Hrvatska udruga digitalnih izdavača na Weekend Media Festivalu

ŠTO, GDJE, KAKO...?
20.9.2021. 13:30:40

Hrvatska udruga digitalnih izdavača na Weekend Media Festivalu

U sklopu Weekend Media Festivala, koji se ove godine održava u Rovinju od 23. do 26. rujna, predstavnici Hrvatske udruge digitalnih izdavača te najvećih izdavača online portala u Hrvatskoj, Hanza Media, Index promocija, Nova TV, RTL Hrvatska, Styria i Telegram Media Grupa, predstavit će se na pozornici.


Kako će se uhvatiti u koštac s postojanjem više različitih izvođača mjerenja posjećenosti web stranica bez službene valute mjerenja na lokalnom tržištu? Što je s nestandardiziranim formatima oglašavanja, ali i metrikama uspješnosti svih tih formata? Kako će se digitalno-medijska industrija suočavati s novim oblicima zakupa oglasa? I kako su se uopće poslovni konkurenti našli za istim stolom, s istim ciljem?


To su tek neka od pitanja na koja će odgovoriti u panel-raspravi pod nazivom "Nećete vjerovati: Standardizira se internetsko tržište!” Zoran Turković, direktor i član Uprave, 24sata; Maja Blumenšajn, direktorica novih medija, Nova TV; Ivan Pleše, operativni direktor, Index promocija; Vedran Vereš, član Uprave, Telegram Media Grupa; i Tonko Weissmann, direktor pravnih i regularnih poslova, RTL Hrvatska. Panel moderira Stipe Grubišić, direktor digitalnih operacija, Hanza Media, a održat će se u petak, 24. rujna u 12:30 sati u dvorani Produženi vikend.


Službenu najavu panela pronađite na stranicama Weekend Media Festivala.


Kontakt za medije:

Izvršna direktorica HUDI-ja

Mia Biberović

mia.biberovic@hudi.hr

+385959117184


O HUDI-ju:

Hrvatska udruga digitalnih izdavača (HUDI) ima za cilj biti vodeće strukovno udruženje za okupljanje online medija i svih ostalih industrija koje sudjeluju u digitalnom oglašavanju. Osnovali su je Hanza Media, Index promocija, Nova TV, RTL Hrvatska, Styria i Telegram Media Grupa. Pronađite HUDI na webu, Facebooku, Instagramu ili LinkedInu.

 
(I: weekend.hr)


Komentiraj


OSTALI SADRŽAJ

Ova stranica koristi kolačiće za pružanje boljeg korisničkog iskustva. Za nastavak korištenja web stranice kliknite na "Slažem se". Postavke kolačića mogu se konfigurirati u vašem web pregledniku, a više informacija potražite ovdje. Slažem se