TRAŽIŠ? NAĐI.

Jeste li se prijavili za EU nagradu za žene inovatore?

NOVOSTI
13.12.2018. 9:32:22

Jeste li se prijavili za EU nagradu za žene inovatore?
Europska komisija objavila je poziv za 6. izdanje nagrada za žene inovatore. Nagradom se želi istaknuti izvanredan rad poduzetnica koje su plasirale svoje ideje na tržište, a koje su rezultirale novim i unaprijeđenim proizvodima i uslugama u korist građana Europe. Ideja je i potaknuti sljedeću generaciju inovatorica na akciju.

Natječaj se odvija u sklopu programa Obzor 2020. U glavnoj kategoriji "Žene inovatori" dodijelit će se 3 nagrade u iznosu od 100 000 eura, a posebna nagrada od 50 000 eura dodijelit će se "Inovatorici u usponu", odnosno uspješnoj poduzetnici koja je na početku svoje karijere, a ima ispod 35 godina. 

Na natječaj se mogu prijaviti sve žene poduzetnice iz Europske unije i zemalja koje sudjeluju u programu Obzor 2020., a koje su osnivačice ili su-osnivačice postojećih i aktivnih tvrtki nastalih prije 2017. siječnja 2017. godine. Rok za prijavu je 16. siječnja 2019., nakon čega će stručni žiri odabrati 4 pobjednice koje će biti objavljene u proljeće 2019. 

Kriterije za prijavu i detaljnije informacije pročitajte na stranici natječaja
 
(I: eIstra.info)

Komentiraj


OSTALI SADRŽAJ
Želiš da i tvoja tvrtka bude na eIstra.info? Imate tvrtku u Istri? Javite nam se i budite dio poduzetničkog portala!

Ova stranica koristi kolačiće za pružanje boljeg korisničkog iskustva. Za nastavak korištenja web stranice kliknite na "Slažem se". Postavke kolačića mogu se konfigurirati u vašem web pregledniku, a više informacija potražite ovdje. Slažem se