Poduzetnicima anketa za kvalitetnu pripremu projekta „Coworking Pula“

SEMINARI I EDUKACIJE 2022.
19.2.2019. 8:27:04

Poduzetnicima anketa za kvalitetnu pripremu projekta „Coworking Pula“
U tijeku je aktivna priprema Projekta izgradnje i uspostave Coworking centra u Puli, kao jednog od strateških projekata Strategije razvoja urbanog područja Pula koji će se financirati putem ITU mehanizma, planirane vrijednosti 16 milijuna kuna. 

Vlada RH je u rujnu 2018. godine prepoznala značaj projekta te je temeljem ideje osmišljene na inicijativu IDA-e darovala Gradu Puli napuštenu zgradu Mehanike u centru Pule, koja će biti obnovljena i nadograđena te prenamijenjena u sklopu projekta u poduzetnički centara s ciljem jačanja poduzetničkog okruženja. 

Isto tako, u suradnji s udrugama koje djeluju u području razvoja poduzetništva mladih osmišljavaju se obrazovni i mentorski programi te ostali inovativni sadržaji za jačanje poduzetničke klime u urbanom području Pula i šire. Planirano je da u srednjoročnom razdoblju usluge prostora koristi 30 - 40 poduzetnika te slobodnih profesionalaca, a glavni cilj centra je stvaranje inovativne poduzetničke zajednice koja će se razvijati zahvaljujući umrežavanju dionika iz javnog i privatnog sektora.

Ako ste poduzetnik ili planirate koristiti Coworking prostor, ispunite anketu kako biste doprinijeli razvoju projekta.
 
(I: pula.hr)

Komentiraj


OSTALI SADRŽAJ

Ova stranica koristi kolačiće za pružanje boljeg korisničkog iskustva. Za nastavak korištenja web stranice kliknite na "Slažem se". Postavke kolačića mogu se konfigurirati u vašem web pregledniku, a više informacija potražite ovdje. Slažem se