TRAŽIŠ? NAĐI.

Oduvijek ste željeli naučiti strane jezike? U školi stranih jezika Vox Viva u tijeku su upisi

ŠTO, GDJE, KAKO...?
4.9.2018. 13:23:57

Oduvijek ste željeli naučiti strane jezike? U školi stranih jezika Vox Viva u tijeku su upisi
Poznavanje stranog jezika dodatna je prednost i nikada vam neće odmoći u životu. Zaposlena ste osoba kojoj treba usavršavanje komunikacije na stranom jeziku, imate osnovnoškolca koji jedva čeka naučiti neki strani jezik ili mu trebaju dodatne poduke – u Vox Vivi, školi stranih jezika u tijeku su upisi na tečajeve stranih jezika, a na koji se možete prijaviti, saznajte u nastavku...

Tečaj stranih jezika s individualiziranim pristupom


Vox Viva jedina je škola stranih jezika u Puli koja organizira tečajeve engleskog, talijanskog, njemačkog, francuskog ili ruskog jezika za maksimalno 6 polaznika. Manje grupe za učenje jezika omogućavaju im sasvim drugačiji pristup rada, odnosno profesori imaju individualiziraniji pristup u radu s polaznicima. Naime, svakom polazniku pridaje se više pažnje, lakše se uočava s kojim poteškoćama i nejasnoćama u učenju se suočava i na čemu treba poraditi kako bi rezultat bio vidljiv. 
 
Vox Viva, Pula, tečaj stranih jezika 

Tečaj stranih jezika za djecu i mlade


Još 1999. godine ravnateljica škole Vox Viva prva je u Istri sastavila i počela provoditi program ranog učenja jezika za predškolsku djecu. Danas u 9 pulskih vrtića provode program učenja engleskog i talijanskog jezika kroz tzv. dječju igraonicu.

Vox Viva provodi i tečajeve stranih jezika za mlade, namijenjenih srednjoškolcima i tinejdžerima koji žele znati više ili trebaju pomoć s dodatnim podukama. 
 
Vox Viva, Pula, tečaj stranih jezika 

Tečajevi stranih jezika za tvrtke


Vox Viva ostvaruje i suradnju s respektabilnim istarskim tvrtkama, za koje provodi edukacije za zaposlenike. Od poslovnog jezika i jezika struke do tečajeva stranih jezika, u skladu s vašim željama profesori će kreirati sadržaj tečaja i prilagoditi ga potrebama vašeg poslovanja. 
 
Vox Viva, Pula, tečaj stranih jezika 

Tečaj hrvatskog jezika za strance


Već deset godina u Vox Vivi provodi se tečaj hrvatskog jezika za strance na kojima se polaznicima kroz jednostavne konverzacije nastoji olakšati komunikacija i usvajanje osnova hrvatskog jezika. Nastava se održava na engleskom jeziku te se postupno od jednostavnijih nastavnih cjelina dolazi do složenijih poput čitanja novina, prevođenja na hrvatski jezik i učenje i hrvatskoj kulturi i povijesti.  

Do sada je kroz školu prošlo i 70-ak stranih studenata u sklopu programa razmjene. Samo 2017. godine bilo je studenata iz 13 zemalja svijeta, među kojima su i Latvija, Ukrajina, Estonija, Francuska, Belgija, Portugal i Brazil. 
 
Vox Viva, Pula, tečaj stranih jezika 

Vox Viva može se pohvaliti činjenicom da pohađajući tečajeve stranih jezika polaznici su razvili pozitivan stav prema učenju stranog jezika, a uz pomoć profesora s dugogodišnjim iskustvom lako ćete svladati sve teškoće prilikom učenja engleskog, talijanskog, njemačkog, francuskog ili ruskog jezika. Želite li naučiti strani jezik kroz aktivnu komunikaciju, ali na kreativan i individualiziran pristup, posjetite njihovu stranicu na portalu eIstra.info i pošaljite im upit, ovisno za koji ste tečaj zainteresirani. 

(I: eIstra.info)

Komentiraj


OSTALI SADRŽAJ

Ova stranica koristi kolačiće za pružanje boljeg korisničkog iskustva. Za nastavak korištenja web stranice kliknite na "Slažem se". Postavke kolačića mogu se konfigurirati u vašem web pregledniku, a više informacija potražite ovdje. Slažem se