Milwaukee profesionalni električni i akumulatorski alat potražite u Poreču

ŠTO, GDJE, KAKO...?
28.4.2021. 11:09:00

Milwaukee profesionalni električni i akumulatorski alat potražite u Poreču
Električni i akumulatorski alati potrebni su u svim građevinskim radovima i mnogim obrtničkim zanimanjima. No, gdje nabaviti onaj profesionalni koji će vas dugo služiti i zadržati svoje performanse kao i prvog dana? Elektro centar Elstar iz Poreča u svoju je ponudu uvrstio novu generaciju alata koji će oduševiti svakog majstora! Zašto je Milwaukee Tools poseban, otkrivamo u nastavku...

Milwaukee Tools u Elstarovoj ponudi 


Elstar je distributer jednog od vodećih proizvođača profesionalnog alata namijenjenog građevinskim radovima u otežanim uvjetima. Milwaukee Tools električne i baterijske alate obožavat će svi zaposleni u industriji i obrtništvu! 

Američki brend proizvodi isključivo modele koje opisuju kao kompaktne, izdržljive, snažne i inovativne. Kompanija konstantno osluškuje potrebe krajnjih korisnika, testira i modificira ponudu kako bi bila još bolja. 
 
Milwaukee električni alati, Poreč 

Bušilice, brusilice, odvijači, uvrtači, ubodne ili sabljaste pile, usisavači, reflektori, lemilice, alati za krimpanje i sječenje kablova, alati za krunsko bušenje betona, magnetne bušilice... - Milwaukee Tools prepoznatljiv je po crvenoj boji, a u Elstaru ćete pronaći više od 500 modela električnih i akumulatorskih alata. 

A kao pojačanje svemu tome, tu su ručni alat i dodatni pribor, štoviše oko 4 000 komada, kao što su izvijači, kliješta, libele, noževi, rukavice, ključevi, obična ili spiralna svrdla te ona za udarno bušenje, listovi za pile, rezne i brusne ploče, žičane četke, udarni nastavci itd. 

Milwaukee se na tržištu pozicionirao kao svjetski lider u proizvodnji bežičnog alata. Korisnicima je omogućena sloboda pokreta, a modele možete s lakoćom prenositi na bilo koje mjesto (gradilište, radionica, garaža...), bez potrebe za traženjem utičnica ili produžnih kablova.
 
Milwaukee akumulatorski alat, Poreč 

Prednosti Milwaukee električnih alata


Nijedan majstor ne želi investirati u alat koji će služiti svrsi svega nekoliko mjeseci. Poželjno je da kupljeno potraje "zauvijek". Uz Milwaukee Tools ste sigurni da ulažete u kvalitetu. Budite uvjereni da dobivate odličan omjer uloženog i dobivenog

Performanse bežičnog Milwaukee alata iste su kao i kod električnih alata povezanih s kablom na izvor energije, pa tako, primjerice, s lakoćom možete rezati čelik, beton ili željezo bez otpora ili umanjene snage motora. 

"Pametne" baterije jedne su od najjačih na tržištu, osmišljene tako da izdrže i u najizazovnijim uvjetima, osiguravajući pritom veću produktivnost u radu.
 
Električni alat Poreč 

Još jedna od prednosti baterije ogleda se u njenoj kompatibilnosti s više modela za različite namjene. Primjerice, u jednom trenutku koristite električni odvijač, a kada završite s radovima, izvadite napajanje i upotrijebite ga za pokretanje bušilice, pile ili lemilice. Odlična investicija, zar ne? 

Električni i akumulatorski alati nove generacije


Kako je kvaliteta prioritet za Milwaukee Tools, električni i akumulatorski alati nove generacije dizajniraju se tako da posao bude što bolje, preciznije i brže odrađen, a alat pouzdan i siguran za rukovanje. Budući da u kompaniji konstantno ulažu u još neviđene inovacije te poboljšanje performansi postojećih modela, budite spremni na to da ćete uvijek biti ugodno iznenađeni novostima. 

Velik skok ostvaren je kada je uvedena litij-ionska tehnologija. Lakša težina punjive baterije dopušta nesputano korištenje alata, jaču snagu motora i dugotrajnost. Trenutno vodeći na sceni su bežični alati iz M12 i M18 kolekcija, iz kojih su nastali i redizajnirani modeli najbrže rastućih serija M12 FUEL i M18 FUEL
 
Električni alat Poreč 

U novu generaciju električnih i baterijskih alata ugrađeni su PowerState elektromotor bez četkica, RedLithium baterija i Redlink Plus sustav. Zbog poboljšane verzije elektromotora bez četkica, stvara se manje vibracija tijekom korištenja alata, a baterija će se prazniti 10 puta sporije nego kod prethodnih verzija. 

Kreiranjem RedLithium baterije ostvaren je pomak u tehnologiji naspram onih litij-ionskih. Lagane su, imaju dulji vijek trajanja i brže se pune. Brojčano izraženo, ove napredne baterije mogu raditi 40% duže od litij-ionskih, s 20% više brzine, 20% više obrtaja, 20% manje zagrijavanja, a odlične performanse zadržavaju na temperaturama do -18°C.

Redlink Plus zapravo je sustav zaštite od preopterećenja alata i baterije. Radi se o naprednoj kombinaciji hardwarea i softwarea koji omogućavaju glatku "komunikaciju" između baterije i alata, a sukladno tome i neometan rad mehanizma. Ugrađeni mjerač prikazuje postotak napunjenosti baterije. 
 
Bežični alat, Poreč 

Nedvojbeno se može zaključiti kako će vam u Elstaru u Poreču ponuditi samo inovativan i kvalitetan električni i akumulatorski alat kojim ćete postići izvanredne rezultate. Pouzdani i snažni uređaji zadovoljit će zahtjeve i najkritičnijih majstora. Ako ste profesionalni korisnik ili jednostavno iz hobija volite popravljati, ali inzistirate na radu isključivo s najboljom opremom na tržištu, slobodno posjetite ili kontaktirajte Elstar! 
 
Sviđa vam se ovaj članak? Pratite nas na Facebooku i Instagramu i prvi saznajte novosti.

(I: eIstra.info / foto: Milwaukee Tool)
VEZANE VIJESTI

Komentiraj


OSTALI SADRŽAJ

Ova stranica koristi kolačiće za pružanje boljeg korisničkog iskustva. Za nastavak korištenja web stranice kliknite na "Slažem se". Postavke kolačića mogu se konfigurirati u vašem web pregledniku, a više informacija potražite ovdje. Slažem se