TRAŽIŠ? NAĐI.

Poziv na radionicu "Iznajmljivač vs. domaćin: Što gosti očekuju i kako im pružiti pravi doživljaj destinacije"

NOVOSTI
7.10.2019. 8:36:13

Poziv na radionicu  Iznajmljivač vs. domaćin: Što gosti očekuju i kako im pružiti pravi doživljaj destinacije
Turistička zajednica središnje Istre (TZSI) organizira radionicu pod nazivom "Iznajmljivač vs. domaćin: Što gosti očekuju i kako im pružiti pravi doživljaj destinacije"

Radionica je namijenjena svim dionicima u turizmu, a održat će se 10. listopada 2019. s početkom u 17 sati u Velikoj vijećnici Grada Pazina (Družbe Sv. Ćirila i Metoda 10, Pazin). Vodit će se Manuela Hrvatin, nacionalna koordinatorica Interpret Europe za Republiku Hrvatsku. 

Cilj je radionice motivirati iznajmljivače na prilagodbu svog pristupa prema gostima tako da postanu domaćini i time ostvare da se gost osjeća ugodnije, opuštenije i zadovoljnije u odabranom smještaju destinaciji. Sve to može imati velikog utjecaja na buduću odluku o povratku. 

Na interaktivnoj radionici odredit će se razlike između iznajmljivača i domaćina u obiteljskom smještaju i predstaviti se karakteristike domaćina. Polaznici će saznati što današnji gosti očekuju, gdje i kako mogu doći do informacija važnih za goste, zašto je uopće važno da kao domaćini budu informirani i upućeni u turističku ponudu svoje destinacije, kako se odnositi prema gostima kako bi njihov boravak bio autentičan itd. 

Pozivaju se iznajmljivači, ugostitelji, vlasnici OPG-ova, obrtnici, ponuđači turističkih sadržaja i svi ostali zainteresirani da se prijave do 9. listopada 2019. osobno u uredu Turističke zajednice središnje Istre, e-mailom na info@central-istria.com ili telefonom na 052 622 460. 

(I: eIstra.info)

Komentiraj


OSTALI SADRŽAJ
Želiš da i tvoja tvrtka bude na eIstra.info? Imate tvrtku u Istri? Javite nam se i budite dio poduzetničkog portala!

Ova stranica koristi kolačiće za pružanje boljeg korisničkog iskustva. Za nastavak korištenja web stranice kliknite na "Slažem se". Postavke kolačića mogu se konfigurirati u vašem web pregledniku, a više informacija potražite ovdje. Slažem se