TRAŽIŠ? NAĐI.

Poziv za dodjelu termina za održavanje ljetnih programa u Amfiteatru za 2019. godinu

NOVOSTI
5.11.2018. 9:16:46

Poziv za dodjelu termina za održavanje ljetnih programa u Amfiteatru za 2019. godinu
Upravni odjel za kulturu Grada Pule objavio je Poziv za dodjelu termina za deset programa u Amfiteatru od 15. lipnja do 31. kolovoza 2019. godine. Pozivaju se svi organizatori programa na podnošenje prijave za dodjelu termina u navedenom razdoblju. 

Prijavu je moguće podnijeti isključivo na obrascu "Prijava za dodjelu termina u Amfiteatru 2019." koju možete preuzeti na službenim stranicama Grada Pule ili osobno u Upravnom odjelu za kulturu Grada Pule na adresi Sergijevaca 2/2, 52100 Pula. 

Ispunjenu prijavu za dodjelu termina mogu podnijeti pravne i fizičke osobe koje se bave organizacijom programa, a obvezni su je dostaviti u pisanom obliku na adresu: Grad Pula-Pola, Upravni odjel za kulturu, Sergijevaca 2/2, 52100 Pula i u elektroničkom obliku putem e-mail adrese: PJP@pula.hr. Termini će se dodjeljivati sukladno Pravilniku za održavanje programa u Amfiteatru, a rok za dostavu prijava je 17. studeni 2018. ili do popune slobodnih termina. 

Detalje poziva, prijavnicu i Pravilnik za održavanje programa u Amfiteatru provjerite na stranicama Grada Pule

(I: eIstra.info)

Komentiraj


OSTALI SADRŽAJ
Želiš da i tvoja tvrtka bude na eIstra.info? Imate tvrtku u Istri? Javite nam se i budite dio poduzetničkog portala!

Ova stranica koristi kolačiće za pružanje boljeg korisničkog iskustva. Za nastavak korištenja web stranice kliknite na "Slažem se". Postavke kolačića mogu se konfigurirati u vašem web pregledniku, a više informacija potražite ovdje. Slažem se