TRAŽIŠ? NAĐI.

Nagradni fotonatječaj "PhotoCity 2019 - Istria - terra magica"

NOVOSTI
17.7.2019. 9:12:31

Nagradni fotonatječaj  PhotoCity 2019 - Istria - terra magica
Lovrečka udruga fotografa-amatera KAF već devetu godinu organizira nagradni foto natječaj. Ove je godine tema "Istria - terra magica"

Bilo da ste fotograf amater ili profesionalac, prijavite svoje radove i osvojite vrijedne nagrade! Autor najbolje nagrade osvojit će 1 500 kuna, a drugoplasirani 500 kuna. Nagrada za autora najbolje kolekcije je korištenje Galerije "Placa" u Svetom Lovreču, gdje će se moći promovirati u vidu samostalne izložbe

Svaki prijavitelj može poslati do 3 pojedinačne fotografije ili kolekciju od 3 fotografije koje mogu biti u boji ili crno-bijele, formata do maksimalno 3000 piksela po široj stranici, veličine do 5 MB i u formatu .jpg (.jpeg). Naziv fotografije je proizvoljan, no poželjno je ne koristiti dijakritičke i specijalne znakove. Radovi ne smiju imati vidljive oznake poput logotipa ili watermarka. 

Stručni žiri odabrat će najbolje fotografije, a rezultati će biti poznati na Dan Općine. Dana 10. kolovoza 2019., na blagdan Sv. Lovre, dodjela nagrada odabranim radovima i izložba istih održat će se u Galeriji "Placa" u 20 sati.  

Na fotonatječaj se možete prijaviti na 2 načina: 

1. ispunjavanjem online prijavnice (korisnici Gmail računa)
Prijavitelji mogu poslati svoje fotografije ispunjavanjem obrasca za olakšanu prijavu putem linka. Organizator će natjecatelja obavijestiti o valjanosti zaprimljenih radova. 

2. slanjem e-maila
Prijavitelji mogu poslati svoje fotografije izravno putem e-maila na adresu photocity19@gmail.com. U tijelo poruke potrebno je upisati ime i prezime autora/ice fotografija, adresu, godinu rođenja, kontakt telefon te priložiti fotografije. Naslov poruke treba glasiti: "Prijava na PhotoCity19". 

Sudjelovanje je besplatno, a prijave su otvorene do 31. srpnja 2019. do 23:59 sati.

(I: eIstra.info)

Komentiraj


OSTALI SADRŽAJ
Želiš da i tvoja tvrtka bude na eIstra.info? Imate tvrtku u Istri? Javite nam se i budite dio poduzetničkog portala!

Ova stranica koristi kolačiće za pružanje boljeg korisničkog iskustva. Za nastavak korištenja web stranice kliknite na "Slažem se". Postavke kolačića mogu se konfigurirati u vašem web pregledniku, a više informacija potražite ovdje. Slažem se