciju. 

(I: eIstra.info)

Komentiraj


OSTALI SADRŽAJ
Želiš da i tvoja tvrtka bude na eIstra.info? Imate tvrtku u Istri? Javite nam se i budite dio poduzetničkog portala!

Ova stranica koristi kolačiće za pružanje boljeg korisničkog iskustva. Za nastavak korištenja web stranice kliknite na "Slažem se". Postavke kolačića mogu se konfigurirati u vašem web pregledniku, a više informacija potražite ovdje. Slažem se