TRAŽIŠ? NAĐI.

Istra obilježava Svjetski dan turizma

NOVOSTI
28.9.2018. 10:11:00

Istra obilježava Svjetski dan turizma
Povodom obilježavanja Svjetskog dana turizma, 29. rujna od 10 do 18 sati će na brojnim lokacijama u Istri biti moguće posjetiti najzanimljivije atrakcije besplatno ili po promotivnim cijenama. Ove godine u akciju su se uključili i vinari, maslinari i tartufari, stoga će ponuda biti zaista zanimljiva!

Posjetitelji će imati prilike posjetiti jamu Baredine i Traktor Story u blizini Poreča, zvjezdarnicu u Višnjanu, Istarske toplice, zip line Pazinska jama, Castle Belaj kraj Cerovlja, prezentaciju fresaka u Roču i Kuću fresaka u Draguću. U ponudu su se uključili i Motovun: povijest u pokretu, Natura d.o.o. degustacija i lov na tartufe kraj Buzeta, Family centar Štokovci, zatim tematski park Sanc Michael u Raponjima, Escape Castle i Kuća vještice Mare u Svetvinčentu. Moći čete posjetiti špilju Feštinsko kraljevstvo kraj Žminja, posjetiti navalu adrenalina u Istra Adventureu u Draguzetima ili u Glavani parku, jahati na Ranchu barba Tone u Manjadvorcima i konjičkom klubu Istra Star kraj Medulina, razgledati Park kažuna u Vodnjanu, posjetiti Nacionalni park Brijuni, Memo muzej u Puli, pogledati predstavu Istra Inspirita u Medulinu, posjetiti izletište Remedy i paleo farmu u Radošima kod Poreča. 

Vinoljupci će moći kušati finu čašicu vina Fakin kod Motovuna, vina Koraca u Motovunskim Novakima ili guštati u Wine & Food stationu Trapan u Šišanu. U gastro ponudu svrstali su se i Brist olive u Vodnjanu, OPG Gabrijela Valenta u Momjanu te Zoran Kalčić u Vrsaru. 

Organizator ovog događaja, Upravni odjel za turizam Istarske županije dao je izraditi i posebnu stranicu na kojoj je prezentirano svih 28 punktova diljem Istre koji su uključeni u akciju. Klikom na odabrani punkt možete saznati više o ponuđenom sadržaju te promotivnim cijenama i kontaktima ako želite dodatne informacije ili rezervirati svoj termin. 

(I: eIstra.info)

Komentiraj


OSTALI SADRŽAJ
Želiš da i tvoja tvrtka bude na eIstra.info? Imate tvrtku u Istri? Javite nam se i budite dio poduzetničkog portala!

Ova stranica koristi kolačiće za pružanje boljeg korisničkog iskustva. Za nastavak korištenja web stranice kliknite na "Slažem se". Postavke kolačića mogu se konfigurirati u vašem web pregledniku, a više informacija potražite ovdje. Slažem se