TRAŽIŠ? NAĐI.

Panel diskusija "Istria full of life: kako ispričati priču u turizmu" u Svetvinčentu

NOVOSTI
26.11.2018. 9:27:18

Panel diskusija  Istria full of life: kako ispričati priču u turizmu  u Svetvinčentu
Kreirati dodatni sadržaj za turiste misija je mnogih poduzetnika. U utorak, 27. studenog 2018., s početkom u 15 sati u Mediteranskom Plesnom Centru u Svetvinčentu održat će se panel diskusija "Istria full of life: kako ispričati priču u turizmu". Na raspravi će biti riječi o primjerima uspješne prakse u turizmu te kako stvoriti sadržaj za turista zbog kojeg će se htjeti vratiti u destinaciju. 

Cilj je povezati sve segmente turističke ponude - smještaj, gastronomiju, atrakcije itd. te sklope suradnje u vidu novih aranžmana i projekata koji će doprinijeti podizanju kvalitete sadržaja destinacije. 

Na okruglom će stolu sudjelovati: 

Lorena Boljunčić - začetnica Kuće istarskog maslinovog ulja u Puli koja je uspjela spojiti svoje tri ljubavi (kulturu, turizam i marketing) i predočiti ih u nekoliko uspješnih turističkih proizvoda. 

Marko Bolković - pulski umjetnik i inovator koji je pokrenuo prvi hrvatski festival svjetla, Visualiju, zahvaljujući kojem se Pula našla među najpopularnijih svjetskih destinacijama festivala svjetla. 

Mladen Draguzet - osnivač turističke agencije Istra Adventure specijalizirane za aktivni odmor u Istri. Svojim gostima nudi doživljaj Istre na drugačiji način, vožnju quadom, buggyjem, kayakom, a u planu je i jet-ski.

Nevenko Bulić i Nigel Simpson - pokretači najvećeg adrenalinskog parka u jugoistočnoj Europi, Glavani Parka. U parku možete isprobati zip-line, stijenu za penjanje, ljudski katapult, ljuljačku i razne staze koje će vas napuniti adrenalinom. 

Milena Mičić - osnivačica Aquariuma Pula koja je uspjela popularizirati znanost o moru i pretvoriti svoju ideju u pulsku turističku atrakciju. 

Deniz Zembo - prvi hrvatski Masterchef koji svoje gastro kreacije plasira u hotelu Amfiteatar u središtu Pule. Spojivši smještaj i gastronomiju, tijekom cijele godine čini važan dio u turističkoj ponudi  destinacije. 

Kristina Peršić - vlasnica turističke agencije Travel Istria koja se bavi menadžmentom smještajnih objekata, odnosno koja se specijalizirala za smještaj u luksuznim kućama za odmor diljem Istre. 

Zoran Uravić - vlasnik ranča "Barba Tone" u Manjadvorcima, prvog i jedinog ranča u Istri koji se profesionalno bavi rekreacijskim jahanjem i otvoren je cijele godine. 

Bruno Trapan - urbani vinar koji je obiteljski posao proizvodnje vina pretvorio u brend na vinskoj sceni, vina Trapan. Spojivši tradiciju i gastronomiju vinski podrum pretvorio je u Trapan station i tako stvorio jedinstven turistički proizvod, pravi magnet za turiste u potrazi za autentičnim iskustvom. 

Federica Ušić - vlasnica Polidor Camping Parka, obiteljskog kampa u Funtani otvorenog za domaće i strane turiste tijekom cijele godine. 

Ivana Marić - vlasnica turističke agencije Master Holiday koja se specijalizirala za menadžment vila za odmor na području Istre. 

Alen Paliska - direktor utrke 100 milja Istre, jedne od 22 svjetske utrke koje čine Ultra Trail World Tour.

Patrik Spagnolo - autor mobilne aplikacije In check in za brzu prijavu gostiju u eVisitor pomoću automatiziranog očitavanja dokumenata. 

Veseljko Otočan - vlasnik tematskog parka Sveti Mihael, drvenog dvorca s atrakcijama za mlade i sve one koji se tako osjećaju. 

Sandra Pekica - suosnivačica OPG-a Pekica koja je obiteljsko polje lavande pretvorila u unosan biznis i jedinstveni turistički proizvod. Osim u proizvodima od lavande, gosti mogu uživati i u jedinstvenoj šetnji poljima lavande. 

Dragan Bilić - vlasnik Family Centra Štokovci, rekreacijskog centra za sportske aktivnosti na otvorenom. 

(I: eIstra.info)

Komentiraj


OSTALI SADRŽAJ
Želiš da i tvoja tvrtka bude na eIstra.info? Imate tvrtku u Istri? Javite nam se i budite dio poduzetničkog portala!

Ova stranica koristi kolačiće za pružanje boljeg korisničkog iskustva. Za nastavak korištenja web stranice kliknite na "Slažem se". Postavke kolačića mogu se konfigurirati u vašem web pregledniku, a više informacija potražite ovdje. Slažem se